vrijdag 9 juni 2023

Reizen naar persoonlijk meesterschap ~ 9 juni 2023 ~ Kenneth Schmitt


 

Reizen naar persoonlijk meesterschap

Door: Kenneth Schmitt – 7 Juni 2023

Wanneer we de integriteit van een ander aantasten of schenden, weten we onmiddellijk wat we doen. Het betekent dat er een anomalie in ons bewustzijn is, te wijten aan het geloof in onze sterfelijkheid. Als we wanhopig iets willen waarvan we geloven dat we het niet hebben, kan onze vrije wil van het ego ervoor willen werken of nemen wat we willen van de levenskracht van een ander wezen; in plaats daarvan kunnen we ons geloof veranderen in het al hebben wat we willen en er dankbaar voor zijn. 

Wat het ook is, het bestaat al in het kwantumveld, klaar voor ons om het te herkennen en de realiteit ervan in onze ervaring te realiseren. Dit vereist dat we onze verbeelding uitrekken voorbij ons beperkte egobewustzijn en ons bewustzijn openen voor een groter deel van het universele bewustzijn. Zolang we ons beperken tot ons ego-bewustzijn, zullen we ons niet bewust zijn van onze grotere werkelijkheid.

Ongeacht wat dan ook, bestaat onze werkelijkheid uit datgene waarvan we ons bewust zijn binnen het bereik van onze overtuigingen over onszelf. Als we bereid zijn onze overtuigingen te overstijgen, kunnen we ons bewustzijn openen voor een groter bewustzijn. We kunnen leven in het trillingsspectrum van kwantumbewustzijn. Het kennen van onze essentie voorbij ruimte en tijd geeft ons een perspectief dat ons in staat stelt om het dualistische energiespel dat we als mensen spelen te begrijpen. Door ons perspectief te leren verduidelijken, kunnen we ons eigen groeiende bewustzijn opdragen om in elk moment positief hartgericht te zijn.

Dit kan onmiddellijke vrijheid brengen, want hartbewustzijn is eeuwig levensbevorderend. In afstemming op zijn energie gedijt alles met dankbaarheid, compassie, liefde en vreugde. We worden van nature meer vervuld dan we nodig hebben en we zijn vrij om te creëren wat we maar willen op een manier waar we van genieten. Het gebeurt allemaal wanneer we weten en beseffen dat het echt voor ons is. Het is hier dat we onze persoonlijk beperkende overtuigingen die onze realiteit bepalen, moeten overstijgen.

We kunnen doordringen tot ons onderbewustzijn om onze beperkingen te herkennen en op te lossen, wat leidt tot transcendentie. We kunnen ook een drastische sprong maken in onze oriëntatie op de werkelijkheid, door te leven naar wat we diep van binnen weten en voelen in elk moment. Met oefening kunnen we ons intuïtief bewustzijn aanscherpen, wat onze verbinding is binnen het oneindige bewustzijn van het Zijn dat we allemaal zijn, en wiens creatieve kracht we in elk moment hanteren, alleen beperkt door onze persoonlijke overtuigingen over wat echt kan zijn.

Onze ware realiteit is het oneindige kwantumveld van alle potentialiteiten. Wat we ook willen ervaren, we kunnen het krijgen door ons voor te stellen en te voelen dat we in overeenstemming met de trillingen ervan leven. Als we ervoor kiezen ons af te stemmen op negatieve, levensvernietigende trillingen, verminderen we ons bewustzijn. Als we ons daarentegen afstemmen op het hartbewustzijn, gaan we stralen van dankbaarheid, liefde, soevereiniteit en vreugde. Niet langer beperkt door sterfelijkheid, creëren we meer vreugde en grotere liefde in ons leven.

Kenneth Schmitt

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org