donderdag 8 november 2018

Energie update Donderdag 8 november 2018 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang



Energie update
Donderdag 8 november 2018
Terwijl het kosmisch licht steeds dieper indaalt in ons lichaam via ons kruin en tot helemaal onderin de wervelkolom en dagelijks nu in extreme krachtgolven toeneemt trekt het de energie van moeder aarde [ van vele levens en generaties opgeslagen in onze DNA] omhoog via onze voetzolen en stijgt op en steeds verder naar boven toe in je lichaam en eindigend in chakra 6 = yin kanaal, het verstopte kanaal. Dat gebeurt nu in meerdere krachtgolven van verschillende frequenties dit betekent dat mensen, die zich niet naar binnen willen keren, het echt sterk te verduren krijgen. 


Veel mensen zullen zich geen raad meer weten met hun onafgewerkte emoties. Hoe sterker de energie omhoog stijgt, hoe sterker ook die verdrongen gevoelens beginnen te drukken, want ze laten zich niet langer in een verloren hoek schuiven.

Alles wordt letterlijk in het licht gezet. Dit om je weer terug naar je gevoelens en dus naar je ziel te kunnen voeren.

Geeft vibrationele griepsymptomen oiv de bewustzijns verschuiving, geheugenverlies [ik kan dan nog geen 1=1 bij elkaar optellen] hele koude bevroren gevoelens hebben en ook bv steenkoude vingertoppen, hese stem of geen stem, schrikken van harde geluiden, druk op de nek, schouders en hoofd. Pijn tussen de schouderbladen. Hartritmestoornissen oiv het open en dicht gaan van het hartchakra, druk op de borst bij het loskomen vd gestagneerde lymfestroom, opgejaagd en tegelijkertijd uitgeput zijn.

Extreme moeheid, amper vooruit kunnen komen en alleen maar liggen willen en nixen tot groot paniek van ons hoofd dat malen gaat nu hij zijn macht gaat verliezen, het licht wint altijd!
Ook kun je zomaar uit het niets enorm genieten van het heerlijke weer en het zachtere licht, zolang je maar niet denken hoeft, dus weg uit je hoofd en laten zakken in je gevoel dan kan het licht naar binnen!

Onderstaand bericht voeg ik hieraan toe van Stroomnieuws;

LAATSTE ENERGIEMETINGEN - 175.977 % HOGER DAN GISTEREN

Steeds meer zachtheid en liefde voelbaar.

Meest voorkomende aandachtspunten door de stijgende energieën:

* Sterke merkbare veranderingen in energie
* Stress doorheen het gehele lichaam
* Vastzittende spieren en gewrichten
* Druk op het voor- en achterhoofd
* Lijkende jezelf kwijt te geraken
* Kans op rusteloze nachten
* Paniek en angstaanvallen
* Gevoel van eenzaamheid
* Vrijkomende blokkades
* Druk op het middenrif
* loskomende emoties
* Afbraak van het ego
* Minder trek in vlees
* Extreme moeheid
* Heftige dromen
* Minder eetlust
* Wazig zien
* Hoofdpijn
* Diarree.


Zie hier wat er gaande is:
https://www.trillingsfrequenties4all.nl/bovis-monitor

 Marjolein Ingrid Soulpursang.