zaterdag 25 april 2020

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZATERDAGOCHTEND 25-4 ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZATERDAGOCHTEND 25-4: Elektronen crash, nasleep zonnevlam achterkant Zon, kleine actieve regio op de Zon in de richting van de Aarde, magnetisch veld onrustig. 
*

Elektronen crash 
Vanaf 7:00 is er een elektronen crash actief. Deze elektronen crashes geven mogelijk een gevoel dat je in de Aarde wordt gedrukt met mogelijk zware benen of een pijnlijk onderlichaam. Ook in de psyche worden de lagere frequenties met minder leuke eigenschappenbeter voelbaar. Een wat zwaardere, sombere energie kan zich melden. Mogelijk ervaar je ook meer confronterende situaties. Deze elektronen crashes zijn er om versnelt te groeien. 
*



Zonnevlammen achterkant Zon
De zonnevlammen aan de achterkant van de Zon waren donderdag en vrijdag erg actief en hadden in nacht nog een kleine nasleep. Er is op de Zon een kleine actieve regio zichtbaar, maar deze produceert nog geen zonnevlammen. De x-ray grafiek laat al een paar dagen onrust zien. 
*

Magnetisch veld 
Het magnetisch veld laat sinds vrijdagmiddag onrust en verstoringen zien. Dat kan een gevoel geven van wisselende aarding. Dus soms goed kunnen aarden en dan plotseling niet zo goed of even duizelig zijn. Omdat er ook een elektronen crash actief is op zaterdagochtend domineert deze elektronen crash. Maar de wisselende sterkte van het magnetisch veld kan nog steeds lastig zijn. (EINDE UPDATE)
*


Ik voeg steeds nieuwe updates toe bovenin dit bericht. Als er een nieuw bericht op de tijdlijn is geplaatst, dan zet ik hier de link.
*


Heb het goed...
© Manuela van www.inzichten.com