donderdag 1 juni 2023

JUNI 2023 ~ Tanaaz


JUNI 2023
Deze maand kan voelen als twee verschillende maanden in één. In het eerste deel van de maand is er een gevoel van 'op en neer energie'. We kunnen ons een beetje verstrooid voelen, of merken dat we heen en weer geslingerd worden door perioden waarin we op het goede spoor zitten en dingen voor elkaar krijgen, vervolgens uitstellen en het gevoel hebben vast te zitten of ons inactief voelen.
Als we de tweede helft van de maand bereiken, krijgen we een ongelooflijke stroom van vrouwelijke energie. Deze energie zal ons leiden om met ons hart te werken en ons te verbinden met de wijsheid van het gevoel. We voelen ons wellicht ook meer in contact met ons lichaam en extra gevoelig voor de wereld om ons heen. Er kunnen ook relatieproblemen onstaan, of we vragen ons af wie we zijn in onze partnerschappen en wat ze ons brengen.
In de tweede helft van juni voelt de energie langzamer en bevinden we ons wellicht meer in een passieve staat. Hoewel deze passieve toestand soms een beetje ‘kleverig' aan kan voelen, ligt er ook schoonheid in het meegaan met de stroom, overgave en het accepteren waar we zijn in ons leven. Het accepteren van de dingen zoals ze zijn kan immers de grootste veranderingen en verschuivingen met zich meebrengen.
Als we het einde van de maand bereiken, zullen we drie planeten in retrograde hebben, en daarna zal Venus ook volgen. Al deze retrograde energie kan zeker een vertraging veroorzaken en kan ons helpen om na te denken en naar het verleden te kijken voordat we verder gaan.
Tanaaz - Intuïtieve Astrologie
Mooie dag & nieuwe maand allemaal!