vrijdag 24 april 2020

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DONDERDAGAVOND 23-4 ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DONDERDAGAVOND 23-4: 

De schumannresonantie gaat sinds 9:00 full spectrum te keer. Dus zeer hoge Gamma frequenties met een zeer zeer hoge intensiteit (A1 =amplitude 140). 

Dus het kan heel goed zijn dat je enorme ascentiesymptomen hebt vandaag. Er zijn ook nog zonnevlammen vanaf 17:30 bijna B-Klasse, dus voor een zonneminimum waar wij nu zijn met onze slapende Zon is dat flink.

*
Ik voeg steeds nieuwe updates toe bovenin dit bericht. Als er een nieuw bericht op de tijdlijn is geplaatst, dan zet ik hier de link.
*

Symptomen Schumannresonantie

De Schumannresonaties zijn golven van frequenties die steeds wijzigen door veranderingen in de druk in de Aardse atmosfeer. Deze Schumannresonantie activiteit ontstaat door onweer met bliksem en andere ontlading van deze druk in de beschermende magnetosfeer rond de Aarde. 

Ons lichaam kan intens reageren op deze frequenties, omdat deze corresponderen met frequenties van de hersenen en het lichaam. Hierdoor kunnen mensen ook krachtig ascentiesymptomen ervaren. Dit kunnen fijne en minder fijne ervaringen en lichamelijk reacties zijn. Lees meer over ascentiesymptomen in de alinea 'Waarom deze updates?' onderaan dit bericht.
*
Symptomen zonnevlammen

Zonnevlammen geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. En ook net zo plotseling kunnen verdwijnen. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. 

Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea 'Waarom deze updates?' onderaan dit bericht. 

De zonnevlammen van afgelopen nacht zijn niet direct op de Aarde gericht, maar zijn toch best goed voelbaar voor heel veel mensen.