zondag 26 april 2020

Boodschap van de Akasha Kronieken / 23 april 2020 / Via Ufuk Ugur,

Boodschap van de Akasha Kronieken
23 april 2020 / Via Ufuk Ugur,


Ufuk:

Heren van de Kronieken in plaats van een vraag te stellen aan jullie vanuit mijn niveau van bewustzijn dat helaas nog altijd gekleurd wordt door conditionering van een lineare tijdlijnwereld wilde ik u verzoeken om licht te werpen op de huidige toestand van de wereld/planeet. Ik stel mij open voor uw zienswijze.

Heren van de Kronieken:

Er is veel moed nodig om je op deze wijze open te (willen) stellen, daarvoor onze dank, ook aan degene die deze boodschap lezen. Moed omdat alles wat jullie vertrouwd was nu onderhevig blijkt aan invloeden waar jullie voorheen niet of nauwelijks bewust van waren. Uitzonderingen daargelaten.

Momenteel tuimelen mensen over elkaar heen met elk hun boodschap, dit kan de verwarring schijnbaar doen toenemen. Maar ook wordt het mensen duidelijk dat als ze in deze zeer verwarrende tijd rustig willen blijven er geen andere uitweg is dan zich met zichzelf in verbinding te stellen. Ieder op zijn eigen unieke wijze. Er is bijstand van de Hogere Ziel en de Gidsen die ieder mens heeft. Velen voelen deze bijstand al. 

Ze laten zich al veel minder meeslepen en leggen informatie naast zich neer dat ze niet begrijpen of waar ze niet mee resoneren. Daarmee wordt al op mondiaal niveau veel rust gecreëerd en het opent de mogelijkheid om dat toe te laten wat natuurlijk voelt, al begrijpt men het (nog) niet. Wij de Heren van de Kronieken willen u de mensen vragen om eens diep in uw hart te kijken zonder uw denk-kaders erbij te betrekken alsof u weer kind bent en alleen maar in mogelijkheden hoeft te geloven zonder de zogenaamde realiteit er in te hoeven betrekken. 

In wat voor een wereld zou u willen leven? Vervolgens zou u het antwoord op kunnen schrijven al lijkt u dat te zeer op een sprookje, vergeet niet u bent even weer een (blij) kind. U mag dat zeer gedetailleerd doen zo u voelt. Als u het dan naleest, voelt u dan verademing, lichtheid, ruimte of voelt u angst opkomen?

Mocht u angst voelen, komt deze dan naar uw gevoel (niet denken) uit een gevoel van 'ik ben bang dat dit onmogelijk is' en angst bekruipt u dat u zich aan dit beeld zult hechten en pijn zult ervaren als het niet mogelijk is in de (conceptuele) werkelijkheid. Weet dan dat u weer uw denkkader erbij hebt gehaald. Ga dan terug naar uw hart en vraag uw hart of het mogelijk is. Uw hart zal u laten voelen dat er een werkelijkheid is dat uw intellect (nog) ingebed in uw 3 dimensionale denkkader niet voor mogelijk houdt. 

Wat als wij u mogen vertellen dat uw intellect t.o.v. van uw hart geen weet heeft van de veel grotere werkelijkheid/of liever gezegd van het veld van vele mogelijkheden. Het intellect zoekt altijd houvast, dat kan zij door de werkelijkheid af te bakenen met een hekwerk waar zij zich aan kan vastklampen. Het Hart heeft een dergelijke begrenzing niet nodig, zij heeft een innerlijke veiligheid/geborgenheid die gevestigd is in haar verbinding met de Bron van Alles, de Creator van het Al. Het Hart verbindt de mensen, dieren, natuur en nog veel meer met elkaar.

Het Hart verbindt -op/voor het oog onlogische en niet zichtbare realiteiten/mogelijkheden met elkaar. 

Waaraan zou u zich nu willen vasthouden in deze tijd van verwarring. 

Uw intellect dat wellicht nog veel angst en verwarring bij u teweeg brengt? Of zoekt u uw heenkomen in uw Hart?

Wat als u collectief als mensheid allen dezelfde wensen/verlangens mocht delen?

Ontstaat er dan niet een eerst onzichtbaar maar later duidelijk nieuw hekwerk? Alles wat op Aarde wordt gecreëerd vangt toch aan met een idee? Of een gedachte dat later door meerderen wordt gedragen en zijn uiteindelijk bijna niet weg te denken plaats inneemt in de wereld en als realiteit wordt waargenomen en generaties op generaties aan onze kinderen wordt doorgegeven. Ziet u hoe realiteit wordt gecreëerd en hoe u als individu daar deel aan hebt? Waarom laat u zich dan wijs maken dat 1% machtigsten ter wereld het voor het vertellen hebben? In onze eerdere boodschap hadden wij u al verteld dat de 1% haar macht of vrijbrief om namens u te handelen heeft gekregen doordat u niet bereid was op uw eigen kompas te varen. Wat nu als wij -de Heren van de Akasha Kronieken- u vertelden dat als u allen alleen maar in uw Hartenwensen mag geloven en uw gevoel van ontreddering, angst en verwarring in het licht van uw gevoel, u aangereikt vanuit uw diepste Hartewens kunt loslaten. U Allen......wat kan de 1% dan met een dood paard nog aanrichten? NIETS. Het hek is van het dam.

De mensen willen en kunnen ook niet meer op de oude voet verder.

En zo zult u structuren gaan vormen die meer in lijn zijn met uw collectieve Hartewensen.

Hoe krachtig zijn deze transformaties als zij niet door 1% maar door 99% van de mensheid worden geïnitieerd denkt u? Daar is geen hogere wiskunde voor nodig!

Zie hoever de 1% kwam zelfs met uw passieve (onbewuste) deelname aan hun agenda.

Geloof in uw Hart! En in haar creatiekracht. Uw intellect begrijpt het niet, zeg haar dat zij nu een stap terug moet doen en zich en dienste van het Hart moet gaan stellen in plaats van andersom.

Nogmaals laat uw 3 dimensionele conditioneringen buiten de deur en blijf in uw hart uw wens koesteren al is dat heimelijk, mocht u bang zijn voor naïef of fantast te worden uitgemaakt.

U zult zien dat waar u in gelooft de werkelijkheid wordt. En in een oogwenk want tijd is ook maar een aangeleerd concept. 

Wij wensen u veel creatiekracht toe. Wij zien al grote veranderingen die aan de oppervlakte komen en aan uw hekwerk aandrukken. U kunt de laatste zet geven! Hoe langer u aarzelt hoe langer het proces van transformatie en verwarring aanhoudt. Wees moedig en durf nu uw soevereiniteit in te nemen met de zuiverheid van uw Hart. 

In liefde gegeven,
In liefde ontvangen.

Ufuk Ugur