zaterdag 17 november 2018

De energie update van vandaag 16-11-2018 ~ Marha Krul

De energie update van vandaag 16-11-2018

1128 ---> 1136 een stijging van 201.563%

Er zijn op de site van Umeria technische problemen. De energie wordt dus heel summier doorgegeven de komende dagen.

Annemiek Webbink en ik hebben overleg gehad hierover en vanaf vandaag ga ik weer de update weergeven op mijn eigen manier.


Eigenlijk moest ik een beetje glimlachen toen ik dit bericht van die storing zag. Ja lieve lichtwezens wij zijn die periode toch ook ontgroeid.

Wij hebben toch geen overzichten meer nodig. Wij zijn lichtwezens en die VOELEN. Die ervaren wat zijn voelen en waarnemen en plaatsen dat in hun eigen energieveld. Daar vinden zij de oorzaak en de oplossing.......

Het volgen van overzichten komt voor uit de mens van de 3eD, maar die ligt energetisch heel ver achter ons.
Door die overzichten (en we blijven ze toch wel weergeven hoor) te publiceren, leren wij minder ons gevoel hierop te volgen.


Dus helemaal prima dat er minder aanwijzingen komen waardoor je dichter in je eigen energiesysteem moet functioneren.


Jullie zijn veel sterker, liefdevoller, intelligenter, waardevoller, lichtgevender etc dan jullie DENKEN.
Je bent inmiddels een lichtwezen, meer verwant aan de engelen dan aan de mens van de 3e D. Dus stopt met piekeren en ervaren van verdriet dat je als mens is aangedaan, het heeft je gebracht naar het liefdevolle lichtwezen dat je bent.


Je bent hier gekomen, omdat je liefdevol maar vooral sterk was in het incasseren van hetgeen je allemaal, in al je vorige levens, is overkomen.


 Nu heb je je vleugels gekregen. Vlieg en voel je vrijheid, dan kan je licht en liefde stromen. Over jezelf, maar vooral over de wereld en het universum.

Dit was het doel waarom je NU op aarde kwam. Ga genieten en aan het werk met je licht en je LIEFDE