donderdag 1 juni 2023

Kosmische Frequentie Nieuws 30 mei 2023 – Hogere opbouw in Energetica – Door Dr. Schavi M.Ali


Kosmische Frequentie Nieuws 30 mei 2023 – Hogere opbouw in Energetica – Door Dr. Schavi M.Ali

Op woensdagochtend 31-05-2023 om ongeveer 08:26 uur (EDT) was er weer een nieuwe zonnevlam van de "M.1-klasse" die bijdraagt ​​aan de verschillende "M-klasse"-fakkels die zijn uitgebarsten sinds de opening van het Volle Maan-portaal, en ter herinnering, de hoogte van de Volle Maan is 3 juni (of 4 juni op basis van tijdzones).

De magnetosfeer wordt nu onder druk gezet door inkomend plasma van protonendeeltjes van buiten ons zonnestelsel - een gebeurtenis die al geruime tijd plaatsvindt als gevolg van de uitputting van het magnetische schild van onze planeet. Neutronen - die meestal geen elektromagnetische lading hebben - worden door de "KP Index" beoordeeld als "Bovengemiddeld". Ze voegen nu toe aan de overvloed aan inkomende protonen en gedragen zich net als de protonen met een positieve lading.

Deze elektromagnetische energieën kunnen verschillende fysiologische, emotionele en mentale problemen veroorzaken, zoals pijn, hoofdpijn, jeukende huid, slaapstoornissen, vreemde dromen, hartkloppingen, uitputting en meer. Er kunnen ook ongebruikelijke weerpatronen optreden, zoals de extreme hitte in delen van de VS wanneer de zomer officieel nog niet is aangebroken.
Toch moeten we in gedachten houden dat SOURCE ook extreme doses reinigend en regeneratief LICHT naar ons rijk stuurt, dat ook bepaalde fysieke, emotionele en mentale situaties kent die oude cellulaire archieven opruimen. Beide scenario's vinden, zoals eerder is besproken, tegelijkertijd plaats.
Voor sommigen lijkt dit misschien oneerlijk.
SOURCE stelt de mensheid echter in staat om de fouten van haar wegen te beseffen met betrekking tot de acties die het magnetische schild hebben uitgeput, terwijl ze tegelijkertijd de mensheid genadig het "tegengif" ervoor geeft - LICHT!
Onze zon herbergt nu energie voor "X-Klasse" fakkels, terwijl hij een paar dagen lang energie vasthield voor verdere "M-Klasse" fakkels. Inderdaad, de "M-Klasse" fakkels komen gestaag binnen (samen met hun CME's) met de mogelijkheid van de "X-Klasse" niet ver achter.
Er zijn tot nu toe in de afgelopen 24 uur 97 aardbevingen geweest met een sterke "6.2" magnitude in Nieuw-Zeeland. Morgen begint de maand juni en zullen de trillingen van de Volle Maan zich verder ontwikkelen.
Kosmische gebeurtenissen zullen waarschijnlijk escaleren. Rust, ontspan en doe alle spirituele en natuurgeneeskundige activiteiten die een soepelere stroom van BRONLICHT mogelijk maken en bescherming bieden tegen de straling die we niet nodig hebben om onze planeet binnen te stromen terwijl op koolstof gebaseerde materiële vorm kristallijn probeert te worden.