donderdag 30 april 2020

Een Galactisch Federatie rapport, Deel 3 Situatie-update GFOL, / 31 maart 2020 / (Galactische Federatie van Licht)


Deel 3
Situatie-update GFOL, 31 maart 2020 (Galactische Federatie van Licht)

Activering van Licht Strijders (Commander)

Sinds oktober 2019 werden enkele op Aarde geïncarneerde Lichtstrijders, waarvan sommigen ook commandanten, opgeroepen voor de GFOL-vlootschepen voor een speciale missie die op 01.01.2020 begon. Sindsdien werken ze nauw samen met Licht Krachten, in teams voor verschillende taken. Veel groepen werden gevormd met deze speciale taken - en in elke groep is er één Lichtstrijder aan het oppervlak geïncarneerd. Het maakt niet uit of je je bewust bent van deze ontmoeting in je dagbewustzijn of niet.

De meesten van hen hebben in dagbewustzijn geen toegang tot of bewustzijn van het feit dat ze deel uitmaken van een groep vanwege de bescherming die ze ontvangen, maar ze maken deel uit van deze operatie. Al deze Lichtstrijders werken in een speciale tussenliggende tijdlijn die de positieve tijdlijn stabiliseert - veel Sterrezaden zijn al erg losgekoppeld van de oude 3D-matrixwereld, waardoor het voor hen moeilijker wordt om in de oude matrix te blijven. Dit is voor hen zeer merkbaar in veel gebieden van hun dagelijkse routines, dagbewustzijn of de 3D-omgeving.

Aanval van Lichtkrachten sinds januari 2020

Een reeks grote operaties begon zoals gepland op 01.01.2020 en zal in de loop van 2020 en daarna worden voortgezet met verdere operaties in de lagere atmosfeer en direct aan de oppervlakte. Het is ook belangrijk om te weten dat Lichtkrachten de dingen meer vanuit hun perspectief laten gebeuren in de huidige tijd - oppervlakkig - inclusief de opgelegde quarantaine en de beperkingen van de duistere kant. Ze laten het om bepaalde redenen tot op zekere hoogte toe.

De situatie is precair ... maar voor Lichtkrachten is het beheersbaar zolang de oppervlaktebevolking kalm blijft en Sterrenzaden hun missie volgen. De oppervlaktebevolking en de Sterrenzaden worden niet rechtstreeks onderworpen of blootgesteld aan de directe vuurlijn tussen de Duistere en Lichte kanten. Daarom gebruiken Lichtkrachten de huidige situatie ook om de oppervlaktebevolking buiten deze velden te houden, zodat ze alle operaties met de andere facties vrij kunnen uitvoeren.

De Licht Krachten en andere facties blijven zich richten op het samen verwijderen van negativiteit, schoonmaken en stabilisatie. Voor dit doel zijn er speciale squadrons die speciaal zijn gepositioneerd en klaar voor gebruik. De schijnbare of vermeende stoornis of verwarring is eigenlijk uiterst minimaal ... het is eerder een sortering en filtering vanuit het perspectief van Lichtkrachten.

Verzwakkende communicatiestructuur van de donkere kant

Sommige wapensystemen zijn al onschadelijk gemaakt, gedeactiveerd, of hebben een verminderd effect dat is bereikt door bepaalde informatieoverdrachten van de Lichtkrachten. Voor de duistere kant zijn deze wapensystemen echter nog steeds zichtbaar - hun rapportagesystemen geven echter een operationele status aan die niet de realiteit weerspiegelt. Verschillende slapers, die bewust of onbewust actief waren voor de Duistere kant, zijn ook met succes gedeactiveerd door de Lichtkrachten - maar op een manier dat ze zich daarvan niet bewust waren of zijn.

Nogmaals, de besturingssystemen van de Duistere  Kant laten zien of geven een bedrijfsstatus aan die niet de realiteit weerspiegelt. Ondertussen verzwakt de hele informatiestructuur voor de duistere kant en worden ze zich er steeds meer van bewust dat hun rapportagesystemen niet langer betrouwbare gegevens kunnen produceren of feitelijke informatie kunnen bieden. De Licht Krachten hebben de volledige controle over alle informatiestructuren van de Duistere  Kant. Sommige delen zijn al direct en volledig overgenomen, delen laten informatie binnen de donkere structuren stromen. De Duistere kant kan echter niet zien welke werken of niet.

De reactie is nu openlijk zichtbaar - het laatste redmiddel dat overblijft voor de duistere kant is een openlijke reeks aanvallen op de oppervlaktebevolking die de gijzeling voor iedereen steeds zichtbaarder maakt. Dit betekent dat de kosmische oorlog nu zichtbaar is op het oppervlak van de planeet - een open oorlog tegen de mensheid, tegen leven, de planeet en dus ook tegen de schepping. Ook is steeds beter zichtbaar welke persoon bij welke kant hoort.

Aanval tegen de mensheid

Het Corona-virus en zijn huidige promotie is een afleiding van de duistere kant van hun werkelijke doelen en intenties, en andere exotische wapens en wapensystemen die ze gebruiken. Hun doel van volledige controle, het bereiken van volledige slavernij - ook door onteigening (direct/indirect) - en het begin van massale ontvolking. Het is een grootschalige aanval op de mensheid die wordt uitgevoerd met verschillende parallelle en/of opeenvolgende aanvallen met andere wapensystemen die door de duistere zijde worden gebruikt. Dit omvat ook het 5G-netwerk. De Lichtkrachten en hun bondgenoten zorgen er echter nog steeds voor om al deze systemen één voor één te elimineren.

Verdediging tegen volledige onderwerping

Vanwege de huidige situatie en de toenemende isolatie veroorzaakt door de duistere kant, is er een neveneffect gecreëerd dat resulteert in de beste omstandigheden voor de Lichtkrachten en hun bondgenoten om dit geweldige zuiveringsproces mogelijk te maken.

Complex Netwerk van de Duistere Kant

Waarom deze enorme maatregelen? In het verleden hebben de Lichtkrachten voortdurend geprobeerd om via onderhandeling en redenering een andere maar permanente oplossing te implementeren, soms met succes en soms zonder. Alle gemaakte arrangementen of gemaakte afspraken werden zelden gevolgd door de duistere kant. Hun netwerk is onvoorstelbaar complex, doordringend en enorm - het is volledig verweven als paddenstoelsporen. Vrijwel alle sleutelposities of besluitvormingsposities zijn er ook mee verweven.

Het duister plaatst bewakers in deze kritieke posities die geïndoctrineerd of corrupt zijn. Deze bewakers kunnen onder meer dwarsliggers zijn met organische en kunstmatige klonen, hybriden, gemengde wezens, fysiek en niet fysiek. De duistere kant realiseerde zich uiteindelijk dat de volledige manier om de bevolking in haar niet-erkende gijzelingsstadium/situatie te houden was door de volledige implementatie van een op kunstmatige intelligentie gebaseerde kwantumtechnologie. Om hun doel voor totale controle en volledige onderwerping van de oppervlaktebevolking volledig te consolideren, zou het ook een directe invloed hebben op de levensduur en de gezondheidstoestand van de mensheid via hun voedsel, water, lucht, medicijnen, gezondheidssystemen, enz.

Bron: Galactic Federation – SaVi

Vertaald door Veronica