donderdag 15 november 2018

Bewustwording, Positief in het leven staan 13 november 2018

Bewustwording, Positief in het leven staan
13 november 2018
Lief mens....blijf Vertrouwen op een goede afloop...blijf Vertrouwen op jeZelf en op het feit dat de engelen jou steunen op je zoektocht naar de juiste oplossing. Je mag gerust iets minder je best doen....je iets minder druk maken...iets minder hard zoeken, aangezien dat jou belemmerd om voorbij de grenzen van je denken te gaan.


Je ego wil koste wat kost de controle over de juiste oplossing houden....terwijl de oplossing juist dieper ligt. 

De wijsheid van het universum gaat zoveel verder dan de mens in zijn geest kan bedenken: hoogste tijd om de deur naar de wijsheid van het universum open te zetten en open te staan voor nieuwe mogelijkheden.

Laat je niet meeslepen in de angst van mensen die de deur naar hun eigen Wijsheid angstvallig gesloten houden....houd je verre van doemdenkers en mensen die maar blijven geloven in toeval.

Toeval is de manier van het universum om jou te laten weten dat alles en iedereen met elkaar verbonden is....dat alles wat we doen of juist niet doen, van invloed is op het geheel.

De synchroniciteit van het universum werkt verbluffend...en het is diezelfde chroniciteit die voor de juiste oplossing zal zorgen. Durf te kijken met je hart...durf te luisteren met je Ziel...durf te VERTROUWEN op de oneindige Wijsheid van al wat was....al wat is....en al wat ooit zal zijn


Lichtinzicht- een engel