donderdag 8 juni 2023

Multivitaminen voor het Innerlijk Wezen ~ 8 juni 2023 ~ Brenda Hoffman


 

Multivitaminen voor het Innerlijk Wezen

Gechanneld door: Brenda Hoffman – 7 Juni 2023

Dierbaren,

Rust is essentieel terwijl jullie je innerlijke batterijen opladen voor de volgende fase die over een paar dagen aanbreekt. Misschien vraag je je af of deze nieuwe fase verbonden is met maanactiviteiten of dat het een nieuwe stap is naar een nieuw jij.

Het is beide en geen van beide, want astrologische gebeurtenissen beïnvloeden je niet meer zoals vroeger. Deze gebeurtenissen zijn nu meer toegangspoorten dan vooruitstuwers. Je hoeft je verschillen of schijnbaar vreemde gedrag niet langer te definiëren met tekens aan de hemel.

Astrologische tekens zijn niet noodzakelijkerwijs veranderd – de maan blijft bijvoorbeeld de vloeistoffen van je lichaam en de oceanen verschuiven – jij bent veranderd. In plaats van bang of huiverig te zijn voor een komende eclips, volle maan, equinox of welke astrologische gebeurtenis dan ook, gebruik je de energieën van bovengenoemde veranderingen en nog veel meer om je te helpen je groei te versnellen. In zekere zin zijn astrologische verschuivingen multivitaminen voor je innerlijke wezen geworden.

Astrologische gebeurtenissen leveren nu bonusmateriaal voor je wezen. Met elke gebeurtenis zul je meer worden van het zelf dat je wilt ervaren en tonen. Tijdens sommige astrologische verschuivingen zul je functioneren zoals je verwacht en bij andere zul je jezelf verrassen met je behoeften en richting.

De bijzondere gebeurtenis die nu plaatsvindt is een volle maan. In plaats van jou en anderen in verwarring te brengen, zul je ontdekken dat de activiteiten, gedachten en acties van Boogschutter wereldwijd worden benadrukt. Je zult die gedachten en activiteiten gebruiken om die stukken van je nieuwe jij te verkennen die bij elkaar passen. De delen van jou die op één lijn liggen met Boogschutter zullen geactiveerd worden en de Boogschutter elementen waar je bang voor was of die je probeerde te negeren zullen verschuiven naar een acceptatie van alles wat Boogschutter is.

Dit Watermantijdperk gaat over acceptatie. Dat is onmogelijk als je weigert delen van je nieuwe segmenten of wereld te accepteren. Terwijl je door dit jaar stroomt, zul je meer en meer je totaliteit en die van anderen accepteren.

“Alles is mooi op zijn eigen manier” is de perfecte zin voor wie je aan het worden bent.

Je breidt je hart uit door alles van jezelf te accepteren, inclusief de stukjes van elk segment in je wezen. Jullie huidige segmenten werden geselecteerd voor specifieke fysieke en emotionele vaardigheden en hun uitgebreide astrologische vermogens.

Degenen die zich hebben afgevraagd hoe ze van anderen moeten houden als ze zo anders lijken dan jullie – of, in meer menselijke termen, verkeerd – beginnen hun begrip van het nieuwe uit te breiden door zichzelf te accepteren met al hun veelzijdige segmenten. Je zult veel “Oh, natuurlijk” en “Aha” momenten hebben in de komende maanden als je innerlijke deuren van maand tot maand en astrologische gebeurtenis tot gebeurtenis opengaan.

Je bent niet langer een lineair of hulpeloos wezen. Je wordt met de minuut krachtiger. Een kracht die gedicteerd wordt door acceptatie en begrip – eerst van jezelf en dan van anderen met dezelfde segmenten.

En omdat iedereen die voorbij 3D transitieert dezelfde veelzijdige segmentelementen heeft, zul je naarmate het jaar vordert meer ‘Likes’ ontdekken. Likes in termen van het begrijpen van de behoeften en posities van anderen omdat je de totaliteit die je nieuwe jij is kent en accepteert.

Je zult niet langer klagen over je ervaringen of creaties van wat je nu beschouwt als negatieve gevoelens of acties. Want je zult begrijpen dat het volledige scala aan emoties en astrologische aspecten nodig is voor iedereen die in transitie is.

De nieuwe jij is een fijn gemaakt wezen dat alle elementen van eerdere menselijke ervaringen bevat plus die van andere dimensies en frequenties. Je bent niet langer een eenvoudig wezen dat bestaat uit een paar elementen of ervaringen. Je bent multidimensionaal binnen en buiten je wezen.

Je zult de eerste stap in die astrologische multidimensionaliteit zetten in de komende dagen, door je Boogschutter-segmenten volledig te ervaren en ervan te genieten – zoals zal gebeuren met de volgende astrologische gebeurtenis en de volgende en de volgende. En terwijl je dat doet, zul je begrijpen waarom anderen van mening kunnen verschillen over een activiteit of actie, maar dat zij jou zijn en jij hen. Zo zij het. Amen.

Kanaal: Brenda Hoffman

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org