maandag 6 april 2020

Je hoeft even niks te doen. / 2 pril 2020 / Door Luc van Ewijk

Je hoeft even niks te doen.
2 pril 2020 / Door Luc van Ewijk

Verplicht onthaasten of verplicht binnen zitten. Je mag even helemaal niks doen. En dat vindt je stiekem best wel lekker. Je hoeft de uitkomst van de toekomst even niet te weten.

Je mag van het nu gaan genieten. Je hoeft niet eindeloos te gaan presteren. Je hoeft niet nog meer heel te worden. Je bent het al. Je bent dat allemaal al.

Ga het maar in jezelf zien. Je bent goed genoeg en je mag ervan genieten. Ga maar van je talenten genieten. Van de zon die naar je glimlacht. Naar de natuur die volop aan het bloeien is.

Van de liefde die om de hoek wacht. En in jezelf explodeert. Je compassie naar jezelf groeit. En zo ook de wereld om je heen. 

Even niet meer zoveel moeten. Even niet zoveel mensen op straat. Hoe heerlijk is dat. Dat we eindelijk weer de rust terug gaan vinden. 

Je hoeft niemand meer te helpen. De slapende mogen lekker slapen. Voor alles wordt gezorgd. Pak je stoel maar zet die in de zon. En kom lekker tot jezelf.

Voel dat het goed komt. Net voorbij de hoek liggen vele verassingen te wachten. Maar eerst hoeven we even niks te doen. Een vakantie net wat jij ervan maakt.

Het leven is heerlijk daarvoor hoef je niet naar zuid Frankrijk. Je hoeft niet meer weg te vluchten. Het moois van al het leven zit in jouw. En dat mogen we gaan ontdekken.Geen opmerkingen:

Een reactie posten