zondag 26 april 2020

Kosmos & ascensie journaal Zondag 26 April 2020 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Kosmos & ascensie journaal
Zondag 26 April 2020

"LICHTWINDKRACHT" 12!!!!!!!
Was de kosmische lichtstorm gisteren nog "windkracht 8", vandaag is deze gestegen tot windkracht 12! 

Een energiestijging van 160.000.000 x tov gisteren en sterk voelbaar!

SR pieken tot 39 Hz bandbreedte.

Mogelijk hebben jullie het al wel weer gevoeld, de licht energie blijft maar immens stijgen en ook de intensiteit neemt enorm toe. We stijgen op tot in de hoge ijle sferen en dalen weer af in ons aards bestaan. In de wereld om ons heen is nu veel chaos, onrust ontstaan die maakt dat het zwaar vertoeven is in deze lagen=pffffffff, zwaar vermoeiend= bewustzijn.


Het afstemmen op de hoge lichtfrequenties en het weer indalen in ons aards leven vergt steeds weer om balans en daarom worden alle duistere 3D energie van af gescheidenheid en angst uit alle cellen geperst en in ons emotioneel lichaam gedropt. Dit geeft een sterk vervuild afvalsysteem van ons emotioneel lichaam=waterlichaam=bioplasma. 
Luister goed naar de behoeften van je lichaam! Ik merk dat ik de laatste dagen enorm veel behoefte heb aan koffie [anders nooit, alleen maar kruidenthee] Ik geef eraan toe en drink dus koffie. Koffie ontwatert sterk!!! Dus veel reiniging van de nieren. Of ineens veel trek in suikers [anders nooit!!] ; behoefte van het lichaam aan energie omdat het bergen werk verzet = pure topsport bedrijven we! . Onze interne huishouding is met de grote schoonmaak bezig en onze externe huishouding laten we nu de boel de boel.
Deze lichtstormen razen via chakra 7 als een draaikolk door ons lichaam en schonen alles op aan oud zeer, onderdrukte emoties en onwaarheden die we aannamen als waarheden.
Dit geeft heftige ervaringen als ; kapot zijn, intens moe, nekpijn, schouderpijn, onrust, duizelig, wankel, stijf en stram, huilen en nog eens huilen. 
Ieder impuls van buitenaf kan een nu heftige emotie bij je vrijmaken, het is puur oude energie die getriggerd wordt en los getrild wordt uit de cellen waar ze verdwijnen als sneeuw voor de zon. 
Ieder ragfijn zenuwtakje wordt doordrenkt met licht en dat kan pijn geven, licht doet pijn=biologie. Kortom we worden gezuiverd
van vele levens en voorouderlijke lijnen in 3D. DNA wordt opgeschoond en ondergaat een upgrade. Ons etherisch web wordt herstelt zoals een spin zijn web herstelt! 
Ragfijne nieuwe draadjes [lichtlijntjes] worden gesponnen op die plekken waar de draadjes kapot waren gegaan door een emotioneel of fysiek trauma soms van vele generaties geleden en die we automatisch overnamen omdat we als kind nog zo open stonden voor onze omgeving.
We worden in het licht gezet en alles wordt als nieuw! 
De dunne darm meridiaan is nu ook zeer gevoelig en wordt gezuiverd. De dunne darm meridiaan begint op de handrug aan de nagelrand van de pink (zowel links als rechts); loopt dan langs de zijkant van de hand, langs de pols, onderarm, loopt dan aan de binnenzijde van de elleboog, naar de bovenarm, over het schouderblad, naar de nek, naar de kaak en eindigt bij het oor.
De dunne darm energie resoneert met hetzelfde ritme als het hart! 
De klachten van de dunne darm energie zijn ook vaak in het verloop van de meridiaan zoals;
Pijn in de pols, elleboog, ontsteking van de onderarmzenuw, pijn in de schouder en schouderblad, oksel. stijve nek, pijn in de kaken, ontsteking van de sinus, oorsuizen, buikklachten, diarree met onverteerbare voedselresten, pijn in het scheenbeen en pijnen in de onderrug. 
Zie voor tekening en tekst mijn de blog hieronder op mijn FB pagina.
.
Overgave, vertrouwen en respect voor jezelf en het immense schoonmaakproces waar je nu als voorloper/lichtwerker middenin zit zijn noodzakelijke handvaten om mee te bewegen in dit alles zuiverende licht.
Geeft symptomen van het zenuwstelsel, angstig zijn, nerveus, opgejaagd, woede, agressie, kort lontje, ge├»rriteerd, overprikkeld je voelen, machteloosheid, doodsheid, neerslachtigheid ,leegte en verlatenheid ervaren als je de oude troep opruimt, drukdoenerig, pijn aan de scheen benen, binnenkant benen, wervelkolom, schouder-nekklachten, voeten, onderrug, stuitje, misselijk, dizzy, darmen, huiduitslag, buikpijn, volle buik en opgezwollen en sterk aangespannen middenrif=miltchakra ,bevroren gevoel of vlammende hitte gevoelens. 
Vibrationele griep, benauwdheid, oppervlakkige ademhaling, opgejaagd oiv expansie van de borstkas hartfladderen, hart overslaan, hartkloppingen, linkerborst en oksel pijn= activering grote lymfebuis vol oude energie incl. druk op het borstbeen, pijnlijke lymfeknopen liezen, hals en oksels. Pijn kaken, kiezen, wazige ogen, amper het daglicht kunnen verdragen, moeheid tot volledige uitputting, slaapstoornissen, hoofdpijn, schedelpijn, vergeetachtig, verward zijn, in verschillende werelden tegelijk zijn, kriebelende sensaties, voorhoofdpijn, pijn en spanning onderkant linker ribbenkast.= plek vd bijnieren. Veel geborrel in je lichaam.
Durf in vertrouwen te zijn ipv in angst want vertrouwen geeft je kracht en liefde! We zijn nu met velen gezien de vele reacties, onder de oude energie gloort nieuw leven!
Lees ook de inspirerende en verlichtende energie update's van Martha Krul

 Marjolein Ingrid Soulpursang

Geen opmerkingen:

Een reactie posten