maandag 27 april 2020

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZONDAGMIDDAG 27-4 ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZONDAGMIDDAG 27-4: Elektronen crash, Kosmische stralingsalert en een actieve zonnevlek op de Zon. 
*
Ik voeg steeds nieuwe updates toe bovenin dit bericht. Als er een nieuw bericht op de tijdlijn is geplaatst, dan zet ik hier de link.
*
Elektronen crash 
Er was een elektronen crash vanaf 9:30 actief. De uren daarvoor waren de elektronen al aan het zakken in aantal in de ionensfeer rond de Aarde. Ik laat later op de dag nog even weten tot hoe laat de crash doorging. Het is meestal een paar uur, maar kan in de psyche de toon zetten voor de dag en dus nog langer doorwerken. 
Dit geeft mogelijk pijn in het onderlichaam en een gevoel de Aarde in getrokken te worden. In ochtend was er een enorme wisseling in het aantrekken en afstoten van de aardeverbinding. Erg wisselend dus. Voor de psyche is zo'n elektronen crash ook confronterend en worden schaduwkanten zichtbaar en ook negatief gedrag in interactie met de omgeving. 

Er was ook een reactie in de protonen rond 11:30. Ik moet mij daar nog verder op verdiepen om hier meer informatie over te kunnen geven in wat dit voor ons mensen doet en hier we het kunnen herkennen. Ik weet wel dat protonen heftige impact hebben op de mens en het elektromagnetische spectrum en dat protonen en elektronen altijd samen reageren. 
*
Kosmische stralings alert 
Er was op zaterdagavond en in de nacht een kosmische stralingsalert actief tussen 20:00 en 2:00 uur. Tijdens een kosmische stralingsalert is de beschermende magnetosfeer zeer zwak (Kp-index 0). Zie voor symptomen die wetenschappelijk zijn vastgesteld de afbeelding van SpaceWeatherNews 'Geomagnetic Score' (afbeelding met de tekst van regenboogkleuren) onder 'Cosmic Ray Risks'. In de alinea 'Waarom deze updates?' heb ik nog meer geschreven over ascentiesymptomen en wat je er aan kunt doen om weer in evenwicht te komen.
*
Actieve zonnevlek 
De actieve zonnevlek komt iedere dag een stukje meer richting de Aarde en is aan het groeien in grootte en kracht. De x-ray grafiek is licht verhoogd met dus een lichte stijging van de lichtfrequentie op Aarde. 
*
Verder zijn er elektromagnetische geen bijzonderheden. (EINDE UPDATE) 
Heb het goed... 
© Manuela van www.inzichten.com