woensdag 22 april 2020

Kosmos & Ascensie update Woensdag 22 april 2020 [4-4-4 poort] ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Kosmos & Ascensie update
Woensdag 22 april 2020 [4-4-4 poort]

DE ENERGIE HEEFT ZICH NOG EENS 57.000 x OPGEBOUWD AAN KRACHT DIE VIA ONZE KRUINCHAKRA ONZE HELE ZENUWSTELSEL BINNENSTROOMT EN DEZE ZEER KRACHTIGE CRANIO- SACRALE DRUKGOLVEN DUWEN EN ''DWINGEN'' JE WERVELKOLOM IN DE JUISTE HOUDING ZOALS JE BEDOELD BENT= je perfect passende blauwdruk! 

Je fysiek lichaam wordt zo weer een THUIS op aarde waar jij als ziel in wonen mag tijdens je verblijf op aarde= tweelingziel activatie van de heilige man en heilige vrouw in jezelf= de samensmelting van lichaam en geest!

SR pieken tot 36 Hz= bandbreedte=frequentie bereik! Deze bandbreedte opent nieuwe en diepere lagen van het kosmisch hart en geeft drukgevoelens rondom je maaggebied!

KP 3- 4 [zenuwstelsel stormen] dit geeft onrust in het zenuwstelsel en druk op Nervus Vagus. Ze breken versneld oude patronen in ons systeem af uit het 3D tijdperk [golf frequenties].



In de atmosfeer hangt heel veel geladenheid, loop maar eens in een supermarkt=pfffffffffffffffffffffffffff. De lagere 4 aardse lichamen worden diep gereinigd en veel angst en onrust hangt er in de lucht.

Als een magneet [ijzer] trek je naar oude stukken van jezelf die je nu mag loslaten. Nu dienen ze ons niet langer , we worden er zo moe en onvervuld van! We nemen afscheid van onze oude vertrouwde zelf.

Des te dieper we zakken in onze basischakra=ons aards lichaam en letterlijk zo de bodem bereikt te hebben des te meer oude stukken/oude zelven we nu omhoogtrekken via de voetzolen. Deze drukken de zenuwkanalen die door je bekken heen lopen schoon en duwen de duistere oude energie eruit in je bioplasma=water-of emotioneel lichaam dit geeft dan tijdelijk lagere frequenties die je dan extern aantrekt als een magneet=golflengte.

De lymfeknopen in de liezen /benen maken overuren en slaan tijdelijk de aangevoerde vervuilde lymfe op in de huidzones bv van je bovenbenen, knieën, voeten, buik, heupen[ lymfe oedeem]. Dit veroorzaakt pijnlijke lymfeklieren. Het is pure lymfe en bloed detox!

Geeft veel lichamelijke pijn, vooral in de nek, de schouders en de rug. Dit is het gevolg van de intense veranderingen in je DNA!
Gevoel van diepe innerlijke droefheid zonder aanwijsbare reden nu we zoveel oude levens opruimen en dat laat een leegte achter alsof je gaat verhuizen!

Drukgevoelens maag o.i.v openen van diepere lagen van het kosmisch hart, heel veel onrust nu we letterlijk ons stevigheid= vastigheid onder onze voeten kwijtraken.
Intense vermoeidheid en passiviteit= o.i.v de enorme cellulaire veranderingen en veranderingen in dichtheid .

Chagrijnig en knorrig, extreem prikkelbaar= opruimen hormoonstelsel geeft pms-achtige klachten.

Druk op het skelet en hartritmestoornissen, benauwdheid.
Hypernerveus zijn, keelpijn, wazig zien, piepende en suizende oren, verstopte bijholten en voorhoofdsholten, druk op kaken en hoofd, achterhoofd, de hele wervelkolom, onderrug en bekken. Zware en slappe zwalkende benen, pijnlijke benen en voetzolen! Pure loslatingen van vele opgehoopte gifstoffen en zuren uit de gewrichten, banden, pezen, spieren en cellen.
Vibrationele griep etc. etc.

Lees ook de inspirerende en verlichtende energie update"s van Martha Krul 

Marjolein Ingrid Soulpursang