donderdag 30 april 2020

Een Galactisch Federatie rapport: Deel 2 Een Bericht van Ashtar Sheran, 27 maart 2020


Een Galactisch Federatie rapport:

Deel 2
Een Bericht van Ashtar Sheran, 27 maart 2020

Bericht

Asthar Sheran - update 22.03.2020

Dit is het moment waarop alle vervormingen worden opgelost. Zelfs degenen die het Licht zijn vergeten, kunnen niet aan dit zuiveringsproces ontsnappen. We hebben er vaak op gewezen dat je jezelf wijdt aan innerlijk werk en je schaduwen in Licht transformeert. Je bevrijdt jezelf actief en volledig van de oude structuren om terug te keren naar de zielsfamilies.

Iedereen die zich aan de oude structuren vastklampt, vindt geen houvast. De oude matrix wordt opgeheven en ook alle andere structuren worden opgeheven. Iedereen die nog steeds vasthoudt aan de oude structuren zal het moeilijker hebben. Omdat de ontbinding tegelijkertijd binnen en buiten plaatsvindt.

Degenen die volledig naar het Licht gaan, gaan met ons mee - hun broers en zussen. Degenen die zich van het Licht afwenden, herhalen de reis totdat ze volledig opgaan in het Licht. We kunnen en moeten er maar een deel van overnemen. We kunnen je alleen vergezellen in de vereniging met de Schepper en de beheersing van de lagere dimensies. We ondersteunen je hemelvaart met alle mogelijkheden die de Schepper ons heeft gegeven. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor het bereiken van je Ascentie voor jou.

Onze aanpak is totaal anders dan wat we hier op Aarde weten en wat de partijen van niet-confederatieleden onderling toepassen. We hebben nooit oorlog gevoerd - we deactiveren en ontwapenen - met respect en behoud van het leven. Alle wezens die verwarring, conflict of oorlog veroorzaken in jullie wereld worden ook door ons gerespecteerd en geëerd, zelfs wanneer we hen vergezellen naar de Galactische Centrale Zon.

We hebben technologieën en capaciteiten die veel verder gaan dan het begrip en de capaciteiten van niet-Confederatie-leden, maar ook veel verder dan het begrip van de oppervlaktebevolking. We hebben capaciteiten waarmee we de energieën van de intenties en gedachten van de wezens die het Licht zijn vergeten, kunnen lezen. En daarom weten we wat hun volgende geplande stappen zijn, zodat we altijd tijdig actie kunnen ondernemen.

We zijn vastbesloten om het levende wezen Shan, dat jullie de Aarde noemen, te bevrijden. We zeggen expliciet het levende wezen Shan (Aarde), omdat de Aarde, hoe je haar noemt, op de eerste plaats komt. Dit omvat ook de ecosystemen om het evenwicht in de schepping te herstellen. We respecteren en eren dit hoge Licht, zijnde Shan, dat jullie de Aarde noemen, en haar wetten die één zijn met de schepping.

We bevrijden ook de dieren die op de tweede plaats komen, omdat veel van deze dierenwezens echt onze broers en zussen zijn. En de bewakers van nobele eigenschappen die ze behouden en leven met toewijding op Shan. Zij zijn degenen die deze prachtige planeet zijn pracht, diversiteit en ecosystemen hebben gegeven - ze zijn trouw en dienen de schepping.

Op de derde plaats staan ​​de mensen. Sommigen van hen vinden het moeilijk om hun geïncarneerde vrije wil los te laten en volledig over te geven aan de vrije wil van het hogere zelf - om vrij te zijn. Mensen maken het zichzelf niet gemakkelijk om de illusie los te laten om de verleidingen volledig te verlaten - je noemt het comfort zone - omdat dit enkele van je obstakels zijn. Sommige mensen geven nog steeds hun eigen soevereiniteit en eigen verantwoordelijkheid aan die wezens - die zonder Licht zijn - en die niet bepaald de belangen van mensen in hun hoofd hebben. Als je ervoor kiest om dat te doen en je vastklampt aan die wezens die je willen vernietigen, wat moeten we dan doen?

Veel van onze broeders en zusters van de Con-Federatie, maar ook van de Federatie, hebben hun frequenties verlaagd en zijn naar jullie gekomen op deze prachtige planeet. Ze hebben een normaal menselijk lichaam aangenomen dat Shan (Aarde) hen heeft gegeven. Dit is eigenlijk het eerste fysieke contact. Ze hebben een grote wijsheid die ze delen. En dankzij hen bestaat deze planeet nog steeds. Ze hebben zichzelf blootgesteld aan grote gevaren en ze zijn uit diepe liefde naar je toe gekomen en zijn tot vandaag bij je gebleven. Ze zijn altijd op de achtergrond actief geweest. Op verzoek en ter bescherming kregen de meesten van hen een sluier van 'vergeten' in hun dagbewustzijn.

We zijn actief verbonden met onze broers en zussen en bondgenoten op het aardoppervlak, degenen die van ons komen, degenen die onze aanwezigheid herkennen en die we hebben gestuurd en gewekt terwijl ze onze sleutels dragen. Dit betekent dat we steeds meer de sluier van het vergeten in hun dagbewustzijn oplossen. Ze zijn klaar voor de volgende stappen die we ze geven. En we gaan met ze mee. Ze zorgen ervoor dat we dicht bij je kunnen zijn, als je dat wilt. We geven ze informatie en Lichttechnologieën, ook om te helen en om de noodzakelijke sleutels in jou te activeren. We werken intensief met ze samen. Maar we tolereren geen misbruik. Onze broeders en zusters op de planeet zijn degenen die één zijn met de Aarde, die haar als een levend wezen respecteren en eren, en die het Lichtnetwerk verbinden en activeren.

De tijd is nog niet aangebroken om met onze schepen fysiek aan de oppervlakte te komen - officieel en zichtbaar voor iedereen. En het is nog niet nodig of mogelijk - en daar zijn verschillende redenen voor. Alleen aan onze broers en zussen en onze bondgenoten laten we onszelf zien - en geven ze sleutels zodat ze onze aanwezigheid in hun dagbewustzijn kunnen ontcijferen.

Een van de redenen waarom we nog niet fysiek landen, is dat velen niet voorbereid zijn of dat ze ons als hun vijanden zouden zien. Wat we in overweging nemen bij onze beslissingen en procedures, aangezien we nooit persoonlijke ruimte binnendringen van degenen die dat niet willen. En we zullen niemand dwingen.

We hebben onze broeders en zusters die aan de oppervlakte zijn geïncarneerd en die lichamen hebben zoals die van jou. Ze zijn onze bondgenoten en ze zijn onze vertegenwoordigers op Aarde. En zij zijn degenen die verandering tot stand brengen voor degenen die het kunnen accepteren. Ze volgen zonder aarzeling onze oproepen en blijven consistent en consequent in hun missie. Ze worden door ons begeleid en beschermd en hebben toegang tot alle informatie die ze nodig hebben om hun missie te vervullen. Zij zijn degenen die voor jou contact met ons opnemen, die jouw sleutels activeren, die je helpen met genezing, die actief bevrijding en ascentie ondersteunen, die het netwerk overspannen, die onze berichten ontvangen, die ze voor je vertalen. En die je vergezellen tot je de drempel kunt oversteken naar je broers en zussen in hogere dimensies.

Vanuit ons perspectief is jullie wereld nu verdeeld in twee gebieden binnen de energieën van de 4e dimensie die nu de planeet Shan (Aarde) volledig overspoelt. De ineenstorting van de systemen is de ineenstorting van de oude matrixstructuur en de ontbinding van deze tijdlijn tot nul. Nu is het aan jou welke kant je opgaat.

Degenen die vasthouden aan de oude systemen en hun duistere kanten zullen ze opnieuw creëren met al hun ongemakken - bewust of onbewust. Maar jullie planeet Shan (Aarde) zal dit niet langer accepteren en zal zichzelf volledig zuiveren en bevrijden van deze vervormde structuren en zal geen verdere toegang toestaan. Ze zullen hun reis voortzetten in een andere 3e dimensie, zonder de invloed van de wezens die het Licht zijn vergeten, totdat ze weer het Licht in kunnen gaan.

Degenen die zich eerder door innerlijk werk van de oude structuren van de 3e dimensie hebben losgemaakt, zullen nu op alle niveaus en samen met onze vertegenwoordigers van de Con-Federatie en Federatie op Aarde volledig worden losgekoppeld van de 3e dimensie. Ze gaan steeds meer de 5e dimensie in en hebben daardoor steeds meer fysieke toegang tot onze schepen. We bereiden dit nu samen met hen voor.

Daarom roep ik, Ashtar Sheran, nu al mijn broers en zussen bij elkaar. Ik roep al diegenen die bij ons horen, en degenen die dit pad kiezen, om aan ons toe te geven, om nu de dieren en de planeet Shan te verenigen in een netwerk - een netwerk dat volledig onafhankelijk is en naast de oude structuur bestaat, die aan het oplossen is.

Nu is het moment. De tijd is gekomen om volledig en permanent actief te worden, om samen te komen in een netwerk en om ons - jullie zusters en broers - te vergezellen om de Galactische Codex op Shan (Aarde) nu te activeren. Er zal geen andere tijd zijn.

Maak je geen zorgen over de huidige situatie - blijf kalm en ontspannen maar wees actief in het overspannen van het netwerk op de achtergrond - dit is het moment. Degenen die het Licht zijn vergeten orkestreerden deze situatie - maar onderschatten onze aanwezigheid en de mogelijkheden waardoor we nu voordeel kunnen behalen. Ze hebben ook onderschat dat ze nu zelf een grote golf van ontwaken hebben veroorzaakt. De zuivering wint aan kracht. We zijn gepositioneerd en hebben ons erop voorbereid met onze bondgenoten.

Hiermee beëindig ik mijn bericht.

Mijn diepe liefde voor jou is onbeperkt.

Jouw broer,

Ashtar Sheran

Adonai

Tip: deze uitzending uit 2017 wordt nu steeds tastbaarder:
Ashtar Command - Final Transmission to EARTH

Dit is een link naar de versie met Nederlandse ondertiteling (wellicht moet je die activeren, rechts onderin): https://www.youtube.com/watch?v=DjIFJquo-mM

Bron: Galactic Federation – SaVi

Vertaald door Veronica