zondag 4 juni 2023

Samenwerking ; volle maan boogschutter, zon in tweeling + pre shadow saturnus ~ Inge Heldens


Samenwerking ; volle maan boogschutter, zon in tweeling + pre shadow saturnus
De grote tegenstellingen van een pijl die recht in het hart terechtkomt en tranen doet stromen..
Wellicht kom je de laatste dagen vanaf juni in een karmisch veld terecht van jouw familielijn. Dat kan je connecten aan recente gelijkwaardige situaties en tevens aan het verleden.
Soms doen er spelers mee van buitenaf die je niet kunt linken met familie. Dit zijn de karmische zielen die jouw triggeren.
Wellicht zijn er de laatste dagen situaties vanuit het donker in het licht komen staan waarvan je nu denkt ; Toeval bestaat niet...
Zijn er gebeurtenissen situaties die je heel erg doen terugdenken aan het verleden en zie je grote raakvlakken ? Dat klopt.
Deze situaties gaan over karmische afronding uit het verleden. Wat toen niet geheel (goed) werd afgerond neemt nu een familie/karma generator over.
Je ziet dan ook hetzelfde afspelen voor je ogen (uiteraard in een iets ander jasje) als het inzicht komt zal het de tranen doen stromen om zo oude opgeslagen pijn los te laten. Want dat is wat deze boogschutter doet in samenwerking met de tweeling en later in het seizoen vanaf 28 juni de kreeft. Maar die kreeft krijgt de volledige retrograde van saturnus.
De pre shadow nu gaat vaak eerder of het verleden. De jongere karma-generatie ervaart deze lessen meestal rond het 30e levensjaar
De gebieden waarover deze (familie) karma nu gaat en de afronding ervan zijn ; Ziekte, verlies, afscheid, scheidingen, rechtzaken etc etc..
Deze boogschutter schiet recht in het hart om situaties uit het recente / verleden te zuiveren. De tweeling toont dan ook 2 zijdes van de medaille uit het verleden en het hier en nu, de pre shadow bereidt je voor op een karmische afronding die start 17 juni in tweelingen en overgaat in kreeft op 28 juni..
Hoe resoneert deze Volle maan en pre schaduw in saturnus met jouw en welke eerdere verbindingen mogen nu worden losgelaten. Waar wordt jij pijnlijk in het hart geraakt en waar voel jij tevens de liefde stromen..
Dubbele spiegels die vaak recht tegenover elkaar staan bieden jou inzichten en doen jou volwassen worden. Er is geen weg terug je zult er recht doorheen moeten.

Inge Heldens