vrijdag 23 juni 2023

Sophia: De Bouwers Zijn Wij. ~ 23 juni 2023 ~ Sophia Love

Sophia: De Bouwers Zijn Wij.

Door: Sophia Love – 21 juni 2023 – via e-mail

Het is de Ene.

Dank jullie wel.

Jullie beleven en leiden de manifestatie van een nieuwe wereld, jullie Nieuwe Aarde. In de dagen die voor jullie liggen zal er verwezen worden naar “De Bouwers”. Deze bouwers zijn jullie. Deze Bouwers zijn de Groten die als eersten de mogelijkheden voor verandering zagen en bleven zien. Dit zijn de Meesters die zich van heinde en verre verzamelden om de Verschuiving in Bewustzijn te vergemakkelijken.

Want vergis je niet mijn lieve, lieve mensen. Dit gebeurt nu omdat jullie hier zijn. Het gebeurt omdat jullie het zo hebben geacht. Het gebeurt omdat jullie volhardend zijn en met dat vermogen hebben jullie een Nieuwe Aarde gezien en nooit opgegeven.

Deze realiteit is aan jullie om voor te stellen. Het wordt mogelijk gemaakt omdat jullie het hardop als mogelijkheid hebben uitgesproken. Jullie hebben voorbij de controlematrix gekeken die hier gold en iets anders voor ogen gehad.

Jullie, met jullie visioenen van vrede, gelijkheid, zachtheid, gezondheid, overvloed en kracht, hebben deze dingen als mogelijkheden geschapen. Let op de term “geschapen”. Het is de kern van wat jullie doen…

Want niets bestaat zonder eerst gezien te worden als een mogelijkheid. Jullie zijn het die de mogelijkheid hebben geïntroduceerd. Er zijn altijd wegschenders geweest. In dit nu verzamelen jullie je hier in overvloed. Jullie kwamen overeen om dit te doen om de visie te zaaien en om de visie te voeden en te voeden en toe te kijken hoe de zaailing wortel schiet en groeit.

Zie je de groei? Het is overal duidelijk. Dit wordt gezien in onrust en vernieuwing, in protest en in verenigde actie. Het wordt in jou gezien.

Jullie doel hier is om de verschuiving serieus en in real time in gang te zetten. Het is om als mens deel te nemen aan het proces zodat anderen, andere mensen, getuige zullen zijn van jullie acties en jullie woorden zullen horen en jullie werk zullen zien en zullen weten dat deze dingen ook mogelijk zijn.

Want om iets te creëren, moet het eerst als een mogelijkheid worden gezien en dan geloofd worden. Jullie niet aflatende expressie heeft dat vastgehouden en verschaft. Het is nu manifest gemaakt.

Jullie Nieuwe Aarde is geïntroduceerd en wordt nu door velen gezien. Deze mensen zullen doorgaan omdat jullie hen hebben laten zien wat mogelijk is. Jullie hebben dat gedaan met jullie Licht.

Er zullen velen na jullie komen. Zij zullen het proces voortzetten. Ze zullen een andere wereld binnengaan dan jij bent binnengegaan. Het zal een wereld zijn met een solide visie op Eenheid en Wereldwijde Herstelling. Dit is de wereld die jullie gecreëerd hebben. Deze bestaat dankzij jullie.

Jullie zijn de bouwers.

Jullie kwamen om te creëren, aan te moedigen, te introduceren, te onderhouden, te laten zien wat mogelijk was. Jullie allemaal, ieder van jullie, hier voor dit werk.

Jullie zullen het doorzien. Jullie zullen weten dat het heeft standgehouden. Daarom ben je gekomen. Daarom voel je je een buitenstaander. Dat ben je ook. Het was nooit je bedoeling om er perfect bij te horen. Als je dat wel had gedaan, zou je werk niet geslaagd zijn.

Het werk is nog niet voorbij. Toch heb je je doel bereikt. De Nieuwe Aarde bestaat in de gedachten van velen. Er wordt over gesproken, het wordt gevisualiseerd, er wordt over geschreven en er wordt voor gevochten. Het is echt dankzij jullie. Jullie Licht heeft de weg geleid en blijft het pad verlichten.

Jullie zijn de bouwers.

Jullie meesterwerk neemt vorm aan.

Er zijn nog meer stadia te gaan. Weet dat jouw aanwezigheid elk van deze vergemakkelijkt.

Je zult het zien. Het zal elke stap waard zijn.

Dat is alles.

Dank je wel.

De Ene

Kanaal: Sophia Love

Vertaling: wakkeremensen.org