vrijdag 9 juni 2023

Ons Verhaal Herschrijven – Heroverweeg En Verander Je Bestemming ~ 9 juni 2023 ~ Selacia


Ons Verhaal Herschrijven

Heroverweeg En Verander Je Bestemming

Door: Selacia – 7 Juli 2023

Hallo vrienden,

In deze tijden van megaveranderingen herschrijven we het verhaal van de mensheid en dat van onszelf. Terwijl ik deze woorden uitspreek, voel ik opwinding, wetende dat we mogelijkheden hebben die onze stoutste dromen te boven gaan. Lees verder om te begrijpen wat dit voor ieder van ons en onze wereld kan betekenen.

We zijn inderdaad ons verhaal aan het herschrijven, inclusief historische verslagen en wat we geleerd hebben over onze voorouders en onze wortels achter de Aarde. Ieder van ons is ook gecodeerd voor verlichting in menselijke vorm, maar we hebben dit niet op school geleerd. Als we het geluk hadden om spirituele leraren te hebben die getraind waren in oude tradities, leerden we over ons verlichtingspotentieel – wat gevierd wordt op Wesak en waar we ons op richten in spirituele praktijken.

Klaar Om Te Veranderen

Hoewel we niet kunnen veranderen wat er eerder is gebeurd – of het nu onze persoonlijke geschiedenis is of die van de mensheid – kunnen we ervoor kiezen om ervan te leren in het heden, zodat de toekomst anders is. Deze houding zet ons in de stoel van de bestuurder om klaar te zijn om te veranderen. Bereidheid is alles, want zoals we weten wil ons ego niets te maken hebben met verandering! We moeten ons ego opzij zetten en aan boord gaan.

Onze Bestemming Heroverwegen En Veranderen

Het bijwerken van onze kennis en het uitbreiden van ons spirituele bewustzijn moet een voortdurende achtervolging als Goddelijke Changemakers zijn. We moeten verder kijken dan wat we in de wereld zien, diep in onszelf gaan en nieuwe manieren ontdekken om onze reis te zien.

Door onze status quo en onze mogelijkheden te heroverwegen, veranderen we ons lot!

Ieder van jullie die deze woorden leest, heeft glimpen gehad – en soms verbazingwekkende flitsen van inzicht over je mogelijkheden – die resoneren met je innerlijke waarheid. Ieder van ons begint pas het licht te begrijpen dat we dragen en de wonderen die we individueel en als deel van het collectief kunnen creëren. Ik stel voor om deze inzichten in je spirituele praktijk te brengen.

Herschrijven Wat Er Daarna Gebeurt

We moeten ons mandaat bezitten om radicaal te herschrijven wat er hierna gebeurt. Dit herschrijven zal inhouden dat we het licht van onze ziel hier op Aarde manifesteren. In mijn “ReAnchor Jezelf – Leef Je Waarheid” cursus voor Goddelijke Veranderaars, ontdek je hoe je het licht van je ziel in manifestatie kunt brengen. Als je nog niet betrokken bent bij deze cursus, nodig ik je uit om je nu bij ons aan te sluiten.

De Weg van de Goddelijke Veranderaar

Op een diep niveau in jou is er een weten waarom je in deze tijd geïncarneerd bent. Het was geen toeval. Om dit te weten, zonder een routekaart en zonder te kunnen valideren hoe je verder gaat, kan ontmoedigend aanvoelen. Je kunt je soms gefrustreerd of machteloos voelen om jezelf of wat je in de wereld ziet te veranderen.

We zijn er allemaal geweest met die reactie – wat natuurlijk ons ego-zelf is. Dit deel van ons wil antwoorden, quick fixes, en een eenvoudig pad dat kan worden gevolgd door rote. Dit is het deel van ons dat herkauwt over ‘wat als’ en eist dat “iemand anders” in de leiding op te lossen wat er mis is. Het ego is niet geïnteresseerd in spirituele groei of om echt met zichzelf in het reine te komen.

Wat ik voorstel, als volgende stap in het herschrijven van je verhaal en het creëren van iets nieuws, is om je neezeggende ego te omzeilen. In plaats van te herkauwen wat je kunt creëren, of iemand te vragen je te vertellen wat je als volgende zou kunnen doen, ga naar binnen en vraag “Wat kan ik creëren?”

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Voel je vrij om contact met me op te nemen voor meer informatie en om me te laten weten of een bepaald artikel, meditatie of proces behulpzaam is geweest.

Nieuwe boeken en Divine Changemakers cursussen komen eraan! Ik verwelkom jouw input bij het ontwikkelen van thema’s en inhoud voor mijn volgende boeken en cursussen.

Verschijnt In Juli!

Mijn Goddelijke Veranderaars “Heranker Jezelf” cursus July Reset is gepland van 9-15 juli. Open voor iedereen die zich heeft ingeschreven voor de cursus waarover hieronder meer. Resets zijn een hands-on manier om meer vertrouwd en geoefend te raken met het cursusmateriaal. De Reset wordt opgenomen zodat je een voortdurende bron hebt om op je pad te navigeren en levensinzichten te ontvangen. Registreer je HIER.

Bedankt dat je deel uitmaakt van mijn levenservaring in deze gunstige tijden en voor je voortdurende steun!

Moge liefde en succes de jouwe zijn,

Selacia

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org