vrijdag 9 juni 2023

Een Paradijselijke Wereld: De kracht van Liefde, Compassie en Bewustzijn ~ 9 juni 2023 ~ Aurora Ray


Een Paradijselijke Wereld:
De kracht van Liefde, Compassie en Bewustzijn.

Door Aurora Ray6 juni 2023

Ik heb altijd geweten dat de transformatie van de wereld onvermijdelijk was, maar de laatste tijd is het onmogelijk geworden om het niet te zien.

Overal waar ik kijk is er bewijs dat er een enorme verschuiving plaatsvindt, alsof het universum zich opnieuw ordent vlak voor mijn ogen.
De houding en de overtuigingen van de mensen ontwikkelen zich en ik kan bespeuren dat er iets groots aan de horizon opdoemt!

Alsof de wereld zich voorbereid op een nieuw tijdperk, een tijdperk waarin oprechtheid en menselijkheid boven alles gewaardeerd worden.

In het begin waren het slechts kleine dingen. Een vriend die meestal nogal cynisch en apathisch was, werd plotseling gepassioneerd over een zaak. Een collega die altijd zelfzuchtig en hebberig was begon meer compassie en ruimhartigheid te laten zien.

Maar toen begon ik grotere veranderingen te zien. Organisaties die eens corrupt en onderdrukkend waren begonnen af te brokkelen. Nieuwe leiders verschenen die echt om de mensen die bij hen in dienst waren leken te geven. Industrieën die eens winst boven mensen hadden gesteld begonnen te veranderen, met meer bedrijven die duurzaamheid en ethische praktijken omarmen.

Het is alsof het bewustzijn van de mensen elke dag toeneemt en dat ze zich meer bewust beginnen te worden van de onderlinge verbondenheid van alle dingen. De oude manieren van denken en leven zijn niet langer genoeg en mensen verlangen iets beters.

En het gebeurt niet op één plaats of onder één groep mensen. Het is een wereldwijd fenomeen, met mensen over de hele wereld die wakker worden voor het feit dat we hier allemaal samen in zitten en dat we een verantwoordelijkheid voor elkaar en de planeet hebben.

Natuurlijk zijn er ook mensen die vasthouden aan de oude manieren, die zich bedreigd voelen door de veranderingen en die alles zullen doen wat in hun vermogen ligt om hun macht vast te houden. Maar zij beginnen hun kracht te verliezen naarmate steeds meer mensen ervoor kiezen om op te staan voor wat goed en rechtvaardig is.

Het is een opwindende tijd om te leven en ik voel me bevoorrecht om van deze onvoorstelbare transformatie getuige te zijn.

Als iemand die vertrouwt in oprechtheid en menselijkheid, is het hartverwarmend om te zien dat zoveel mensen deze overtuiging met mij delen. En als de wereld steeds verder verschuift en verandert, kan ik bijna niet wachten om te zien wat de toekomst biedt.

Deze transformatie gebeurt niet alleen om ons heen; het gebeurt ook in ons. Wij worden allemaal geroepen tot een hoger doel: om op te staan en de beste versie van onszelf te zijn die we kunnen zijn. Het is een uitdaging, dat is zeker, maar het is ook een kans om ons licht te laten schijnen. Om bakens van vertrouwen en positiviteit te zijn in een wereld die soms donker en chaotisch lijkt.

En de beste manier om dat te doen is door het verspreiden van liefde en positiviteit, waar we ook zijn. Elk vriendelijk woord, elke vriendelijke daad en elk gebaar van medeleven draagt bij. Het draagt allemaal bij tot de grotere verschuiving die plaatsvindt en het maakt allemaal verschil.

Dus laten we allemaal onze vibratie veranderen naar een die vol liefde en compassie is en straal die dan uit naar de wereld. Laten we deze wereld tot een prachtig paradijs maken om in te leven, waar we allemaal samen kunnen zingen en dansen, mensen, dieren, vogels en planten!

Je hebt volledige controle over het veranderen van je vibratie naar een van positiviteit, liefde, vreugde en schoonheid. Het begint allemaal met mindfulness, met het aanwezig zijn in het moment en bewust zijn van je gedachten en emoties. Het betekent bewust zijn van de energie die je de wereld instuurt en je doelbewust inspannen om die energie zo positief en opheffend mogelijk te maken.

Je leven bewust leiden betekent alert en wakker zijn, niet zomaar door de handelingen gaan maar die echt elk moment ervaren. Het betekent van denken naar voelen gaan, van leven in je hoofd naar leven in je hart. Het betekent je afstemmen op je intuïtie en je innerlijke leiding en jezelf vertrouwen dat je de juiste beslissingen neemt.

Als je je leven op deze manier leidt, wordt je een sterke kracht voor het goede in de wereld. Je straalt positieve energie uit waar je ook bent en je inspireert anderen om hetzelfde te doen.

Dus laten we ons allemaal voornemen om ons leven bewust te leven, met een open hart en een open mind. Laten we ons bewust zijn van de energie die we de wereld in sturen en laten we een bewuste poging doen om die energie naar een hoger niveau te brengen.

Laten we van denken naar voelen gaan, van mind naar hart en laten we bakens van vertrouwen en positiviteit worden in een wereld die dat hard nodig heeft. Samen kunnen we deze verschuiving omvangrijker en sneller maken wat resulteert in een wereld die echt een paradijs is voor alles en iedereen!

Er zullen tegenslagen en obstakels zijn langs de weg. Maar we kunnen ons daar niet door laten afschrikken. We moeten geconcentreerd blijven op het grotere beeld, op het visioen van een wereld waar liefde en menselijkheid hun gelijke niet kennen.

Want uiteindelijk is dat waar deze verschuiving over gaat, het creëren van een betere wereld voor onszelf en voor toekomstige generaties. Het gaat over het realiseren van ons ware potentieel als menselijk wezen en het vasthouden van dat potentieel om een positieve impact op de wereld om ons heen te maken.

Dus laten we dit moment, deze gelegenheid met open hart en open geest omarmen!

Laten we de verandering zijn die we graag willen zien in de wereld!

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org