vrijdag 10 december 2021

Kosmos & Ascensie Journaal Vrijdag 10 december 2021 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Kosmos & Ascensie Journaal
Vrijdag 10 december 2021

WAT EEN OPSCHONING!!! WAT EEN KARMA PIJN PADPUNTEN WORDEN ONDERHUIDS GETRIGGERT EN MOGEN WORDEN LOSGELATEN. WAT EEN EMOTIONELE ZUIVERING VAN VELE LEVENS EN REINCARNATIES EN WAT EEN HERCODERING VAN ONS DNA! DE GALACTISCHE 12 x 12 PORTALEN = 144 DIMENSIES- WORDEN GEACTIVEERD OIV UITLIJNING VAN DE CERVICALE WERVELS EN EXPANSIE VAN ONZE HARTRUIMTE.

***TSUNAMI ALERT VAN > 1 BILJOENx***ZONNEWINDEN KP 0- 1 GEVEN VEEL DEINING MET STERKE KOSMISCHE STRALING EN DIEPE AARDING EN KAN EEN FYSIEK EN EMOTIONEEL EEN LOODZWAAR VERMOEID GEVOEL GEVEN EN NIET VOORUIT TE BRANDEN NU WE ALS ZIEL STEEDS DIEPERE AARDING ZOEKEN EN DAARDOOR NOG VELE NEGATIEVE ENTITEITEN IN ONZE AURA HEBBEN OP TE RUIMEN*** ZEER ONRUSTIG EN INSTABIEL MAGNETISCH VELD ***SR PIEKEN TOT 28 HZ REINIGEN EN OPENEN HET GEBIED TUSSEN ONS HART EN DE VERBINDING MET DE PLEXUS SOLARIS MET UITSTROOM VAN HEEL VEEL OPGEHOOPTE EN VERVUILDE LYMFE WAT JE HERKENT AAN DE TWEESTRIJD IN JEZELF TUSSEN DOORGAAN OF OVERGAVE*** VEEL DRUKKLACHTEN OP DE NERVUS VAGUS EN EEN OVERBELAST EN OVERPRIKKELD ZENUWSTELSEL MET EMOTIONELE ROLLERCOASTERS

Er komen heel veel negatieve entiteiten via onze voetzolen nu omhoog tot aan onze keelchakra, ze werken als stoorzenders en proberen je naar beneden te trekken naar hun dimensies, ze geven een stroomonderbreking in je energieveld waardoor je heel sterk het gevoel kan hebben dat er iets of iemand met je bezig is= energiekoorden die je mag doorsnijden, soms komen er heftige emoties bij los met veel stresshormonen als de emotionele blokkade opgeruimd wordt.

Fysiek kan dit alles erg heftig aanvoelen en veel drukklachten geven in hoofd, nek, wervelkolom, spieren en benen, vibrationele griepsymptomen, innerlijke onrust, overbelast zenuw-en orgaanstelsel, diarree, buikkrampen, hoofdpijn, wazig zien, horen van ruis en fluittonen, snel overprikkeld, onderdrukte emoties komen omhoog en immens veel verdriet, behoefte aan stilte, hormonale onbalans, weinig en onrustige slaap, hyperactiviteit en immense bandenpijnen tgv expansie van je lichtlichaam.

We zijn druk bezig met een periode van fysieke uitlijning vanuit de 7 nekwervels. Op cellulair nivo gaan we meer en meer ruimte maken voor groei en bewustzijn.

De SR pieken tot 28 Hz geven het gevoel van doodgaan of tekort te komen. Het hart [chakra 4] zit exact op 40 Hz= axillaire 0 lijn= een denkbeeldige horizontale lijn van oksel naar oksel.

Veel stress, onrust, paniekerig [ook dieren], heftige emoties, hormonale disbalans, schrikkerig, rillen, trillen, diepvrieskou, hoge drukgevoelens, benauwd, keelpijn, depressies, oorsuizen, jeuk, geheugenverlies, onmacht, razernij, schouder/nek/bekken en benen pijnen, misselijk, snel geïrriteerd en overprikkeld zijn etc. Ons ego pantser wordt opgelost= gestagneerde lymfe=gebied tussen je hart en maaggebied [voelt soms als een plank].

Lymfe is zeer gevoelig voor LICHT! Ons innerlijk gekwetst kindje komt aan de oppervlakte=onderhuids waar ook de langste meridiaan ligt= de blaasmeridiaan [druk op de blaas, veel plassen]. Heftige emoties komen naar boven, emoties die je niet kon uiten. Allemaal stress die nu bevrijding zoekt .Het voelt alsof we steeds verder en verder teruggaan in de tijd, naar onze jeugd.

Lymfe= levenswater
Ons lymfesysteem van de oude ik-3D overleven-vorm/figuur vol met oude en vergane lymfe energie komt op gang en is voor velen flink voelbaar; mn de linkerkant van je bovenlichaam inclusief beide benen en voeten. Je linkerborstkas zit er vol mee en dat is de angst die je via je oud zeer naar jezelf toe communiceert via de Thymus [gekwetste kind in ons] en zo kan je hart zich niet openen.

Als je opruimt [loslaten van je emoties die je als kind onderdrukte=inhouden van je ademhaling= dode lege ruimte linkerlong]] gaat je hart zich in kleine porties openen en ook weer dicht, dat gaat op en neer tot alle angst omgezet is in stroming
wat je merkt aan het hartfladderen/ritmestoornissen en de druk op je borst= tgv de borstbuis die het lymfe vervoert en vlak onder je borstbeen ligt.

Langzaam aan gaat je hart meer en meer resoneren met de kosmische hartslag!

Het is letterlijk de afvalverwerker van ons lichaam en doorspoelt alle weefsels en cellen. Lymfe verbindt lichaam en geest met elkaar. Meestal zaten we in onze denkgeest=teveel geest en te weinig aarde of vv, waardoor de balans verstoord raakt en we angst ervaren oiv de gestagneerde vergane lymfestroom=ons levenswater wordt nu een dikke stroperige modderstroom!

Door die modderstroom waden wij nu en via ons lichaam ruimen we vele levens en generaties op. We verlichten dan letterlijk en komen weer in de levensstroom!

Onder je linker oksel loopt een belangrijk lymfekanaal die je hele linkerkant incl. je beide benen en voeten vervoert. Je kunt bij het op gang komen van deze modderstroom last krijgen van je benen, voeten, heupen, buik en linkerborst; pijnlijk, gezwollen, kriebelig, jeukerig, dit is het kanaal van de aarde=moedermelk ahw en herbergt ook de angsten van je moeder die je letterlijk opzoog en je immuunsysteem beïnvloedde. Onder je linker oksel zit veel embryonaal darmweefsel en dit bevat heel veel lymfe dus je kunt ook heel veel pijnklachten hier ondervinden als de stroom op gang komt.

We doorleven vele levens en generaties om voorgoed het oude te verteren en los te laten, om ons weer te mogen verbinden met ons lichtlichaam. Een ongekend wonder en geschenk aan ons! We leven in hele bijzondere tijden en lopen voorop al voelt het alsof je achteruit gaat maar dat is puur je verleden en de vele levens die je uit je systeem verwijdert!

SLOW DOWN!

***EEN ENORME STAMPOT UIT DE LOSSE POLS🤣Ik heb een hele heftige nacht gehad vol met loslaten van vorige levens en aangeplakte karma en eens goed naar mezelf in de spiegel gekeken en merkte dat ik mezelf niet duidelijk uitdruk en mijn grenzen daarbij aangeef, dus verbaal en non verbale communicatie=chakra 5 reiniging. Dat levert mij iedere keer weer mis communicatie op merk ik zelf. Mijn aura staat veel te open en is veel te groot waardoor alles en iedereen mee lift in mijn levensenergie. Dus werk aan de winkel

Marjolein Ingrid Soulpursang