vrijdag 24 april 2020

Kosmos & ascensie journaal Vrijdag 24 april 2020 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Kosmos & ascensie journaal
Vrijdag 24 april 2020

Een EXTREME TSUNAMI stijging! Sterk voelbaar!!! Pfffffffff !!!
We worden overspoeld met fotonen energie!

SR pieken tot 37 Hz! 
KP 3 index = geven een versnelde afbraak van oude patronen en tijdslijnen.

Diepere aardse lagen van duistere energie van vele generaties [DNA] worden via onze voetzolen omhoog gezogen en in chakra 3 geslingerd. 

De grote hoeveelheden afvalstoffen hopen zich op in chakra 5 wat disbalans geeft in de hormoonhuishouding vd schilklier= extreem vermoeid, onrust, alert, paniekerig, gevoel onder hoogspanning te staan etc.

Onze hormoonklieren worden opgeschoond en kunnen ontregeld zijn= heftige emoties en superchagrijnig zijn.

De nu voortdurende hoge instroom van fotonenergie via chakra 3 [celmembraam/stofwisseling]geeft de vele symptomen!


De fotonen-energie beïnvloedt nl het centraal zenuwstelsel (maagwand), alle hersenactiviteit (waaronder het evenwicht), alsmede menselijke gedachten en alle psycho-fysiologische (mentaal-emotionele fysieke) reacties.

Fotonengolven kunnen ervoor zorgen dat we nerveus zijn, angstig, bezorgd, duizelig, rillerig, geïrriteerd, slaperig, gejaagd, vermoeid of vergeetachtig. Ook kunnen ze ervoor zorgen dat we hartkloppingen hebben, dat we ons misselijk voelen of dat we een druk op ons hoofd voelen of hoofdpijn hebben. Heb je hier de laatste tijd iets van gemerkt?

De fotonengolven veranderen het weefsel van onze fysieke realiteit. Ze hebben een krachtig effect op onze cellen, waardoor ons celgeheugen ontwaakt en opgeschoond wordt. We ervaren dit vaak in de vorm van het opwarmen van ons lichaam. Onze lagere emoties bestaan uit energie met een lage frequentie. Deze energie ligt opgeslagen in onze cellen en is ontstaan na ervaringen en trauma’s in het verleden die we niet hebben uitgewerkt waardoor ze onderdeel zijn geworden van ons celgeheugen.

Fotonenenergie is een energie met een veel hogere frequentie die de frequentie van de laag trillende energie omhoog trekt zodat deze zich opnieuw kan kalibreren. We laten deze lagere emoties van verdriet en zorgen los zonder dat we weten waarom. Deze perioden duren ongeveer 20 minuten waarna we ons afvragen waar de gevoelens ineens vandaan kwamen.

Deze elementen van onze blauwdruk staan in het bewustzijn van onze cellen geprint en wanneer de blauwdruk wordt versterkt door de fotonenenergie beginnen verschillende elementen van onze blauwdruk ons bewustzijn binnen te sijpelen waardoor we het doel van onze ziel beginnen te begrijpen. We voelen dat we veranderingen in ons leven moeten maken zonder dat ons echt realiseren waarom.

Het interessante van deze energie is dat het ons in staat stelt met behulp van onze gedachten direct te manifesteren. Waar we aan denken creëren we gelijk. Dit is nog nooit eerder in ons leven gebeurd en daarom schrijven veel mensen boeken over de Kracht van Aantrekking.

De fotonenenergie verbindt zich met onze gedachten dus het is zeer belangrijk om te weten wat we willen, in plaats van wat we niet willen. Anders manifesteren we meer van wat we niet willen. Wanneer je je in het proces van verandering of transformatie bevindt zal deze energie erg behulpzaam zijn. Wanneer je echter vastzit in het verleden door angst en woede manifesteer je enkel meer redenen om daar in vast te blijven zitten totdat je klaar bent om het los te laten.[ haal je focus er van af en focus op wat je echt wilt]

De effecten van fotonengolven
Veel mensen voelen zich de laatste tijd geïrriteerd of ongemakkelijk. De zonnevlammen kunnen oude patronen afbreken die niet langer nodig zijn zodat nieuwe kunnen ontstaan. Hierdoor kunnen we ons tegelijkertijd hyperactief en uitgeput voelen. Het kan ook invloed hebben op de technologie, zoals bijvoorbeeld computers.

We zien vele nieuwe symptomen. Tijd en ruimte beginnen steeds onregelmatiger te schommelen. We kunnen de tijd niet meer bijhouden. We vergeten woorden wanneer we spreken. De dag verdwijnt simpelweg. Velen van ons slapen weer niet goed. Er wordt veel gedraaid in bed en velen hebben vreemde dromen. We voelen energiestoten in ons lichaam die gevolgd worden door een tekort aan energie.

Mensen voelen zich misselijk, hebben last van pijn en zijn duizelig. Veel mensen worden overweldigd door een gevoel van verdriet. Anderen voelen zich alsof ze over water lopen. Sommigen zeggen dat alles begint te draaien wanneer ze ’s avonds hun ogen dichtdoen. Er zijn mensen die problemen hebben met zicht, pieptonen in de oren, keelproblemen, koude voeten en zelfs het symptoom van een droge tong en veel behoefte aan water drinken.

Je hoeft hier helemaal niet bang voor te zijn. Wees je er bewust van waar het mee te maken heeft, neem je rust en drink veel water. Onze systemen worden opnieuw gekalibreerd waardoor we uiteindelijk met een veel hogere frequentie kunnen resoneren.

Tip; lees ook de update's van Martha Krul  over de huidige ascensie energie!

Marjolein Ingrid Soulpursang