dinsdag 6 juni 2023

Mijn tijdelijke overstap naar Lanzarote ~ Martha KRul


Mijn tijdelijke overstap naar Lanzarote

Langzaam begin ik te landen in mijn nieuwe energie. Ik ga door een intens en prachtig proces. Hevig verkouden, laat mijn lichaam op zijn eigen wijze de oude energie los. Het is goed. Voelen en nog eens voelen. Hier leef ik op mijn gevoel. Is het de tijd, dan voel ik dat. Zo niet blijf ik in de stilte. Slaap veel wanneer het nodig is.

Geniet in de overige uren. Heb vandaag mogen zien dat ik overgestapt ben van de ene naar de andere wereld. Heb ook gezien waarom juist deze stap genomen moest worden. De laatste maanden van het aardse leven van Dick waren wij verbonden in een goddelijke energie. DAT is de energie waarin ik nu weer verbonden ben.

Ooit was ik bang dat ik dat energetische gevoel ooit niet meer voor mij zou kunnen halen. Dat is voorbij. Hier is die energie en dus moet ik hier zijn. Ik sta nog maar aan het begin van mijn verblijf maar het is duidelijk dat dit mij veel gaat brengen. Ik kan vanuit het appartement de zon zien opkomen, de zon zien ondergaan. De zee is zichtbaar. Een mens kan zich niet meer wensen.

Jullie begrijpen dat ik nog in de stilte blijf. Het is noodzakelijk voor mijn eigen processen. Toch zal ik af en toe wat delen of plaatsen, wanneer het mij wordt aangegeven. Weet dat ik in een prachtige energie opgenomen ben en altijd in verbinding ben met het grote collectief dat aan mijn pagina verbonden is. Het voelt warm, een prachtige energie. Ik voel mij een rijk en gezegend mens.

Martha Krul 06/06/2023