vrijdag 23 juni 2023

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE VRIJDAG 23-6 & VOORUITZICHT ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE VRIJDAG 23-6 & VOORUITZICHT: M-klasse zonnevlam, GROTE ZONNEVLAM ALERT, elektronenstorm en gemiddelde Schumannresonantie activiteit.

HOGE ZONNEVLAMMEN ALERT
Weer M-klasse zonnevlam niet aarde gericht rond 1:45 uur M-4.84. Deze actieve zonnevlekken vanaf zaterdag op de aarde gericht te staan. Dus dan is de kans op grotere verstoringen groter en ook de kans op de altijd heftige CME lanceringen richting aarde. Nog steeds een GROTE ZONNEVLAM ALERT met 40% kans M-klasse en 10% X-klasse zonnevlammen.

(Symptomen zonnevlammen:pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in een mooie ervaring.

Lees meer over de huidige processen in jezelf en in de wereld: https://inzichten.com/het-cadeau-van-diepe-transformatie/

OPNIEUW ELEKTRONENSTORM VERWACHT
De elektronen zijn vanaf zaterdag 17-6 rond 13:00 uur in elektronenstorm. Nu even kort eruit, maar de verwachting is voor de komende dagen dat er toch weer elektronenstorm komt. Waarschijnlijk vanmiddag al. Dit betekent hoogfrequente elektrische energie, met meer gemak in hogere frequenties komen. (Zie grafiek +2 uur voor NL tijd.) (symptomen: de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs.Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven.Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom)

Alles integreren, het nieuwe energielichaam van binnenuit opbouwen en tot rust komen in het meditatie webinar van maandag 3 juli rond de volle Maan:

SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT
Er waren meer pieken Schumannresonantie activiteit tussen 8:00 en 9:00 uur rond met maximaal een gemiddelde intensiteit van 40 amplitude.
(Symptomen GEMIDDELD: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen waren er met M-klasse zonnevlammen en elektronenstorm. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons. Deze verstoring was full spectrum en dus alle de frequenties in ons worden geactiveerd rond de tijd van de activiteit.)

Er is nog steeds een grote activatie bezig van het hart die we mogen verwerken. En intense transformaties van het energiesysteem. De situatie best pittig, ook zonder extreme verstoringen. Lees meer in het artikel van de nieuwe Maan: https://inzichten.com/het-cadeau-van-diepe-transformatie/

Heb het goed...
©Manuela van inzichten.com