zondag 4 juni 2023

Channel Blossom Goodchild


Channel Blossom Goodchild

Hier ben ik! Hallo! Velen zijn geboeid door je 'staren' in de camera zonder te knipperen. Wil je daar over praten?
Welkom en veel liefde voor jou, Blossom, en voor iedereen hier. Het 'staren' is een 'apparaat' dat we via jou mogelijk kunnen maken … je ogen, Blossom, waarin we een frequentie van Energie/Liefde kunnen geleiden die in staat is om de Harten te bereiken van degenen die bereid zijn het te ontvangen.
Je zegt dat je berichten naar elk individu stuurt … hoe doe je dat?
Dus heel gemakkelijk. Het Hart … wanneer het door 'je ogen' wordt aangesproken, kan door de golflengten oppikken wat het wordt uitgezonden.
Hoe kan het echter naar elk individu gaan?
Omdat dat individu 'afstemt' op dat wat ze moeten horen.
Van het horen? Of vanuit hun eigen bewustzijn?
Alles is Bewustzijn. We zouden zeggen dat het Een en dezelfde is … in dit geval.
We zijn in staat om iemand af te stemmen op de boodschap die zijn wezen wil horen, door de trillingsimpulsen die we uitzenden als we je ogen gebruiken als kanaal.
Je zou dus kunnen zeggen dat wij de zender zijn … en de Zielzelf van elk individu de ontvanger is.
Is elke boodschap anders?
Elk bericht wordt ontvangen volgens de trillingsfrequentie van de ontvanger.
Velen zeggen dat ze huilen vanwege de liefde die hun hart raakte.
Ja, de emotionele uitkomst is te danken aan de liefde die we sturen door een bepaalde vibratie te hebben die bevorderlijk is voor die individuele ziel. Het zal hen bereiken op een Hogere Vibratie dan die waarop ze functioneren en daarom worden ze overweldigd/overweldigd door die Energie die hen 'overgiet' met een Liefde die Hoger is dan waarop ze gewoonlijk resoneren.
Op zijn beurt verhoogt het de vibratie van het individu, en die vibratie reikt naar binnen en kan blijven.
Niet iedereen huilt, Blossom. Toch ontvangt elke Ziel precies dat wat ze nodig hebben.
En hoe zit het met het niet knipperen? Wat is daarmee?
Het houdt de stroming 'intact'.
Hoe zorg je ervoor dat ik dat fysiek kan?
Het is niet moeilijk. Wij zetten uw 'knipperende automatisering' gewoon uit.
Kan het uren doorgaan?
Nee. Omdat het je fysiek zou uitputten en er zijn er maar weinig die zich op hun gemak voelen om zo lang naar jou/ons te staren.
Zie je, Blossom, de berichten die we op deze manier naar buiten brengen, worden ontvangen op een niveau dat overeenkomt met de vibratie van het individu dat ze leest of hoort.
Natuurlijk worden ze versterkt door de energie en resonantie van de toon die wordt geboden door de 'Gentleman Joe' … waarvan we op dit moment van de gelegenheid gebruik maken om hem diep te bedanken voor zijn voortdurende dienst/rol.
We zeggen niet dat als een andere stem onze woorden zou lezen, de 'klus niet geklaard zou zijn'. Toch zeggen we dat de resonantie van zijn stem ervoor zorgt dat het hart van iemand die luistert, wordt gekalmeerd en daardoor op een dieper niveau wordt begrepen.
Het is ook dat het hart van de heer Joe ...
Ik hou daarvan …. Heer Jo! Dat gaat vast aanslaan!
Inderdaad. Het Hart van deze heer is van een Puur Licht en verlangt er alleen maar naar te helpen en zijn rol te spelen naar het Hoogste van zijn vermogen. Daarom dragen alle 'ingrediënten' die zich in de mix met deze Ziel bevinden, bij aan de Vibratie die je dan kunt ontvangen.
Moeten we zeggen dat er, net als bij jou, Blossom, veel zielen waren die auditie deden voor de rol, maar in onze wijsheid hebben we degenen gekozen die het meest geschikt waren voor de rol.
Bedankt. Ik weet dat Joe het geweldig zal vinden om dat te horen. Hij is een waardevol onderdeel van het team!
Laat het duidelijk zijn, Blossom, dat zelfs degenen die onze berichten op andere plaatsen posten, ook hun rol spelen.
Wanneer de vertalers hun tijd en liefde aanbieden om diegenen die geen Engels verstaan ​​in staat te stellen onze berichten in hun hart te ontvangen, bewijzen ook zij een MACHTIGE DIENST.
Tot aan … u, een ieder die deze berichten heeft gevonden … SPEELT U UW DEEL.
Je ontvangt ze en verhoudt je ertoe en handelt er vervolgens naar … wat de trilling van het zelf verhoogt en dus van het Geheel.
Het is niet alleen door ze te lezen en te begrijpen, het is door je hart te vullen met zelfliefde, zoals we hebben gesuggereerd, dat de kwaliteit van het zelf en dus van het Geheel verbetert.
Deze Tribe of Light waar we allemaal deel van uitmaken vinden elkaar, niet alleen op jullie Planeet, maar ook op andere Planeten en Systemen waarvan jullie je totaal niet bewust zijn.
Stel je voor dat … Melkwegstelsels, Universums … allemaal samenkomen ALS ÉÉN … omdat je begrijpt dat de EENHEID VAN LICHT niet kan worden overtroffen.
We spreken van vertalers en toch, IN ALLE WAARHEID … HEEFT DE TAAL VAN DE LIEFDE GEEN WOORDEN.
DE TAAL VAN DE LIEFDE VOELT ALLEEN en dan, met alle respect voor die van 'communicatie', slaagt ze er erg slecht in om die gevoelens te uiten.
Woorden zijn een hulpmiddel om te communiceren. Op veel trillingsniveaus zijn woorden omslachtig en terzijde geschoven. Telepathische gedachten zijn onmiddellijk en kunnen sneller worden erkend in begrip
Woorden hebben tijd nodig om te spreken … telepathie komt in 'blokken van expressie en begrip in één en hetzelfde moment'.
Woorden dragen vibrerende trekken. Men zou nogal verbaasd zijn over het effect dat 'intentie' van een bepaald woord kan hebben.
Ja. Ik moet toegeven dat ik nogal wat vloek in mijn dagelijks gebruik van het gesproken woord en toch wordt veel ervan gezegd in een 'luchthartige geest', dus ik vind het niet zo erg. Dat is in ieder geval mijn excuus!
Blossom … woorden zijn woorden. We hebben eerder gezegd, het is de intentie in hen, die van hen komt, die hen de kwaliteit geeft van wat ze zijn.
Zal het zo zijn dat naarmate onze vibraties lichter worden, we bedrevener worden in telepathische communicatie?
Ja. Inderdaad, dit is zo … en toch zouden we er ook aan willen toevoegen dat binnen jullie tijd en ruimte NU, telepathie gemakkelijk toegankelijk is. Het is een kwestie van het zelf 'trainen' om af te stemmen op de Vibratie van gedachten van een ander die door moeten komen.
Daar komt nog een aangrijpende factor van VERTROUWEN bij.
Vertrouwen dat het zelf in staat is om gedachten van een ander te ontvangen, zowel op de Planeet als daarbuiten.
Ik sprak met een vriend over het verschil tussen Weten en Vertrouwen.
EN?
Nou, we kwamen min of meer tot de conclusie dat het een en dezelfde is. Als IK VERTROUW ... VOLLEDIG VERTROUW dat mijn leven prima zal verlopen ... is dat dan niet hetzelfde als WETEN dat mijn leven goed zal verlopen?
Stelt u ons die vraag? Is het niet dat het op zichzelf beantwoord is?
Ja.
Want 'wie' of 'wat' vertrouw je?
Het 'Alles' … God/ Bewustzijn/ Het Universum.
En dat VERTROUWEN … als je zegt dat je volledig vertrouwt, 100% … moet inderdaad volledig BEKEND zijn … EEN BEKEND GEVOEL van binnenuit.
WANNEER JE IETS WEET … JE WEET HET … JE KUNT HET NIET NIET WETEN.
Maar … Vertrouwen kan wegvallen … afhankelijk van hoe iemands leven stroomt.
Dat is toch iets anders dan 100% VERTROUWEN?
Je vertrouwt of je vertrouwt niet … je kunt niet een beetje vertrouwen … dat kan gewoon niet.
Op dezelfde manier … je WEET het of je weet het niet.
BINNEN IEDEREEN … IS ER EEN WETEND DAT WAT ER KOMT, JOU NAAR EEN PLAATS GAAT BRENGEN WAAR JIJ … DE JIJ … DIE JIJ JEZELF WEET TE ZIJN … OP ALLE CILINDERS GAAT Vuren …
OMDAT DAT IS WAAROM JE KWAM.
JE KOMT HIER OM DE WERELD TE VERANDEREN.
DAT WEET JE.
We zijn ons ervan bewust dat het zo'n lang en uitgesponnen proces lijkt, en dat je zo lang aan een zijden draadje lijkt te hangen.
Toch vertellen we jullie, liefste zielen …
Dat waar je tegenaan loopt … de reis die voor je ligt … zal je niet alleen van je sokken blazen … het zal ook je tenen eraf blazen!
WEES ER SNEL OVER.
Meer en meer van jullie worden zoveel meer afgestemd op je Hogere Bewustzijn … kijk terug … we zeggen dit keer op keer.
Let op de reis die je hebt gemaakt en hoe anders je bent.
HET VERSNELLEN VERSNELT!
JIJ … IEDEREEN HERKENT DE KRACHT VAN BINNENIN.
JE HERKENT WIE JE BENT.
U HEEFT EEN VERBAND MET DIT WETEN!
VERTROUW OP DAT WETEN.
Klassieke uitspraak!
JE KAN NIET NIET!
WANT DAT WETEN … IS GEEN KENNIS.
DAT WETEN … BEN … JIJ.
U BENT … WETEN.
DIT WEET JE WANNEER JE HET WEET EN NIETS HET KAN VERANDEREN.
IK WEET! Heel erg bedankt, jongens. In dankbaarheid. In liefdevolle dienst. IK BEN.