dinsdag 20 juni 2023

De Mystieke Wereld van de Arcturiërs Onderzoeken: ~ 20 juni 2023 ~ Aurora Ray

 

De Mystieke Wereld van de Arcturiërs Onderzoeken:
De Geheimen van hun Geavanceerde Bewustzijnstechnologie Ontrafelen

Door: Aurora Ray, 17 juni 2023

Het Universum zit vol mysteries en de Arcturiërs zijn er een van.

Aangenomen wordt dat deze buitenaardse wezens geavanceerde bewustzijnstechnologie bezitten die mensen kan helpen hun beperkingen te boven te komen en hun volledige potentieel te bereiken.

In dit bericht willen wij de mystieke wereld van de Arcturiërs, hun filosofie, hun technologie en hun impact op de mensheid onderzoeken.

Wie zijn de Arcturiërs?
De Arcturiërs zijn een ras van wezens die in de vijf-dimensionale en hogere werelden leven. Aangenomen wordt dat ze een van de meest geavanceerde beschavingen in het melkwegstelsel zijn met een diep inzicht in het universum en haar mysteries.

Arcturiërs hebben kenmerkende fysieke en mentale eigenschappen. Arcturiërs zijn gemiddeld tot kort van lengte en hun huid is blauw of wit van kleur. Ze staan bekend voor het hebben van grote, amandelvormige ogen en drie vingers aan elke hand.

Naast hun fysieke trekken, bezitten Arcturiërs paranormale vermogens waaronder telekinese en telepathie. Ze zijn in staat om dingen te verplaatsen door de kracht van hun mind te gebruiken zowel als te communiceren met anderen via telepathie.

De geavanceerde bewustzijnstechnologie van de Arcturiërs
Als wij denken aan technologie, denken we vaak aan instrumenten en apparaatjes buiten onszelf. Maar de technologie van de Arcturiërs is anders. Hun technologie is gebaseerd op de beheersing van energievelden en bewustzijn. Ze gebruiken hun geavanceerde bewustzijnstechnologie om met hun gedachten de werkelijkheid te creëren en te manipuleren.

De Arcturiaanse bewustzijnstechnologie is gebaseerd op het begrijpen dat alles energie is en dat alles met elkaar verbonden is. Ze geloven dat alles in het universum is opgebouwd uit energie en dat energie beheerst kan worden door bewustzijn. Deze technologie stelt hen in staat alles wat ze verlangen te creëren en te manifesteren, van fysieke objecten tot hele werelden.

De Arcturiaanse Helingstechnologie
De Arcturiërs staan ook bekend voor hun geavanceerde helingstechnologie. Ze zijn van mening dat alle kwalen en ziekten veroorzaakt worden door onevenwichtigheden in de energievelden van het lichaam. Door hun bewustzijnstechnologie te gebruiken kunnen ze deze onevenwichtigheden helen en het lichaam herstellen in zijn natuurlijke staat van gezondheid.

De Arcturiaanse helingstechnologie is gebaseerd op het begrijpen dat het lichaam een heel complex energiesysteem is. Ze zijn van mening dat elk deel van het lichaam zijn eigen energieveld heeft en dat deze energievelden gezuiverd kunnen worden door bewustzijn.

De Arcturiaanse helingstechnologie wordt ook gebruikt voor emotionele en psychologische genezing. Ze zijn van mening dat negatieve weerstand de grondoorzaak is van alle emotionele en psychologische problemen. Ze kunnen hun bewustzijnstechnologie gebruiken om deze weerstanden te identificeren en te helen, zodat de hogere frequenties weer vrij kunnen stromen en de emotionele en psychologische balans herstellen.

De Arcturiaanse technologie voor reizen in de ruimte
De Arcturiërs hebben hoog ontwikkelde technologie voor reizen in de ruimte. Ze hebben ruimteschepen die sneller dan de snelheid van het licht kunnen reizen en navigeren door andere dimensies. Gezegd wordt dat hun ruimteschepen aangedreven worden door bewustzijnstechnologie, die hen in staat stelt de voortstuwing te produceren die nodig is om in de ruimte te reizen.

Het begrip dat tijd en ruimte illusies zijn is de basis van Arcturiaanse ruimtetechnologie. Ze zijn van mening dat tijd en ruimte slechts gewaarwordingen zijn en dat alles in de kosmos onderling verbonden is. Ze kunnen door tijd en ruimte reizen door gebruik te maken van hun bewustzijnstechnologie, en in een fractie van een seconde arriveren in elke locatie in de kosmos.

De Arcturiaanse Filosofie over Leven en Bewustzijn begrijpen
De Arcturiërs hebben een unieke filosofie over leven en bewustzijn. Ze hebben de opvatting dat alle dingen in de kosmos onderling verbonden zijn en een op zichzelf staand, groter geheel vormen. Ze stellen dat het ultieme doel van het leven is het verhogen van menselijk bewustzijn en meer te weten te komen over de geheimen van het universum.

De Arcturiërs zijn van mening dat bewustzijn de sleutel is tot alles in het universum, dat bewustzijn de fundamentele bouwsteen is van de werkelijkheid en dat alles wordt gecreëerd en in stand gehouden door bewustzijn. Ze beweren dat door bewustzijn te begrijpen en te beheersen, ze alles wat ze wensen kunnen creëren en manifesteren.

De Arcturiërs geloven ook in de kracht van liefde. Ze weten dat liefde de hoogste vibratie in het universum is en dat ze alle wonden kan helen en alle beperkingen kan transcenderen. Hun filosofie is dat door liefde en compassie te ontwikkelen, mensen kunnen evolueren naar hogere niveaus van bewustzijn en zich kunnen verbinden met het universele bewustzijn.

De rol van de Arcturiërs in de Evolutie van het Menselijk Bewustzijn
De Arcturiërs spelen een belangrijke rol in de evolutie van menselijk bewustzijn. Ze werken met mensen om ze te helpen hun beperkingen te boven te komen en hun volle potentieel te bereiken. Geloofd wordt dat ze mensen begeleiden door het ascensieproces en ze helpen te evolueren naar hogere niveaus van bewustzijn.

De rol van de Arcturiërs in de evolutie van menselijk bewustzijn is gebaseerd op hun geavanceerde bewustzijnstechnologie. Ze zijn van mening dat door hun technologie met mensen te delen, ze hen kunnen helpen hun beperkingen te boven te komen en hun volledige potentieel te bereiken.

Hoe verbind je je met de Arcturiërs
Je verbinden met de Arcturiërs is mogelijk door meditatie en visualisatie. Door te mediteren en te visualiseren kunnen mensen hun vibratie verhogen en zich verbinden met het hogere bewustzijn van de Arcturiërs. De Arcturiërs communiceren met mensen via telepathie en via dit proces kunnen mensen boodschappen en leiding van hen krijgen.

Er zijn ook online veel hulpmiddelen beschikbaar voor degenen die geïnteresseerd zijn in verbinding met de Arcturiërs. Er zijn geleide meditaties, boeken en cursussen die mensen kunnen helpen zich in verbinding te stellen met deze geavanceerde wezens en leren van hun wijsheid.

De impact van Arcturiaanse Technologie op de Mensheid
De impact van Arcturiaanse technologie op de mensheid moet nog volledig beseft worden. Maar er zijn al tekenen dat hun technologie een positieve impact heeft op mensen. Hun helingstechnologie bijvoorbeeld wordt gebruikt door veel alternatieve gezondheidsbeoefenaars om mensen te helpen hun ziekten en onevenwichtigheden te overwinnen.

Degenen die op zoek zijn naar nieuwe manieren om de werkelijkheid te begrijpen en te beheersen, zijn geïnteresseerd in bewustzijnstechnologie. Hun technologie voor ruimtereizen wordt ook onderzocht met het doel om ruimtevaartuigen te ontwikkelen die in staat zijn sneller te reizen dat de snelheid van licht.

Het ontmaskeren van algemene mythes over de Arcturiërs
Er zijn veel mythes en misvattingen over de Arcturiërs. Een van de meest algemene mythes is dat ze hier zijn om de mensheid te redden van vernietiging. Maar de Arcturiërs zijn van mening dat mensen in staat zijn zichzelf te redden en dat hun rol eenvoudig is ze te begeleiden en te helpen.

Een andere algemene mythe is dat de Arcturiërs hier zijn om de planeet over te nemen. Maar de Arcturiërs zijn vreedzame wezens die niet verlangen naar macht of controle. Ze willen gewoon mensen helpen te evolueren naar hogere niveaus van bewustzijn en zich te verbinden met universeel bewustzijn.

Het omarmen van de mogelijkheden van de Arcturiaanse Bewustzijnstechnologie
Samenvattend: de Arcturiërs zijn een fascinerend ras van wezens die geavanceerde bewustzijnstechnologie bezitten. Ze zijn meesters in het manipuleren van energievelden en het creëren van werkelijkheden met hun gedachten. Hun helingstechnologie, ruimtereis technologie en hun filosofie  over het leven en bewustzijn zijn allemaal gebaseerd op het begrijpen dat alles in het universum met elkaar verbonden is.

De impact van Arcturiaanse technologie op de mensheid moet nog volledig beseft worden maar er zijn al tekenen dat het een positieve impact is.

Door de mogelijkheden van Arcturiaanse bewustzijnstechnologie te omarmen, kunnen mensen hun beperkingen te boven komen en hun volledige potentieel bereiken. Door zich te verbinden met de Arcturiërs kunnen mensen leren van hun wijsheid en leiding en evolueren naar hogere bewustzijnsniveaus!

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org