zaterdag 11 december 2021

De Galactische Federatie van Licht: Einde


De Galactische Federatie van Licht: Einde

Groeten aan de mensheid,
Wij zijn de Galactische Federatie van Licht die vandaag telepathisch communiceert via het Universele Kanaal en onze tweede boodschap zendt met betrekking tot de ontwikkeling van gebeurtenissen op aarde.

Sinds ons eerste rapport hebben zich nieuwe omwentelingen voorgedaan in de situatie op jullie planeet. Belangrijke gegevens over Venus werden verkregen door commandant Teh'ran. De draconische entiteiten maakten zich op om de Fellowship of Light aan te vallen en de grote schakers uit te schakelen.

We volgen de situatie rond Terra Christa op de voet en ontmantelen voortdurend kernraketten die vanuit een baan of binnen de planeet zijn gelanceerd. De Orions probeerden hun nieuwe satelliet te sluipen, die de nieuwste mind control-technologie bevatte die een gezond persoon ziek zou kunnen maken. Het Ashtar Commando veroverde de Orions en vernietigde hun satelliet, ze kregen ook meer informatie over hun toekomstplannen in ruil om niet van hun ziel te worden beroofd.

We zorgen ervoor dat er geen grote onderbrekingen zijn in het Ascentieproces. Alliantie en speciale strijdkrachten vechten tegen Draconiërs, Reptielen, Orions, enz. ondergronds en op Antarctica. Het leger kreeg speciale uitrusting om corrupte buitenlanders te elimineren. Deze strijd bevindt zich momenteel in de laatste opruimingsfase in Area 51 en andere locaties.

Jullie corrupte regeringen blijven liegen en de mensheid manipuleren door te proberen hen allemaal bang te maken en hun moorddadige vaxxins op te leggen. Geloof alsjeblieft niet alles wat ze je uitbeelden. Jullie fysieke lichamen zijn geschapen om onsterfelijk te zijn, na veel DNA-aanpassingen sterven ze na een bepaalde tijdsperiode. Deze fysieke dood zal worden uitgeroeid dankzij speciale kamers van andere beschavingen en medische bedden.

De kamers zijn in staat om elke ziekte uit te roeien, nieuwe lichamen te geven, jeugd terug te brengen, onsterfelijkheid, enz. Het doel van medische bedden is om de meeste fysieke problemen te elimineren. We willen erop wijzen dat deze technologieën momenteel niet beschikbaar zijn op jullie planeet, omdat de duistere entiteiten deze bedden voor zichzelf zouden houden. Houd er rekening mee dat geruchten over hun beschikbaarheid op Gaia op dit moment niet waar zijn.

Zodra jullie planeet Aarde is bevrijd van de boosdoeners van de Buitenwerelden en duistere entiteiten, zullen alle technologieën onmiddellijk worden gelanceerd, aangezien de mensheid dringend behoefte heeft aan genezing van haar fysieke lichamen.

We zijn samen in deze strijd tegen de Duisternis. De Melkweg en Moeder Aarde zullen worden bevrijd van corrupte zielen. Dankzij het universele kanaal.

De overwinning is hier
De Galactische Federatie van Licht