woensdag 29 april 2020

KOSMOS ASCENSIE vs DESCENSIE JOURNAAL Woensdag 29 April 2020 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


KOSMOS ASCENSIE vs DESCENSIE JOURNAAL 
Woensdag 29 April 2020

ONGELOOFLIJKE EXTREME ENERGIESTIJGING VAN EEN GETAL VAN >60 NULLEN! EN ZEER STERKE ANOMALIEN IN DE SCHUMANN FREQUENTIE MET PIEKEN TOT 43 Hz! STERK VOELBAAR!

We zijn nu 24/7 aan het transformeren en dat vergt heel veel energie omzettingen en verschuivingen in ons lichaam. Ons milieu interieur [celstofwisseling] maakt overuren, wees dus lief en geduldig met je lichaam! 

De Nervus Vagus staat onder zeer grote druk tijdens deze transformatie.

SR tot 43 HZ sinds gisteravond en sinds 11.00 uur voortdurende witte vlakken in de SR; dit licht dringt diep in de kern door v/d cellen en kan kernpijnen geven, onrust, enorme vermoeidheid, schouder, nek en hoofdpijnen, druk op de wervelkolom, misselijkheid, dizzy en vol verward hoofd. Ze beïnvloeden hartritme, hersengolven en zenuwstelsel. 


Des te dieper deze drukgolven [ cranio-sacraal ritme] zich in ons fysiek lichaam voort kunnen bewegen des te dieper is de zuivering van de weefsellagen. Ons bekken en benen worden diep gereinigd!

Veel opschoning van ons galactisch systeem verbonden aan ons lymfesysteem. 
Dit kun je ervaren alsof je samengeperst of samengedrukt worden en er een dikke en trage modderstroom door je heen gaat. De borst chakra's activeren hierbij, druk of magnetiseer maar eens op de tepels dan activeer je de afgewerkte en gestagneerde lymfestroom[melkstroom] 

De borsten zijn de opslagplaats voor afgewerkte lymfe [ vervuild geesteswater] omdat er veel ruimte is [losmazig bindweefsel]. Ze symboliseren voeding=melkwegstelsel! Waar werden we als kind mee op-gevoed? Met welke emoties, angsten en overtuigingen= word je nu bewust vd communicatie met en naar jezelf toe! 

Is dat vanuit liefde, vertrouwen en zelfrespect of vanuit angst, onzekerheid, schuld en schaamte=egopantsering=etherisch gestagneerde klonten slijm en snot.

Symptomen; trillen, rillen, beven en shaken, stram, stijf, wankel, samengedrukt gevoel, chagrijnig, prikkelbaar, enorme onrustgevoelens, darmstoornissen, vibrationele griep, verstopte bijholten en voorhoofdsholten, pijnlijke kaken, kiezen , nekpijn, schouderpijn, en dikke lymfeklieren met name liezen, oksels, hals en rondom de navel etc.

Snel misselijk worden als je tegen de klok in gaat oftewel tegen de stroom ingaat dmv negatief denken, dan blokkeer je de natuurlijke stroomrichting! En dit negatief denken geeft angst= duale ego. 

Vertrouwen in het proces waarin wij nu volledig gezuiverd mogen worden doet de stroom met de klok meegaan.

Ook eenzame, verdrietige en deprimerende gevoelens nu jij je oude verdichte vorm loslaat want wie ben je dan eigenlijk nog, een gevoel van in niemandsland te zijn aangekomen oftewel de lege ruimte en zero-point field. Een overgangsfase van het oude vertrouwde naar het nieuwe onbekende. 

Het voelt alsof je steeds iets bent vergeten merk ik zelf! Ja ik ben mijn egohoofd kwijt nu ik steeds dieper in mijn lichaam zak hihihihi!

Deze lege ruimte van het niemandsland gaat zich geleidelijk aan nu vullen met prachtig licht = kristallijnen structuur [vloeibaar licht=liquor dat langs alle knooppunten/ragfijne zenuwpunten=huidpunten die voorheen pijnpunten waren die je triggerden] gaat stromen o.i.v deze cranio sacrale drukgolven. Alsof je een lamp aan doet in een donkere verlaten ruimte vol sterren die je tegemoet twinkelen!

Lees ook de inspirerende energie update"s van Martha Krul 


Marjolein Ingrid Soulpursang