vrijdag 24 april 2020

Dit is een tijd om jezelf over drempels heen te brengen ♥ Fran Tielemans ♥

Dit is een tijd om jezelf over drempels heen te brengen ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Sinds gisteren 04:27 is er Nieuwe Maan, altijd een prima moment om je intenties te plaatsen, en stil te staan bij wat je eigenlijk wil. Er is (soms) wel een verschil met wat je wil vanuit je kleine mens-zijn, je persoonlijkheid, en wat je wil vanuit je Hoger Zelf.

Zeker omdat de laatste dagen van april de energie vrij woelig is, en er planetair een sterk accent ligt op uitbreken, doorbreken, bevrijden, vernieuwen, loslaten en transformeren, kan het zijn dat je je wat ongemakkelijk voelt op die aspecten waar je Hoger Zelf je aanzet tot groei.

Dat zijn immers die aspecten waarop je het meeste weerstand hebt, aspecten waarover je vanuit je innerlijke leiding met zachte wijze stem vaak ingefluisterd wordt wat jouw hoogste visie daarover is, wat voor weg daarrond klaar ligt voor je, wat voor dingen er eigenlijk wél te doen zijn door je.

Het kan aanvoelen alsof je gestretcht wordt, bijlange niet alleen door deze speciale situatie waarin jij en iedereen vertoeft. Maar door je Hoger Zelf dat uit de beperkingen en het schild en de oude structuur van je lager zelf wil breken.


Dit is een tijd waarin je uitgedaagd wordt om uit je comfortzone te komen, te groeien en jezelf over drempels heen te brengen, en dit gebeurt nu op grote schaal


Vandaar ook dat velen zich snel geïrriteerd voelen, prikkelbaar zijn, dat de lontjes kort kunnen zijn. Ieder staat nu op dié plek in de maatschappij waar hij of zij voor gekozen heeft, soms heel lang tevoren, en is aan het dealen met de gevolgen van die vroegere keuzes. En misschien beginnen er in jou nu nieuwe keuzes te rijpen, die zullen maken dat je leven er 'hierna' toch iets (of heel) anders zal uitzien. Helderder, eenvoudiger, vreugdevoller en zeker en vast een heel stuk meer afgelijnd op wie je bént vanuit hart en ziel. Veel stof tot nadenken de komende weken en maanden.

Fran Tielemans
www.maitreya.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten