woensdag 8 december 2021

Opnieuw een hoog energielevel de afgelopen dagen (en nachten) ~ Fran Tielemans


Opnieuw een hoog energielevel de afgelopen dagen (en nachten).

Misschien merk je dit aan één of meerdere van deze verschijnselen: hoge toon in de oren, onevenwicht, sterke stroming in zenuwstelsel/lichaam, meer eten dan gewoonlijk, gevoel van hitte, vaak wakker worden 's nachts of andere verstoorde slaappatronen, oogklachten, hyperactiviteit of gevoel van compleet 'leeg' te zijn, onrust, angst, andere emoties die opwellen....

Ook kan het zijn dat je je eigenlijk prima voelt, heldere focus, gevoel dat er mooie dingen staan te gebeuren, maar toch één of meerdere van deze symptomen ervaart. En ook is dit een tijd waarin we soms even een pauzeknop zouden willen indrukken om alles wat er aan de hand is in en rondom je ten volle te verwerken en tot balans te laten komen, maar ook een tijd waarin we allen vaak nood hebben aan extra koestering, liefde, ondersteuning, rust en kalmte, en dat kan je jezelf geven, én schenken aan elkaar.

En toch ook een tijd waarin oneindig veel lichtpuntjes te zien zijn, overal om je heen. En in je hart. En al die lichtpuntjes zijn zich enorm aan het vermenigvuldigen, wanneer je kijkt vanuit je hart.