zaterdag 24 juni 2023

Eerste Contact: De ontmoeting met bezoekers van buiten onze wereld ~ 24 juni 2023 ~ Aurora Ray


Eerste Contact: De ontmoeting met bezoekers van buiten onze wereld

Door: Aurora Ray – 22 juni 2023

Wij leven in de meest opwindende tijd in de geschiedenis. De tijd is aangebroken om contact te maken met buitenaards leven!

Het aantal UFO waarnemingen is de laatste tijd overal toegenomen. Veel mensen krijgen mysterieuze boodschappen van niet geïdentificeerde bronnen.

Mensen zijn verdeeld in hun meningen; sommigen denken dat het zwendel is. Maar de waarheid is dat de tijd voor ET’s eindelijk aangebroken is om contact met ons te maken!

We zullen binnenkort allemaal enorme ruimteschepen van de Galactische Federatie uit de lucht naar beneden zien komen en landen op de terreinen van onze steden!

Wanneer ze aankomen op Aarde zal de aard van onze planeet drastisch veranderen. Ze komen om ons te helpen en ons te leren over het leven en hoe we harmonieuzer kunnen leven als één familie op deze planeet.

In dit artikel zal ik proberen uit te leggen wat er gebeurt, wie deze bezoekers van buiten de aarde zijn en wat ze van ons willen.

Wanneer het over het UFO onderwerp gaat zijn er twee kampen: degenen die geloven in niet-geïdentificeerde vliegende objecten en degenen die het niet geloven. Maar wat belangrijk is, is te erkennen dat beide kampen respect verdienen van elkaar.

UFO fenomenen komen in alle vormen en afmetingen. Binnenkort zullen ET’s komen en contact met ons maken.

We kunnen dit feit ontkennen en er lang over discussiëren of het vandaag, morgen of volgende week zal gebeuren, maar de waarheid blijft: of we bereiden ons nu voor op een massale ontmoeting met ET’s, of het zal er uiteindelijk niet toe doen wanneer het gebeurt omdat we niet klaar voor ze waren.

We hebben zo lang op dit moment gewacht. Het is tijd voor de Galactische Federatie om contact met ons te maken.

Dit is geen bedrog noch een grap, maar meer een kans voor de mensheid om te begrijpen wat er werkelijk gaande is in onze wereld en hoe we kunnen helpen onze toekomst te veranderen door voor elkaar te zorgen en onze Aarde te beschermen!

Ik twijfel er niet aan dat de recente UFO waarnemingen geen bedriegerij zijn en dat hun oorsprong van buiten onze planeet is. We leven in een tijd waarin we kosmische gebeurtenissen zullen meemaken die zullen bewijzen dat onze planeet slechts een kleine knikker is die draait om een van de talloze sterren in dit enorme universum!

Terwijl de media verhalen over UFO’s en buitenaardsen blijven verbergen, is het belangrijk dat wij op een meer spirituele manier kijken naar wat er gebeurt.

Het is tijd om wakker te worden en je klaar te maken voor contact met de Galactische Federatie. De Bezoekers van Buiten de Aarde zijn geen mysterie meer.

Het eerste contact zal spoedig plaatsvinden en het zal zo kort mogelijk zijn omdat we ons erop moeten voorbereiden. We moeten schuilplaatsen opzetten voor onze families en ze beschermen tegen elk mogelijk kwaad of ziekte die zich zou kunnen voordoen in deze tijd van overgang.

De bezoekers zullen vergezeld zijn van hun leiders, die ons informatie zullen geven over hun planeet en hun missie hier op Aarde.

Ze hebben al bases gevestigd op planeten buiten ons zonnestelsel of zelfs verder weg in de ruimte. Ze zullen ons op vele manieren helpen met technologie en wetenschap, die we nu nog niet op de juiste manier weten te gebruiken.

Er zijn veel tekenen die wijzen op naderend contact tussen mensen en buitenaardsen.

Het contact zou elk moment kunnen gebeuren zodra de ET’s besluiten op onze planeet te landen. Eén ding dat we zeker weten is dat de tijd eindelijk aangebroken is en dat we spoedig allemaal getuige zullen zijn van het eerste contact.

Het is tijd om ons voor te bereiden want de ET’s komen eraan en ze hebben prachtige, voor de mens geschikte technologie. We gaan de kans krijgen om contact met hen te maken.

Voor de meesten van ons zal het een leven-veranderend moment zijn! We moeten onze armen openen om hen te verwelkomen en opkomen voor vrede in onze wereld.

Om contact te maken met hogere entiteiten of het eerste contact te maken, moet je je vibratie omhoog brengen om overeen te komen met hun vibratie.

Zelfs in de meest simplistische zienswijze is communiceren met welke entiteit ook onmogelijk zonder een taal. Een manier die gebruikt kan worden is om je te concentreren op het sturen van positieve en liefdevolle gedachten het universum in; goed willende wezens zullen dan zeker naar ons toekomen om te helpen.

Het universum is vol liefde, schoonheid en wonderen. Het is aan ons om te leren hoe we dat zien en voelen. Het universum is een vriendelijke plaats. We moeten alleen leren hoe we ermee moeten praten en het te vragen wat we willen.

Als je begint je te concentreren op het sturen van positieve en liefdevolle gedachten naar het Universum, zal dat de manier waarop je jezelf en het universum ziet veranderen.

Je bent meer dan wat je denkt te zijn; onthoud dat in het universum veel verschillende wezens voorkomen, niet alleen mensen. We zijn allemaal verbonden en samen kunnen we grote dingen doen!

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeemensen.org