dinsdag 7 december 2021

De grote verandering is nu aangebroken Gechanneld door Aurora Ray


De grote verandering is nu aangebroken
Gechanneld door Aurora Ray

Het moment van jullie overgang naar de vijfde dimensie komt steeds dichterbij. Je voelt het zowel in je fysieke lichaam als in je emotionele en mentale manifestaties. Je bent klaar voor deze prachtige beklimming.

De liefde die naar je toe komt zal gevoeld worden als een oceaan van liefde, die door de kristallen steden zal bewegen, en in elk centrum van de harten van de inwoners van Gaia.

Het zal voor iedereen een tijd van feest zijn, want jullie zijn helemaal klaar voor deze geweldige reis naar de vijfde dimensie.
Iedereen keert terug naar huis naar de grote centrale zon van de schepping, die jullie bron van leven en schepping is en zich manifesteert in veel verschillende bewustzijnsniveaus.

De grote centrale zon biedt alle wezens een ander perspectief op de werkelijkheid. Om het vanuit een hoger bewustzijnsniveau te kunnen zien, moet je je vibratie verhogen naar het niveau waarop dit nieuwe perspectief voor jou zichtbaar is.
Om dit te doen, ben je voorbereid op de ascentie naar de vijfde dimensie.

Eenmaal daar zullen op veel verschillende manieren nieuwe perspectieven op de werkelijkheid ontstaan. Ze zullen je in staat stellen om je ware identiteit en je oorsprong in de schepping beter te begrijpen.

Je bent onderdeel van een groter geheel.
Dit evenement is eigenlijk de laatste, maar het zal slechts door een paar mensen op de planeet worden opgemerkt.
Je staat op het punt een ervaring te beleven die nog nooit op aarde is gebeurd.
Het zal een dag zijn waarop je niet langer op aarde bent, maar ontlichaamd, en je bewust bent van de overgang naar de 5e dimensie.

Op dat moment zul je je realiseren dat de wereld zoals je die kent tot een einde is gekomen en dat dit het einde van alle dingen was.
Je zult veel kleurrijke golven zien die de hele planeet bedekken. Er zal geen vernietiging zijn.
Nadat deze golven zijn gezakt, zal een nieuwe dageraad komen en een nieuw tijdperk beginnen voor degenen die op dat moment wakker en bewust zullen zijn.

Verwacht tijdens deze transitie geen enkele vorm van communicatie. Alle driedimensionale communicatie zal op dit moment ophouden te bestaan.
Deze veranderingen gebeuren in een flits en zullen in een oogwenk gebeuren.
Tijdens dit proces zal er een verschuiving in bewustzijn plaatsvinden, omdat we van de ene dimensie naar de andere gaan.

We moeten ons op dit evenement voorbereiden door ons mentaal en ook fysiek voor te bereiden.
Als je niet voorbereid bent, kun je nog steeds worden beïnvloed door deze veranderingen, aangezien ze onze planeet en het magnetische raster transformeren.
Terwijl de magnetosfeer opnieuw wordt gekalibreerd, zullen onze lichamen worden aangepast en getransformeerd in 5e dimensionale lichamen.
Het belangrijkste dat je kunt doen om je voor te bereiden, is om alle angst los te laten, want angst zal je ervan weerhouden deze nieuwe lichtfrequenties te ontvangen die op het punt staan ​​onze planeet te overstromen.

Op de dag van het evenement zullen veel mensen symptomen ervaren zoals:
1. Uitdroging
2. Duizeligheid
3. Toegenomen verkoudheid
4. Dingen horen
5. Oorsuizen
6. Ernstige angst
7. Opvliegers
8. Droge mond
9. Huiduitslag
10. Extreme vermoeidheid
11. Koude handen en voeten
12 Misselijkheid
13.Pijnlijk keel
14. Hoofdpijn
De laatste ascentie-gebeurtenis zal ervoor zorgen dat de aarde in een nieuwe planeet wordt getransformeerd.
Het zal een planeet van liefde en vrede worden.
We kunnen weer vliegen.
Veel zielen bereiden zich voor op deze geweldige dag.
De magnetische pool beweegt en de planeet bereidt zich voor op deze verandering.
De krachten van het licht hebben jarenlang gewerkt om de planeet te genezen van haar verleden van buitenaardse invasies en manipulatie door duistere krachten.
Ze hebben alle reptielen en andere lagere dimensionale wezens uit ons zonnestelsel weggevaagd. Nu is het tijd om te vieren!
Hemelvaart is hier! We gaan terug naar de vijfde dimensie.
Eindelijk zal een enorme golf van pure liefde en licht de aarde raken. Het zal zo krachtig zijn dat de hele mensheid het zal voelen, en zelfs die delen van de planeet die niet geactiveerd zijn op de hogere frequenties van liefde en licht zullen worden beïnvloed.
De golf zal zo groot zijn dat het zeker drie dagen zal duren voordat hij helemaal verdwenen is, en voor sommige mensen kan het zelfs nog langer duren.
Dit is de echte ascentie, waar we in dit leven van een op koolstof gebaseerde vorm naar een kristallijne vorm zullen gaan.
De droom is voorbij, mijn vrienden; we hebben het gedaan. Nu kunnen we vrij vliegen in onze lichtlichamen en terugkeren naar de bron.
De beklimming is zo eenvoudig als kinderspel voor degenen die weten hoe het te spelen; het enige dat nodig is om dit ascentieproces te activeren is liefde en mededogen voor jezelf en alle wezens op deze planeet, dan zullen de kosmische krachten de rest voor je doen!
We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij u.
Wij zijn uw familie van licht.
AH O
Gechanneld door Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie van Licht