donderdag 1 november 2018

Kosmisch weerbericht woensdag 31 oktober 2018 ~ Manuela van der knaap


Kosmisch weerbericht woensdag 31 oktober 2018


Nog steeds intense schumannresonantie (met uitleg),
nieuw groot gat in de corona van de Zon, lage elektronen stroom en zonnewind.


Kosmische straling
Omdat er gaten zijn in de corona van de Zon heeft dit een minimale zonnewind opgeleverd voor de Aarde, waardoor de Kp-index de afgelopen dagen kort naar 2 ging en verder tussen 0 en 1 verblijft. Dit houdt op de meeste momenten net de ergste kosmische straling buiten de deur.

Elektronen laag
De elektronen stroom is ook in de buitenste randen van de stratosfeer van de Aarde erg laag, wat betekent dat er niet veel druk is van instromende zonnewind van de Zon. Dat bevestigt de relatieve rustige situatie van het kosmische weer (space weather) op dit moment.




Effect van licht
Het is zo intens voelbaar dat er zoveel licht binnenkomt. Voor vele heeft het lichaam moeite om het allemaal te verwerken. Op termijn zal het lichaam zich aanpassen en zal het ons minder snel uit evenwicht brengen. Wat nu trouwens ook al verschild van persoon tot persoon. Het versterkt waar je bent en daardoor bewegen we versnelt door de bewustwording heen en wordt het lichaam en de psyche steeds meer puur. Vooral de afvoerkanalen in het lichaam zoals de lymfe, darmen en ook andere organen hebben het zwaar. Ook al is het nu vergeleken met de afgelopen weken redelijk rustig met het kosmische weer.

Schumannresonantie wat gebeurt er?
Dan is sinds maandag de schumannresonantie extreem actief. De meeste mensen reageren directer op de schumannresonantie dan op de andere kosmische invloeden. De elektromagnetische snaren van de Aarde corresponderen synchroon met de verschillende frequenties in de hersenen en elders in het lichaam. En als deze snaren in beweging komen op verschillende frequenties, dan komt de corresponderende frequentie in het lichaam ook in trilling en trilt los wat er vast zit. Kan de frequentie ongestoord trillen in jou, dan verhoogd de frequentie en kan er meer inzicht of vernieuwing instromen voor de constante bouw van het nieuwe multi-dimensionale energielichaam dat nu ontvouwt. Ik lever mijn bijdrage met de online activatie&meditatie iedere nieuwe en volle Maan, om deze overgang met ease & grace te kunnen maken en van binnenuit deze opbouw te ondersteunen met liefde.

Potdicht
Overigens zij vele niet in contact met de meeste frequentie snaren in zichzelf en het bewustzijn is dan op andere lagen aanwezig. Er us dan geen opening of bewustzijn op de mer verfijnde lagen en daardoor lijkt het dat deze personen niets meekrijgen van war het kosmische weer in beweging zet. Maar als de fijn bedrade snaren steeds vaker en intenser in trilling worden gezet, zal uiteindelijk ook hier de trillingsverhoging doordringen. Dat is dus ook aan de orde bij frequentie lagen in jezelf die potdicht zitten.

Effecten lichamelijk
Wat je kunt ervaren als je uit evenwicht bent zijn klachten als hoofdpijn, migraine, misselijk, duizelig, hartritme verstoringen, geheugenproblemen, griepverschijnselen, hitte en kou die elkaar opvolgen soms met kippevel die over het lichaam heen raast, de kundalini kan extra actief zijn en je kunt plotseling van het ene op het andere moment intens moe zijn of extreem wakker met een gevoel alsof je onder stroom staat, slecht of beter zicht (ogen) enz.


BELANGRIJK!!!
Nog een extra toevoeging, die ik meestal alleen toevoeg als het heftige is met de Zonneactiviteit:
Wat het kosmische weer doet, is alleen versterken wat er al in jou leeft. Dus alles wat uit evenwicht is of zichtbaar wil worden in jezelf wordt uitvergroot/versterkt. Het is en super kans om versnelt los te laten wat jou nog uit je kracht/autonomie haalt. Ik post deze informatie om je bewust te maken wat er speelt en dat alles versterkt en uitvergroot wordt en dat het niet nodig is om in de angst te schieten als iets heftigs opspeelt. Soms is er aandacht nodig van een arts, maar heel vaak met spanningsklachten, hebben we een keuze om weer tot rust te komen door te gaan wandelen in de natuur, wroeten in de tuin, yoga of andere dingen te doen die voor jou werken om tot rust te komen of je weer in evenwicht te brengen. Of gewoon zijn met wat er is in het moment, verbonden met je hart, lost angst op als sneeuw voor de Zon.