donderdag 8 juni 2023

Jullie Keren Terug Naar Jullie Goddelijke Blauwdrukken Gechanneld door: Daniel Scranton – 7 juni 2023

Jullie Keren Terug Naar Jullie Goddelijke Blauwdrukken

Gechanneld door: Daniel Scranton – 7 juni 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

We zijn getuige geweest van een terugkeer in velen van jullie naar je oorspronkelijke blauwdruk.

We hebben gemerkt dat velen van jullie die wakker zijn deze reis heel bewust hebben gemaakt, en we willen dat jullie weten dat jullie de rest van de mensheid het voorbeeld geven dat jullie altijd al van plan waren te geven. Jullie keren terug naar de Goddelijke blauwdruk voor de mensheid omdat jullie in jezelf de waarheid hebben ontsloten dat jullie Goddelijke Wezens zijn die zich voordoen als mensen om ervaring op te doen en te groeien en te evolueren.

Jullie hebben deze kennis op verschillende manieren in jezelf ontsloten en als je dit eenmaal weet, kun je het niet meer on-kennen.

Jullie zullen toegang blijven krijgen tot de codes en informatie die diep in jullie DNA verankerd zijn om jullie te helpen opnieuw het Goddelijke zelf te worden dat jullie werkelijk zijn.

Het is de bedoeling dat jullie deze Aarde bewandelen zoals Jesjoea deed, zoals Krishna deed, zoals zovele anderen hebben gedaan. Het is de bedoeling dat je de verlichting in jezelf vindt die Boeddha zocht en vond. Het is de bedoeling dat je wandelt zoals de meesters Quan Yin en St. Germain daar op Aarde deden, en sommigen van jullie weten dit.

Jullie die op dit moment ontwaakt zijn, zijn niet alleen in staat om het te doen, maar jullie zijn ook in staat om anderen te laten zien hoe zij het kunnen doen, en dat is wat jullie tot de leiders van de bewustzijnsverschuiving maakt die jullie zijn.

Nu, wanneer je je eigen bewustzijn verschuift, spring je natuurlijk naar een tijdlijn waar anderen ook klaar zijn om te verschuiven, en je krijgt de rol van degene die hen helpt te verschuiven. Dat is zo belangrijk voor jullie om te weten.

Je hoeft niet rond te kijken naar de wereld zoals die nu is en je af te vragen hoe de rest van de mensheid ooit klaar zal zijn voor hun ascentie. Het enige wat je hoeft te doen is zorgen voor je eigen afstemming, je eigen innerlijke vrede, en het enige waar je naar hoeft te reiken is je eigen hogere zelf, en terwijl je dat doet, word je die vijfde-dimensionale versie van jezelf die al de volledig geactiveerde Goddelijke blauwdruk heeft, die al opereert als een Goddelijk Wezen van licht en liefde.

Jullie zijn hier om dit te ervaren omdat jullie deze ervaring wilden hebben. Jullie wilden de beweging ervaren van het denken aan jezelf als eindige, sterfelijke wezens in dichte fysieke lichamen naar de ervaring van het kennen van jezelf als Goddelijke Wezens van licht. En dat is wat jullie aan het doen zijn, en dat is wat deze tijd zo speciaal maakt daar op Aarde.

Jullie zijn daar om te ontwaken en te ervaren hoe het is om daar als ontwaakte ziel te zijn, zodat jullie je bewustzijn kunnen verschuiven en anderen kunnen helpen hetzelfde te doen.

Al het andere is gewoon de manier die je koos om te ontwaken, of de manier die je kiest om te dienen, maar de details zijn niet zo belangrijk als de ervaring zelf.

Voel je heel goed over waar je bent, want als je deze boodschap ontvangt, ben je een van degenen van wie we getuige zijn geweest en zullen blijven.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben ervan genoten om met jou in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org