dinsdag 7 december 2021

Kosmos & Ascensie Journaal Dinsdag 7 december 2021 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang



Kosmos & Ascensie Journaal
Dinsdag 7 december 2021

HET KNETTERT WEER FLINK VAN DE ZONNE ACTIVITEIT! DIT BEIVLOEDT ONZE EMOTIES-PSYCHE EN LICHAAM MET HET OMHOOGTREKKEN VAN DE BLAUWE PLEKKEN VAN ONZE ZIEL-HET LEGT DE OERWOND VAN AFGESCHEIDENHEID BLOOT.

***EEN NIEUWE MEGAGOLF BEREIKTE ONS VANNACHT MET***ZONNEWINDEN KP 3-1 MET WINDSNELHEDEN TOT 520 km/s GEVEN STERKE SCHOMMELINGEN MET STERKE KOSMISCHE STRALING EN DIEPE AARDING EN KAN EEN FYSIEK EN EMOTIONEEL EEN LOODZWAAR GEVOEL GEVEN EN NIET VOORUIT TE BRANDEN***SR PIEKEN TOT 60 HZ REINIGEN EN OPENEN ONS 3 e OOG EN GEVEN OOGBOL DRUKGOLVEN MET UITLIJNING VAN DE DE 12 ZENUWBANEN MET UITSTROOM VAN HEEL VEEL OPGEHOOPTE EN VERVUILDE LYMFE WAT JE HERKENT AAN DE TWEESTRIJD IN JEZELF TUSSEN DOORGAAN OF OVERGAVE*** DRUKKEND GEVOEL ONDER HET BORSTBEEN OPENT DE GROTE BORSTBUIS VOL MET LYMFE***NU HOOR JE DE METALEN DEELTJES LETTERLIJK DOOR EEN HOLLE BUIS RUISEN=OPENEN VAN DE BORSTBUIS =DE GROOTSTE LYMFEBUIS!!!

Een megastijging bereikte ons vannacht aan kosmische instroom van hoogfrequent licht en er is veel activiteit op de zon!!

ACTIVITEIT OP DE OOSTELIJKE LEDEMAAT VAN DE ZON: Een nieuwe zonnevlekkengroep ontstaat boven de zuidoostelijke ledemaat van de zon, hier. Het knettert van de activiteit. Een toenemende reeks kleine B-klasse zonnevlammen is waarschijnlijk sterker dan het lijkt, omdat elke explosie gedeeltelijk is overschaduwd door de rand van de zon.

Hsp-ers en dieren voelen dit sterk aan en willen met rust gelaten worden.

We zitten nu hoog in de 5D energie portaal= een enorme en ongekende instroom van het licht stroomt over en in ons energienetwerk=onze blauwdruk! Deze bestaat uit ragfijne spinnenweb draadjes [arachnoïdeal web] en is zeer gevoelig!
Dit lichtrasternetwerk wordt geactiveerd en uitgelijnd oftewel onze ziel ontwaakt! Fotonen energie verbindt zich met onze hersenvloeistof= vloeibaar licht en komt binnen via onze fontanel, vandaar ook het drukkende gevoel op de kruin.

Via het cranio-sacraal ritme wordt vervolgens ons hele zenuwstelsel voorzien van dit hoogfrequent licht middels de drukgolven die sterk voelbaar zijn in de nek, tussen schouderbladen, heiligbeen en stuitje. Het vloeibare licht drukt ons lichaam letterlijk weer in de juiste lichaamshouding=vorm=blauwdruk. Dit maakt veel spierspanningen en bandenpijnen vrij in het lichaam..
Onze schildklier die de basis stofwisseling van de cellen regelt, heeft het zwaar met het verwerken van de grote hoeveelheden aan energie.

De instroom van hoogfrequent licht in ons ragfijn lichtnetwerk systeem is nu zo enorm sterk dat de uitstroom van alle oude duistere energie uit het celgeheugen ook gigantisch sterk is en in kracht toegenomen. Hoe sterker de instroom van lichtinfusies in de cellen des te sterker de uitstroom van het oude geheugen data uit vorige levens en generaties in 3D.

We worden steeds en steeds gevoeliger nu ons hart steeds verder geopend wordt en alle oude lagen van pijn verwijdert worden. En dus voelen we ook meer en meer de immense pijn die gepaard gaat met de uitstroom van het oude duistere 3D geheugen data uit de cellen.

De ascensie klachten kunnen dus enorm versterkt zijn nu we steeds verder komen in onze ontwaking. De megastijgingen stromen binnen en geven als reactie op deze hoge instroom een enorme uitstoot aan afvalstoffen. Door deze hoge uitstoot van afvalstoffen heeft ons lichaam het extreem zwaar om deze aanbod aan afval te verwerken middels de lever, huid, darmen, nieren en blaas. Deze organen raken nu overbelast wat je dan merkt aan hevige emoties als woede, frustratie, agressie, angst, onmacht.

Puur de verstopte afvoer door de opgehoopte afvalstoffen. Vandaar dat RUST nemen zo belangrijk is. Zelf lig ik regelmatig overdag in bed, gordijnen dicht. In het donker kalmeert mijn zenuwstelsel en kunnen de organen hun werk doen om de afval door te laten stromen. Overdag is het licht zo fel en dat activeert voortdurend ons toch al overprikkeld zenuwstelsel. PAS DUS OP MET TEVEEL PRIKKELS!

SYMPTONEN; Verstoorde slaap, veel soms bizarre dromen uit het verleden, omhoogkomen van sterke oude emoties, snel getriggert zijn, spierpijnen, stram en stijf, pijnlijke gewrichten,
Extra snel geprikkeld zenuwstelsel en kort lontje
Verhoogde vermoeidheid, pijnlijke lymfeklieren, misselijk, wankel, wazig zien, snotterig, opgeblazen en volle buik,
Hartritme uit balans o.i.v de sterke geladen energie, gespannenheid
benauwend gevoel, grote onrust
Pijnlijke herinneringen uit celgeheugen worden als een magneet omhoog getrokken etc., snel overprikkeld, oude emoties herbeleven en loslaten, hoge oppervlakkige ademhaling en benauwdheid, stress, nerveus alsof er ieder moment iets gaat gebeuren, onrust, darmkrampen, immense pijnaanvallen, hoofdpijn, achterhoofd, nek en voorhoofd, pijn tussen de schouders ,kaakpijn, wazig zien, druk op de oogbollen, kiespijn met name links, pieptonen horen, zware opgeblazen buik en gespannen middenrif, druk en duwpijnen langs wervelkolom en schedel, snel misselijk, hartritmestoornissen, veel pijn linkerborstkas en linkerlong= zitten vol met vergane lymfe en opgehoopte gassen door het niet volledig ontplooien van de linker long onderkwab [geeft gevoel van schijndood te zijn] , grieperig. Veel voedsel niet meer kunnen verteren/verdragen, veel behoefte aan water en rust, stilte zonder afleiding en stoorzenders als tv, kranten, mobiel,s, sociaal zijn etc.

De veranderingen in de cellen van je lichaam ontstaan ten gevolge van een infusie van nieuwe elektromagnetische impulsen. De structuur van energieoverdracht en energiewisselingen in de cellen wordt langzaam herzien tijdens deze mutaties.

Dit kan de periodieke lichamelijke uitputting tot gevolg hebben, aangezien je lichaam door een fase van radicale her modellering gaat.

Aanpassen, aarden, reinigen en overgave!

www.naturalupgrade.nl biedt een geweldige energetische ondersteuning bij ascensie. De puur natuurlijke producten werken met lichtcoderingen en werken echt fantastisch voor een sterke aarding en aura zuivering waardoor je dicht bij jezelf blijft.
De FEETCARE-lotion = werkt fantastisch, geeft gelijk een sterke
aarding,!
De LEGCARE-lotion = bij verkrampingen en vermoeide pijnlijke
benen!
De BODYBUTTER = helpt geweldig bij overprikkeling!
De ROOMSPRAY = zuiveren de omgeving /aura zodat je
dichtbij jezelf blijft in deze
transformerende tijden!
Ze werken echt fantastisch en bieden een geweldige ondersteuning tijdens deze heftige transformatie vooral bij HSP-ers!!!

Even weer een stampotje uit de losse pols! Ik ben in overgave en lummel aan op de zonnewinden schommelingen samen met mijn -ook niet vooruit te branden-Loebas

Marjolein Ingrid Soulpursang