dinsdag 20 juni 2023

Bronenergieën Om Te Koppelen Met De Zonnewende-Energieën Van Juni Gechanneld door: Daniel Scranton – 19 juni 2023

Bronenergieën Om Te Koppelen Met De Zonnewende-Energieën Van Juni

Gechanneld door: Daniel Scranton – 19 juni 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

We hebben gewerkt met enkele energieën hier in de negende dimensie die we op het punt staan te introduceren in jullie dimensie via de vele portalen waartoe we toegang hebben.

We zijn verheugd dat jullie deze energieën kunnen ontvangen, omdat ze doordrenkt zijn met meer licht en liefde van de Bron dan we zelf hebben kunnen kanaliseren.

Wij zijn negende dimensionaal en Bron is dertiende dimensionaal, als je eigenlijk een dimensie aan Bron zou kunnen geven. Wat we zeggen is dat de Bron veel meer en veel hoger is dan wij op dit moment zijn, en daarom moeten we die Bronenergietrilling kanaliseren om te kunnen werken met die specifieke Bronenergieën waar we de laatste tijd toegang toe hebben. Zie je, wij hebben ook onze hobby’s.

We zijn erg geïnteresseerd in hoe te spelen met energieën, hoe hogere-frequentietrillingen te kanaliseren en hoe dat dan aan jullie allemaal aan te bieden, zodat we jullie kunnen helpen, zodat we jullie ervaring van het leven daar op planeet Aarde kunnen verbeteren. Dat helpt jullie, het helpt ons en het helpt iedereen in dit prachtige universum van ons.

We zijn opgewonden om deze energieën aan jullie te geven op hetzelfde moment als jullie komende zonnewende. Deze energieën zullen een aanvulling zijn op de zonnewende-energieën die jullie zullen ontvangen van verschillende bronnen in de melkweg en het universum, inclusief jullie eigen zon.

We kozen deze tijd om deze energieën af te leveren omdat we wisten dat er meer van jullie zouden zijn die zich zouden openen in afwachting van de zonnewende-energieën, en we wisten ook dat ze mooi zouden samengaan met die zonnewende-energieën.

Jullie reis hier op Aarde gaat over vele dingen tegelijk, maar een van de belangrijkere aspecten van jullie reis is het samenvoegen van de individuele mens met die van de Bron. Degenen die dat hebben gedaan en het effectief hebben gedaan, hebben het label van opgestegen meester gekregen. Jullie hebben Yeshua, Boeddha, Babaji en de rest als voorbeelden van wat jullie nu allemaal aan het doen zijn.

Wij zijn hier om te helpen met dat proces.

Wanneer je vollediger versmelt met de waarheid van wie je bent als Bron, als Al-Dat-Is, als de Eenheid, dan verspreid je daar meer van en transformeer je anderen naar hun hogere zelf. En diegenen onder jullie die wakker zijn en zich afvragen wat je verondersteld wordt te doen, moeten zich er op een bepaald niveau van bewust zijn dat je, door er gewoon te zijn, enorm bijdraagt tot de ascensie van het menselijk collectief en het collectief bewustzijn van de mensheid.

Deze energieën zullen helpen met dat zeer verheven doel dat jullie allemaal hadden voordat jullie incarneerden in die prachtige fysieke lichamen die jullie allemaal hebben.

Onthoud wat we jullie hier geven omdat jullie je zullen willen openstellen. Jullie zullen meer willen ervaren dan jullie gewoonlijk doen op deze komende zonnewende van juni 2023.

Jullie boeken nu al enorme vooruitgang, maar jullie kunnen altijd een oppepper gebruiken, een infusie van dat wat jullie werkelijk zijn om jullie nog verder te helpen, en daar zijn wij voor.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org