vrijdag 23 juni 2023

Vital Frosi – “Channelaars Van De Nieuwe Generatie” ~ 23 juni 2023

Vital Frosi – “Channelaars Van De Nieuwe Generatie”

Door: Neva (Gabriel RL) – 21 juni 2023

 

Geliefden,

De mensheid is nooit zonder hulp van de goddelijke dienaren geweest. Zelfs onder de geïncarneerden zijn er altijd hier en daar mensen geweest met de missie om de een of andere vorm van bemoediging te brengen, zodat geïncarneerde zielen zich niet aan hun lot overgelaten voelen. Mediums genoemd, omdat ze in feite bemiddelaars zijn tussen de twee Vlakken, hebben ze de mogelijkheid om te communiceren met gene zijde, dat wil zeggen, met dat wat materie nog niet kan waarnemen.

Sommigen werden profeten genoemd, anderen magiërs of tovenaars. Weer anderen werden gekken genoemd. En het Systeem stond niet welwillend tegenover deze vooruitgang van het bewustzijn, want het zou de overheersing van de massa in twijfel trekken. Zozeer zelfs dat ten tijde van de Inquisitie, de Katholieke Kerk de macht van Staat en Regering in handen had, en door de argumenten dat Mediums de religieuze dogma’s in gevaar brachten, een ware heksenjacht ontwikkelde, dat wil zeggen, ze arresteerden, martelden en uiteindelijk 9 miljoen mensen op het vreugdevuur gooiden, de meerderheid Mediums, die de mensheid kwamen helpen zich te bevrijden van de kwade macht die op Aarde geïnstalleerd was.

Vijf eeuwen lang heeft Europa geleden onder de verschrikkingen van deze vervolging. Ook al heeft de geschiedenis dit soort praktijken achterwege gelaten, de waarheid komt onverbiddelijk naar alle geïncarneerde bewustzijnen. Niets zal langer verborgen blijven. De illusie van de Derde Dimensie begint te verdwijnen samen met het oplossen van de sluiers. “Jullie zullen de waarheid kennen en zij zal jullie vrijmaken”. De Apocalyps is eindelijk onder ons.

In de jaren 1980 begon de komst van de zielen die Kristalkinderen worden genoemd. Ze kwamen vlak na de Indigokinderen die in het decennium daarvoor kwamen, juist om paden te openen, want de Indigo hadden de missie om de Systemen te doorbreken. Hoewel velen van hen verloren gingen, was er een aanzienlijke doorbraak, waardoor de komst van de Kristalkinderen, die ook Sterrenzaden worden genoemd, kon beginnen.

In een poging om het proces van massaal ontwaken te voorkomen, brachten de dominante Archons op Aarde in 1996 een groep van 500 miljoen astrale entiteiten van de Chimera Groep, en vormden zo een magnetisch pantser rond de Planeet, in een poging om de komst van deze kristallijne wezens, dat wil zeggen de Sterrenzaden, te voorkomen, omdat een van hun belangrijkste functies juist het verankeren van de nieuwe energieën van de Overgang is.

Deze gebeurtenis vertraagde het Plan voor de bevrijding van de mensheid een beetje. Desondanks, en met veel meer moeite dan verwacht, hebben de welwillende gelederen van de Galactische Broeders de reiniging in deze laatste paar jaar voltooid. Dit raster is niet langer een obstakel, zodat de Grote Gebeurtenis spoedig kan plaatsvinden.

Het is belangrijk om te onthouden dat de niet-fysieke entiteiten de leiding over alles hadden, maar om hun tactiek hier onder de geïncarneerden toe te passen, moeten ze vertegenwoordigers onder de geïncarneerden hebben, en altijd op posities van bevel en macht. Dit verklaart ook de absurditeiten die we vandaag de dag in alle landen zien, vooral wat ze op kinderen proberen toe te passen. Zij weten wie deze in kinderlichamen geïncarneerde wezens op dit moment zijn. En de poging om ze te vernietigen is nauw verbonden met het bevel waaraan ze zich onderwerpen. En zelfs als dit onzichtbare bevel niet meer bestaat, volgt de programmering van hun bewustzijn rigoureus het geïmplanteerde programma.

Maar niets kan tegenhouden wat komen gaat! Het Goddelijke Plan is soeverein en geen mens, hoe machtig ook, heeft de mogelijkheid om in te grijpen. De tijd is gekomen voor de afsluiting van een lange cyclus van de Aarde. De evolutie van de werelden volgt het project van de Schepper en de Aarde gaat in dezelfde richting. Wij bevinden ons in de laatste incarnatie in de toestand van een Wereld van beproevingen en boetedoeningen. We hebben er al eerder veel over gesproken.

Rond de eerste jaren van dit derde millennium begonnen de Afgezanten uit de Hoge, in de toestand van Mediums, een grote beweging in de bemiddeling tussen de fysieke en spirituele werelden. Maar het was vanaf 2012 dat de opkomst van een groot leger van Lichtwerkers in feite werd gezien. Als zaden ontkiemden zij in feite in alle kwadranten van de Aarde. Ze werden snel op strategische punten van de Planeet geplaatst, zodat geen enkele plaats zonder voorraden zou komen te zitten. In een oudere tekst werd het geplaatst als het thema van Menselijke Eilanden.

Ondertussen arriveerde een ander leger van Sterrenzaden op de Planeet. Van 2001 tot 2012 arriveerden elk jaar meer en meer Kristalkinderen om het Licht op Aarde te verankeren. En vanaf 2012 behoren ze allemaal tot deze groep. Vergeet niet dat velen van hen voor de millenniumwisseling kwamen.

En vandaag zien we met extreme vreugde deze Zaden transformeren in fruitbomen. Zij zijn de Kanalen van de Nieuwe Generatie. Waren er eerder goede afgezanten van het Licht, nu zullen we uitstekende werkers van de Nieuwe Aarde zien. Elke dag beginnen meer en meer jonge werkers van het Licht ruimte te winnen, omdat ze een extra voordeel hebben naast hun mediamieke capaciteit: ze beheersen de huidige technologieën en de mogelijkheid om de ongelooflijke technologische hulpmiddelen te absorberen die binnenkort zullen komen.

Het zal zonder twijfel het grote wapen zijn van het Leger van het Licht dat zich begint te positioneren op onze Planeet die gezegend is met goddelijke genaden. Observeer de tekenen. Er werd altijd gezegd dat ze van boven zouden komen. Ze zijn al gekomen. Ze zijn hier onder ons en de tijd voor actie is gekomen. In de tekst van vorige week werd gezegd dat het menselijk bewustzijn in één jaar een sprong van drieduizend jaar zou maken. We zijn op die reis.

De zieners van de toekomst waren nooit buiten hun bewustzijn, ze konden alleen verder zien dan wat de ogen van de meerderheid niet konden zien. Het Systeem probeerde op alle manieren om de grote planetaire gebeurtenis te stoppen, maar niets en niemand kan de Plannen van de Schepper veranderen, want Hij is de grote Bevelhebber van dit Siderische Ruimteschip. Het Systeem zal zichzelf vernietigen. De tijden komen eraan en de nieuwe channelaars ontkiemen als zaadjes na een goede regenbui.

Ik ben Vital Frosi en mijn missie is verlichting!

Namaste!

Auteur: Vital Frosi

Vertaling: wakkeremensen.org