donderdag 23 april 2020

De energie van dit moment ~ Martha Krul


De energie van dit moment 

De druk van de Schumann resonantie is weer heel, heel sterk.
De druk van de Schumann resonantie kan de volgende klachten geven, onderrug klachten, angsten, druk op de borst, hartkloppingen, huilbuien, etc: diarree, duizelingen, misselijkheid, evenwichtsstoornissen, piepende- en suizende oren, griep, koorts, tandpijn, hoofdpijn, boosheid, slapeloosheid.
Nieuwe Maan 
De Nieuwe Maan heeft, evenals de Volle Maan, een grote invloed op de elementen en ook op ons lichaam. Uit onderzoek blijkt dat men tijdens de Nieuwe en Volle Maan het meest last heeft van slaapproblemen. De invloed van de Maan is bij iedereen verschillend. Sommigen voelen de invloed van de Maan duidelijker dan anderen.

Zonnestormen KP 1

Zonnestormen
Je kunt je geïrriteerd en uitgeput voelen. De zonnevlammen breken oude patronen af die niet langer nodig zijn (wederom magnetisme) zodat nieuwe kunnen ontstaan. Hierdoor kun je je tegelijkertijd hyperactief en uitgeput voelen. De manier waarop je tijd en ruimte waarneemt verandert, je vergeet woorden tijdens het praten, je slaappatroon is verstoord, je kunt energie stoten ervaren gevolgd door een tekort aan energie. Het lichaam is dan aan het resetten. 

Zonnewind hoge snelheid van 420 km/s
De zonnewind veroorzaakt onrust in het magnetisch veld van de aarde en daardoor heb jij er last van in je energie. Hierdoor kan je het volgende ervaren: : koude rillingen, emoties, heel beladen wakker worden, plots wakker worden 's nachts, moeite met inslapen, neiging om overdag te willen slapen, licht gevoel van grieperigheid, spanning in de kaakgewrichten, lichte hoofdpijn, gepiep in de oren, moeizame vertering, de maag die onder druk staat,.