donderdag 30 april 2020

Een Galactisch Federatie rapport, DEEL 1 "De laatste Opstand van het Oude" / 26 maart 2020


Een Galactisch Federatie rapport, 26 maart 2020
DEEL 1
"De laatste Opstand van het Oude"

De laatste rebellie

De oppervlaktebevolking wordt steeds meer bewust van de werkelijke bedoelingen en acties van overheden en bedrijven en begint daarom weerstand te bieden aan deze structuren en systemen. Hun vertrouwen in deze al lang controlerende organisaties, banken en economische entiteiten blijft zo sterk afnemen dat bijna elke verkiezingscyclus besmet wordt met beschuldigingen en achterdocht m.b.t. legitimiteit. In sommige landen zijn er aanwijzingen dat de stemmen bij verkiezingen niet meer worden geteld.
Het publiek moet openlijk zijn geboorterecht terugvorderen om te worden 'gehoord' - en actief deelnemen aan alle processen, vooral wanneer zijn eigen lot wordt bepaald.

Langzaam beginnen we van de oppervlaktebevolking weerstand te zien tegen deze oude onderdrukkende structuren, via groepen zoals de 'gele hesjes' en andere, zowel stille als luide. Groepen, individuen en zelfs micro-naties worden gevormd om onafhankelijk van de oude structuren te bestaan. Natuurlijk is er weinig informatie of vermelding van dergelijke groepen in enige vorm van media of marktondersteuning. De oppervlaktebevolking is actief op zoek gegaan naar manieren om uit deze systemen te komen - ze willen vrij zijn van alle onderdrukking, verdrukking, valse informatie, leugens, fraude. De mensen verlangen naar een vreedzame oplossing.


De oproepen en eisen van de oppervlaktebevolking zijn nu erg luid en aanhoudend geworden, zodat het moeilijk te negeren is als je oplet. Dus zien de duistere mensen als hun enige mogelijke reactie een ​​open oorlog te beginnen tegen de mensen van deze planeet en de dieren, ecosystemen en de planeet zelf. We kunnen nu deze kosmische oorlog zien opkomen op het oppervlak van de planeet.

Ironisch genoeg is een deel van het conflict om de machtsstructuren in stand te houden het opzettelijk en volledig instorten van alle systemen. Dit omvat de nietigverklaring van alle rechten van de volkeren, en iedereen en alles wat zich verzet tegen of rebelleert tegen deze oude structuren wordt tot vijand verklaard. Dergelijke vijanden zullen publiekelijk en sociaal geïdentificeerd en vervolgd worden, soms door gebruik te maken van strijdkrachten, want dat is een van de redenen waarom het leger en de politie oorspronkelijk zijn opgericht.

Er moet aan worden herinnerd dat onze regeringen enorme investeringen hebben gedaan in leger en wapensystemen, waarbij maar liefst 70-80% van alle begrotingstoewijzingen voor dergelijke doeleinden wordt gebruikt. Helaas zijn de meeste onderzoekers, uitvinders en experts die werken voor bedrijven die het militaire industriële complex ondersteunen niet op de hoogte dat ze daadwerkelijk deelnemen en worden gebruikt door duistere elementen van deze machtsstructuren.

Het is dus niet verwonderlijk dat er nu berichten zijn die onthullen dat in sommige landen speciale troepen zijn begonnen met het mishandelen van vijandige splinter- en basisgroepen wanneer louter laster via de massamedia of andere campagnes niet langer volstaat. Deze acties worden altijd achter de schermen van een huidige afleiding uitgevoerd en in dit geval is dit het 'Corona-virus'. Maar deze praktijken hebben altijd bestaan. Het enige verschil is dat het nu tegelijkertijd op wereldwijde schaal plaatsvindt - wat deel uitmaakt van het algemene plan van de duistere kant.

Gelukkig voor ons werken de Lichtkrachten de afgelopen weken en maanden onophoudelijk met uiterste zorg en aandacht terwijl ze hun missie van bevrijding voortzetten, ondanks de plannen en bedreigingen van de duistere kant.

Epidemieën/pandemieën

De dreiging van een pandemie was decennialang bijna van onze geest verwijderd. Een robuuste toeleveringsketen is wereldwijd goed georganiseerd, met verschillende soorten groenten en fruit die in veel landen uit alle delen van de wereld aan mensen beschikbaar worden gesteld. Onze watervoorziening is verbeterd en de algemene levensomstandigheden en hygiëne zijn enorm verbeterd. Samen met deze en andere steeds modernere accommodaties ervaren we een toename van verschillende geneeswijzen.

Mensen leven steeds bewuster; Ze bezoeken elkaar in verschillende landen en continenten, ze spelen voetbal (voetbal) en socializen samen, wonen grote evenementen bij, eten samen, gaan meer op vakantie, enz. Ze helpen elkaar bij talloze liefdadigheidsprojecten wereldwijd (sommige zijn zeer succesvol) - ze zijn geïnteresseerd in elkaars lot, zijn meelevender, attenter geworden, genezen en ondersteunen elkaar. Ze verhuizen en leven eigenlijk in krappere wijken en gemeenschappen. Het beeld van je naaste als je tegenstander verdwijnt snel. Dit zijn allemaal factoren die onze levenskwaliteit hebben veranderd en veranderen. Natuurlijk hebben deze dingen niet voor iedereen gevolgen, maar vergeleken met de afgelopen eeuw of millennia van de menselijke geschiedenis is er veel veranderd.

De gezondheid bewuste gewoonten van verenigingen hebben geheel nieuwe markten gecreëerd op basis van actief en gezond leven en eten. Nu we de voordelen van biologisch en schoon leven beginnen te zien, lijkt onder meer de farmaceutische lobby steeds meer de rechtvaardiging voor het doel te verliezen. De winsten en inkomsten van dergelijke bedrijven dalen tegelijk met hun invloed en macht.

Hoewel we hebben geleerd gezonder te worden in onze leefgewoonten, lijken de zorgverzekeraars steeds minder voordelen te bieden naarmate hun ondersteunende diensten afnemen en worden geëlimineerd. Tegelijkertijd zijn de uitgaven of belastingen echter vaak gestegen. Mensen moesten op zoek naar alternatieve ideeën en methoden en ontdekten dat ze gezond werden of zich veel beter voelden zonder de noodzaak van medicijnen uit de farmaceutische industrie. Ze merken ook dat het maken van verbindingen met de natuur en de Aarde meer en meer succesvolle voordelen heeft.

Dergelijke voortdurende praktijken zullen er onvermijdelijk toe leiden dat sommige leden van de samenleving zich langzaam losmaken van sommige van deze onderdrukkende en slopende structuren. Ze worden steeds onafhankelijker. Als dit blijft gebeuren, zullen ze onbedoeld anderen laten zien dat het mogelijk is om te bestaan ​​zonder bepaalde vormen van controle. Daardoor beginnen ze buiten de zogenaamde Matrix te stappen.

Natuurlijk worden alleen degenen die dit pad kiezen beïnvloed, alle anderen blijven gevangen in de matrixsystemen.

Ontbinding van de Matrix

De afgelopen jaren hebben veel mensen de behoefte gevoeld om hun leven te verkleinen en te vereenvoudigen. Velen zijn begonnen te scheiden van hun oude dingen, of het nu kleding, meubels, borden, boeken, kranten, decoraties, enz. zijn. Kelders, zolders en schuren zijn opgeruimd. Steeds meer mensen merkten de ballast van consumptie op en begonnen zich ervan te scheiden. Hetzelfde gebeurt ook met onze relaties met vrienden, families, partners, werkgevers.

Mensen merkten dat het gemakkelijker werd - sommigen konden het niet uitleggen, maar het werd gemakkelijker voor hen. Sommigen begonnen steeds meer te zoeken naar wat ze echt wilden en nodig hadden ... al het andere werd steeds minder belangrijk. En hoe meer ze loslieten, hoe meer hun leven veranderde. De oude vervormde en kunstmatig gecreëerde structuren begonnen meer op te lossen en er ontstonden nieuwe mogelijkheden - naarmate ze meer controle kregen over hun eigen leven.

Het algehele resultaat van dergelijke acties en houdingen betekent dat overheden, economie, banken, politie en leger hun invloed en/of autoriteit blijven verliezen.

Geen vijand - geen oorlog.
Geen ziekte - geen kosten.
Geen consumptiedruk - geen geldtekort.
Geen tekort - geen angst.
Geen agressiviteit - geen beperkingen.
Geen vooroordeel - geen isolatie.
Geen onwetendheid - geen scheiding.
Geen leugens - geen valse informatie.
Geen fraude - geen nadeel.

Het is daarom in deze tijden moeilijk een logische reden te vinden voor verdere voortdurende beperkende maatregelen, controlestructuren, dwangtactieken, valse informatie, persoonlijke monitoring, eliminatie of verwijdering van rechten en / of eliminatie van personen, groepen of andere soevereine entiteiten.

Corona-Virus vanuit een wereldperspectief

We ervaren waarschijnlijk een pandemie die veel erger is dan de medische versie ... en dat is een pandemie van angst. Met een virus dat al eeuwenlang voorkomt bij elke verkoudheid, griep of influenza, en niet alleen rond de jaarwisseling, maar ook het hele jaar door. Er moet rekening mee worden gehouden dat alle ziekten kunstmatig van aard zijn. Ze zijn kunstmatig gemaakt. Elk gezond immuunsysteem kan ze aan en ons lichaam is ontworpen om ze te bestrijden. Het virus vertegenwoordigt een verkeerslichtfunctie en geeft de stabiliteit van het immuunsysteem aan. Als het immuunsysteem intact is, is het geen probleem voor het lichaam - en het lichaam hoeft er onder geen enkele omstandigheid last van te hebben - het kan drager zijn - maar hoeft er onder geen enkele omstandigheid last van te hebben.

Verder maken we onderscheid tussen het verschil tussen drager zijn van een ziekte en daadwerkelijk ziek zijn van een ziekte. Daarom is bij een normale diagnose van een pandemie eerder de ziekte en het verloop ervan bepalend, niet het aantal dragers. Omdat we mogelijk allemaal dragers zijn.

Daarom moet de vraag worden gesteld, met zo'n 'normaal' virus, dat al eeuwen bestaat en waarvan niet wordt beweerd dat het enig gevolggevaar oplevert, waarom zo'n angst en paniek? De focus lijkt te liggen op het detecteren van dragertypes van bepaalde antilichamen in de testruns die worden gemaakt. Het wordt niet getest op ziekten die de meest kritische factor lijken te zijn. Bovendien kosten deze testruns in Europa 150 EUR. Kosten die niet onder de wettelijke zorgverzekeringen vallen. Uiteraard zal er binnenkort geen tekort zijn aan beschikbare vaccins, wat enorme winst zal opleveren voor de farmaceutische industrie.

De inhoud van veel vaccins bevat een groot aantal elementen die puur op zichzelf vrij giftig zijn. Deze omvatten zware metalen zoals aluminium en kwik. Kwik in de kleinste hoeveelheden kan dodelijk zijn. Een van de grootste effecten van het houden van een samenleving in een gewenste onstabiele gezondheidstoestand is het toedienen van deze vaccins aan kinderen in hun vroegste jaren. Kinderen zijn meestal nog steeds erg puur en gevoelig - ze zijn nog bezig met het opbouwen van hun fysieke systemen en immuniteiten - dus het beschermen van deze kinderen is het belangrijkste dat we voor hen kunnen en moeten doen.

Opzettelijke besmetting met gifstoffen of vergelijkbaar uitgeruste vaccins kan aanzienlijke schade toebrengen aan kinderen - verschillende aantoonbare schade. Kinderen kunnen zichzelf echter niet verdedigen en als ouders constant bang zijn zullen ze eerder bezwijken onder de verleiding van deze vaccinaties. Het is dus mogelijk om een ​​ziekelijke en verzwakte samenleving voort te brengen die vanaf hun vroegste kindertijd gebonden wordt aan de medicijnen die voor hen zijn ontwikkeld.

De 'Code van Neurenberg'

Na de Tweede Wereldoorlog werden de processen van Neurenberg gehouden om de talrijke menselijke misstanden en schendingen aan te pakken die het gevolg waren van het uitgebreide menselijke experiment met oorlogsgevangenen. Uit dat proces kwam de Code van Neurenberg, een lijst van tien punten die bedoeld zijn om de rechten van mensen aan te pakken die mogelijk onderworpen zijn aan 'toegestane medische experimenten'.

De 'Nuremberg Code' (Link: https://history.nih.gov/research/downloads/nuremberg.pdf) vereist 'daadwerkelijke vrijwillige geïnformeerde toestemming' voor alle medische interventies, onder welke vaccinaties zeker zouden worden gecategoriseerd.

Korte opmerking: Volgens het strafrecht zijn vaccinaties verwondingen van het lichaam, dit wordt bijvoorbeeld bevestigd door het ministerie voor gezinnen in Duitsland (2005), daarom worden vaccinaties geregeld door de code van Neurenberg. (bron: https://www.impfkritik.de/upload/pdf/Koerperverletzung/Schreiben-Familienministerium.pdf)

Daarom stellen we voor om het volgende verzoek aan de vaccinadviseurs te doen:

Ik / wij dringen er sterk bij Vaccine Choice Advocates op aan om hun recht op geïnformeerde toestemming te doen gelden.

Toegang verlenen tot gratis openbaar onderwijs (of betaald privéonderwijs) bij afstand van het recht op geïnformeerde toestemming is in strijd met de Code van Neurenberg.

Dit recht komt voort uit de latere processen van Neurenberg na de Tweede Wereldoorlog en in het bijzonder uit het beruchte proces van de naziartsen.

De Code van Neurenberg vereist daadwerkelijke vrijwillige geïnformeerde toestemming voor alle medische interventies, inclusief vaccinatie:

'... vrijwillige toestemming ... is absoluut essentieel ... de betrokken persoon moet de wettelijke bevoegdheid hebben om toestemming te geven; Moet zo gelegen zijn dat het vrije keuzevrijheid kan uitoefenen, zonder tussenkomst van enig element van geweld, fraude, bedrog, dwang, te verreikende of andere bijbedoelingen of dwang ... '

Geïnformeerde toestemming is een fundamenteel mensenrecht dat wordt beschermd tegen beperking door middel van wet- en bestuursinstantie Ontkenning van filosofische of religieuze gewetensbezwaren tegen verplichte vaccinatie. Geïnformeerde toestemming staat los van wettelijke uitzonderingen en mag niet worden afgeschaft.

Het recht op geïnformeerde toestemming is zinloos zonder het recht om medische tussenkomst te weigeren, inclusief verplichte vaccinatie. Overheidsagenten en degenen die naar de wet handelen, zijn door langdurige nationale en internationale wetgeving verboden tegen gedwongen vaccinatie.

Om het internationaal humanitair recht met betrekking tot geïnformeerde toestemming voor alle medische interventies, inclusief vaccinatie, te rechtvaardigen, zelfs tijdens een verklaarde lokale, nationale of internationale gezondheid noodsituatie, moet het recht om vaccinatie te weigeren worden gerespecteerd, ongeacht of die weigering is gebaseerd op filosofische, medische, religieuze of helemaal geen redenen.

Bijgevoegd is een voorbeeld van een mogelijk toestemmingsformulier:  Consent-Form.pdf (356 downloads)

Het volgende is een video gemaakt door Robert F. Kennedy over een reis naar Duitsland die hij in september 2019 zou maken. Hij begint de video in het Engels bij 00:40 seconden in de video. De rest van de video is in het Duits ondertiteld, maar je kunt in het Engels luisteren. 

Er is wat relevante informatie in deze video met betrekking tot vaccinaties.

Robert F. Kennedy heeft veel ander werk gedaan met betrekking tot vaccinaties. Je kunt meer vinden op zijn website Childrens Health Defense op https://childrenshealthdefense.org/about-us/contact/

Dank je.

Bron: Galactic Federation – SaVi

Vertaald door Veronica