donderdag 8 juni 2023

De Pleiadiërs: Energetisch voorbereid ~ 8 juni 2023 ~ Christine Day

De Pleiadiërs: Energetisch voorbereid

Gechanneld door: Christine Day – 7 Juni 2023

Dierbaren, wij groeten jullie,

Grote ruimtes van lichtbewustzijn dalen af naar de Aarde en creëren patronenoveral in jullie skyline worden de zonnestralen tegelijkertijd intenser en kondigen ze een ander aspect aan van de frequentie van de Nieuwe Dageraad op het aardse vlak. Je wordt energetisch voorbereid om je af te stemmen in deze hogere arena van puur vibrerend licht, dat gemanifesteerd wordt door je Hart, je Hart naar een nieuw uitgelijnde frequentie van zijn potentieel brengend.

De woorden klinken vanuit de hemel vanuit de God Zetel van Macht naar je toe: “Wees stil en in de stilte zul je jezelf kennen, je zult het je herinneren en dan zul je ZIJN! Alles is in handen en weet dat je vastgehouden wordt in de heilige Waarheid van je wezen.”

Dit is jullie ultieme tijd om de Zegeningen te ontvangen die jullie altijd al in jullie hebben gehad. Ze worden op dit moment aan jullie geretourneerd. Ze zijn van jou door goddelijk recht. Dit is de tijd in je bestemming om deze Zegeningen, die de herdefiniëring van jezelf ondersteunen, opnieuw te belichamen.

Ga rustig zitten in de ochtend- of zonsondergang, het magische uur, wanneer de sluiers dun zijn, waar je gemakkelijker de essentie van je zegeningen kunt ontvangen. Houd je Hart vast met het uitdrukkelijke doel om te ontvangen. Richt je aandacht op de opkomende of ondergaande zon. Houd je hand op je Hart en kies ervoor om los te laten.

Slechts in één moment van loslaten kun je de elementalen van je zegeningen ontvangen.

Gebruik de woorden “IK BEN“. Laat alles op dat moment wegvallen, sta een terugkeer toe terwijl je loslaat.

We zijn getuige van je in liefde,

zegeningen,

De Pleiadiërs

Kanaal: Christine Day

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org