zondag 11 november 2018

Martha Krul ~ Update 11-11- 2018


 
Hallo lieve mensen.

Ik lees dat diverse mensen het moeilijk hebben en zeer vermoeid zijn. We zijn nu echt door de grens heen dat wij nog onze “ oude” denkpatronen moeten en kunnen volgen. Wij zijn nu echt niet meer de mens die ooit op aarde kwam in de derde dimensie. Wanneer je toch op die manier gaat denken, wat heel begrijpelijk is, zal het zijn doel niet bereiken.


Je bent een lichtseinen en die lichtwezens DENKEN niet, die voelen en werken via de energie. Velen kennen die energie van de Reiki. Geef jezelf Reiki. Mediteer en gebruik daarbij de energie die je voelt en ziet. Ga over naar een nieuwe manier van ervaren wat er allemaal met en door je gebeurt.

Je kan visualiseren, manifesteren. Ook het gebruik van mantra’s werkt heel goed. Wanneer je angstig voor iets bent visualiseer je eigen kracht en licht en “ zie” dat je het wel kan. Dat het je oude vorm van denken is die je tegenhoudt en je een energie geeft die niet fijn is en waardoor je je niet lekker voelt.

Heb je een moment in je herinnering waar je als het ware op de top van de berg zat, haal dat moment terug en ga in die energie zitten.

Voel dat je lichaam verandert, en dus jijzelf ook. Nu moet je vooral werken met energie.

Alles wat je voelt en “ ziet” wordt je aangegeven door je begeleiders en is dus geschikt voor je. Vraag je niet af of je het wel kan.

Draai het om JE KAN HET ZEKER. Ga werken met de energie en de liefde die je ziet en voelt en weet dat het goed komt. Vlieg in het licht, je bent een lichtwezen.

Groeten vanaf het lichtende eiland Bali.