woensdag 29 april 2020

Lichaamsveranderingen... Teri Wade




Lichaamsveranderingen... 
Teri Wade 
Deel 1

In deze tijden genaamd de Grote Verdrukking op Aarde, gaat het fysieke lichaam door grote veranderingen. 
Op planetaire schaal vindt er een enorme verschuiving plaats. Enorme infusies van licht komen naar de aarde. Dit betekent, dat de sluier van scheiding en ontkenning word opgelicht.

Aardse veranderingen creëren nu fysieke veranderingen in het menselijk lichaam. De aarde is aan het muteren en de wezens er op ook. Op cellulair niveau vindt er een transmutatie plaats in het menselijk lichaam. Kortom, het menselijk lichaam wordt gevormd met behulp van een geheel nieuwe combinatie van elementen die de moleculaire structuur veranderen. Onze genetische code verandert.

De veranderingen die nu in ons lichaam gebeuren, is informatie die gecodeerd is in ons DNA en nu wordt geactiveerd. Alle informatie in de blauwdruk van onze soort is gevonden in het cellulaire DNA van ons lichaam. Alles wat we moeten weten (over alles) zit in ons.

Zoals je weet, evolueert ons DNA van een dubbele helix met twee strengen naar een dubbele helix met twaalf strengen. Dit nieuwe type was oorspronkelijk in menselijke lichamen ten tijde van onze schepping meer dan 300.000 jaar geleden. 

Wat er momenteel gebeurt is dat deze frequenties makkelijker het menselijk lichaam binnen komen. Het is alsof de cellen een beetje uit elkaar moeten vallen en zichzelf moeten bevrijden als dat logisch klinkt.  Ze zijn niet meer zo vast.

Dus dat betekent dat veel mensen wakker worden en zich dit moment beginnen te herinneren en dat was allemaal vooraf bepaald. Dit betekent dat het allemaal in ons DNA zit. Iedereen zal er ongetwijfeld wakker van worden, sommigen zijn een beetje laat bij de poort, maar het zal gebeuren ... het is onvermijdelijk

In principe krijgen we de kans om dit zware fysieke lichaam te "verlaten" naar een lichter lichaam (lichtlichaam). Ik vertel mensen hoe meer je je opent, hoe meer je licht aantrekt, wat informatie is. Wat er gebeurt, is dat je een ontvanger wordt en een zender die steeds meer informatie zal aantrekken.

Dus als je gidsen dit zien, weten ze dat je klaar bent voor geavanceerdere communicatie. Dat is waarom ik zeg dat wanneer je je openstelt, deze frequenties beginnen te stromen, wat hogere informatie, hogere lichtgegevens zijn.

Wat er op dit moment gebeurt is dat je etherische lichaam trilt op een zeer hoge frequentie en je fysieke lichaam probeert dit bij te houden vandaar de Ascensiesymptomen. Hoofdpijn,  zoals griepachtige symptomen, oorsuizen, spierkrampen, gewrichtspijn en pijn, etc. etc. etc. 

Je moleculaire structuur versnelt maar je fysieke structuur loopt achter.Alles probeert zich aan te passen aan deze nieuwe frequenties: je spieren, huid, organen, klieren, zenuwen etc. 

Je zenuwstelsel wordt beïnvloed door deze frequenties. Een ongelooflijk voorbeeld is een overbelasting van hormonen die opnieuw proberen zich aan te passen en alles in balans te houden.

Deze expansie in bewustzijn tijdens cellulaire transformatie trekt je letterlijk in werelden die voorbij het potentieel gaan en echt worden. Door je over te geven aan deze transformatie laat je je eigen beperkte bestaan los. 

Naarmate je dichter en dichter bij Ascensie komt, zul je merken dat je dingen loslaat, een gevoel van bevrijding. De delen van je hersenen die in het verleden inactief waren, worden wakker.

Je wordt opnieuw bedraad en dingen worden omgeleid. Wees dus makkelijk voor jezelf als je je in de war voelt! Hoe meer je in lijn bent met deze stroom, hoe meer je kapitein van je schip bent.

Dit is een ongelooflijk heftige transformatie want denk erover na... Je ondergaat een fundamentele renovatie in je huis,  je lichaam op cellulair niveau. Je wordt opnieuw bedraad,  het oude dak eraf, het oude sanitair losmaken etc. terwijl je daar nog steeds woont.

Lichaamsveranderingen...

Deel 2

Om je DNA te veranderen moeten je gedachten en emoties veranderen. Jezelf bevrijden van dit beperkte bestaan. Dit betekent dat je je biochemie verandert. Wanneer deze verandering optreedt, kun je je duizelig en misselijk voelen. 

Jullie worden genetische ingenieurs van de Nieuwe Wereld. Je bouwt je nieuwe lichaam terwijl je erin leeft.
Tijdens de cellulaire transformatie zullen sommigen opnieuw pigmentatie van de huid ervaren. 

Binnen een periode van 25 jaar zal de menselijke huid, die een orgaan is, iets donkerder worden, dit komt doordat de bloedvaten als gevolg van deze hogere frequenties dichter naar het oppervlak worden getrokken, vandaar de donkerder tint.

Je lichaam gaat door een tijdlus en je keert terug naar deze originele tijdsequentie (tijd van onze originele creatie) hoofdpijn tijdens deze verandering wordt veroorzaakt door de druk van deze uitbreiding.

We veranderen op vele fronten. Op een cellulair niveau verandert ons DNA, veranderingen van ons bloed, centraal zenuwstelsel, beenmerg, hoe de hersenen vuren en hoe ze informatie krijgen van de Gods Bron. Deze veranderingen vinden allemaal intern plaats, maar zullen uiteindelijk in het buitenste lichaam zichtbaar worden.

Sommigen zullen gewichtstoename of gewichtsverlies ervaren tijdens deze innerlijke transformatie.
Het lichaam weet precies hoe ze zichzelf moet reorganiseren, omdat dit proces in je DNA is gecodeerd en voor elk individu anders zal zijn. 

Dit is een natuurlijk proces, maar wat de menselijke soort nu begrijpt, is hoe dit proces van buitenaf kunt ondersteunen. We worden ons bewust welke richting ons lichaam ons leidt, want hoe bewuster je bent, hoe meer controle je  over dit natuurlijke proces zult hebben.

We worden ons bewust van ons  immuunsysteem dat door de versnelling van het centrale zenuwstelsel verzwakt is. Het is alsof je een gloeilamp van 100 watt
 in een vitting stopt waar eerst een 40 watt gloeilamp was.

We worden  doordrenkt met meer licht en onze fysieke lichamen proberen dit bij te houden. Dit betekent dat er meer amplitude zit in de energie die we ontvangen. We voelen de symptomen van een aanpassing. Deze nieuwe energie is verbonden via het centrale zenuwstelsel en velen hebben er extreme problemen mee, daarom is aarding erg belangrijk.

T
erwijl je dit Nieuwe Lichaam van Licht aanneemt, zullen de meeste organen en klieren niet meer nodig zijn en uiteindelijk verdwijnen. Naarmate er steeds meer licht beschikbaar komt, zal je CNS als een gek neurologische impulsen  afvuren! De intensiteit zal soms overweldigend zijn.

Wanneer dit gebeurt, zal het zenuwstelsel onmiddellijk proberen deze intense energie te verdrijven, door het door je ruggenmerg te sturen. 
Dan zal deze energie andere paden volgen en deze energieën naar het spierstelsel afvuren, vandaar dat je spieren strakker worden en sommigen van jullie krampen krijgen.

Dit vuur komt ook naar voren in de bloedvaten waar het beperkt de  circulatie kan stagneren. Wanneer het afvuren van deze energie in de huid ontstaat, kun je misschien thermische sensaties ervaren... gevoelens van echt warm of echt koud zijn, prikkels of jeuk etc. Als deze energieën in de organen en klieren zouden vuren, kan het hun normale manier van werken belemmeren.

De herstructurering van het DNA betekent dat je niet langer, veel chakra's zult hebben,  niet langer een gelaagd bewustzijn hebt,  je bent niet langer een lichaam met onafhankelijke systemen, je zult geen ruimtes bevatten, geen hiaten in je bewustzijn hebben of in je overeenkomstige DNA 

Het is bijna zover! 

Je zult een model van Heelheid zijn, zonder hiaten of scheiding. 

Je bouwt iets onbeschrijfelijk...