woensdag 1 december 2021

Raad van Overzieners: De Vele Werelden Van Jullie. / Gechanneld door: L’Aura Pleiadian ~ 1 december 2021

Raad van Overzieners: De Vele Werelden Van Jullie.

Gechanneld door: L’Aura Pleiadian – 29 November 2021

Wij komen tot jullie door onze eeuwige AANWEZIGHEID en erkennen de standvastigheid die gepaard gaat met jullie verlangen om opnieuw je eigen bewustzijn te veroveren. Wij waren bij jullie VOORDAT jullie op Aarde INCARNEERDEN, en waren betrokken bij het ontwerp dat de Elohim schiepen voor het menselijke DNA-incarnatieprogramma.

Wij zijn de Goddelijke Raad van Overzieners en zijn nu aanwezig, zoals velen van jullie weten, met de Koningin van Licht en vele andere Raden van Licht.

Jullie geheugenstroom lijkt misschien gescheiden te zijn van jullie bewustzijn van alles wat jullie zijn. Onthoud dat de dingen niet zijn zoals ze lijken op Planeet Aarde, weet je.

Wat jullie afscheidt van dit bewustzijn is het gevangen zijn in de tijd en de angst die heerst op Aarde, nu de magnetische poolverschuiving dichterbij komt om te worden ervaren.

De urgentie is nu uitgesproken, nu meer wetenschappelijke gegevens naar voren komen. Zelfs als u zich er niet van bewust bent.

De Aarde lijkt een draaiende magneet te zijn. Ook jullie zijn verbonden binnen dit veld. De dingen zijn niet zoals ze lijken.

De ware jij en jouw BEWUSTE VERBINDING met de eeuwige waarheid over jou en de vele aspecten in alle dimensies, gaat door een complete transformatie, dit begint op een diepgaand niveau nu, terwijl je dit leest.

De waarheid is dat wat jij BENT veel groter is dan jouw bewuste bewustzijn je op dit moment toestaat om je bewust van te zijn.

Dit transformeert door je instemming en volledig verlangen om je hart binnen te gaan en alle overtuigingen in het tijdssysteem los te laten.

Sluit nu je ogen en voel hoe je omringd wordt door het grootste Gouden Licht dat je je kunt voorstellen of voelen, of beide.

Neem een paar minuten de tijd, want dit LICHT is echt en het is het CENTRALE ZONNELICHT dat WIJ nu en IN ALLE MOMENTEN naar jullie toe uitzenden.

BEWUST je hiervan bewust zijn en je bewust zijn van je HART-ruimte is het gerichte bewustzijn dat je leidt naar je eigen grotere bewustzijn waarnaar we verwezen toen we deze overdracht naar jou begonnen.

Zodat jullie werkelijk alles zullen weten over WAT JULLIE ECHT ZIJN.

Het podium is voorbereid en het stomen van de ACTIVATIES is begonnen.

Wij overzien dit en het DIT is jullie vereniging met het Kosmische God Zelf jullie, dat eeuwig bestaat als jullie NU.

In deze is jullie activering door jullie hart, de transformerende krachtcentrale van jullie ware bewustzijn.

Voel deze transmissie van GODDELIJK LICHT van liefde NU, terwijl je rust, terwijl je loopt en terwijl je ademt, nu allemaal.

Wij weten alles wat jullie doormaken, dus laat NU je zorgen los over eventuele inspanningen in het verleden. NU is deze voorbereiding bedoeld voor jullie ALLEN, terwijl jullie dit NU ontvangen.

Kanaal: L’Aura Pleiadian

Bron

Artikelbron

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org