dinsdag 20 juni 2023

Zonnewende 21 juni – Aurora Planetaire Stabilisatie ~ 20 juni 2023 ~ Natalia Alba

 

Zonnewende 21 juni – Aurora Planetaire Stabilisatie

Door: Natalia Alba – 19 Juni 2023

Dierbaren,

Als juni eindigt en we de piek van deze stabiliserende energieën bereiken met de Zonnewende, laten we deze harmonische overgang achter ons, op weg naar een actievere fase, waarin we massaal de nieuwe energieën zullen integreren die neerdalen uit de vele planetaire bronnen die nu op het punt staan zich af te stemmen. Binnenkort zullen we de Zonnewende verwelkomen, die ons uitnodigt om te helpen bij de stabilisatie van de vele organische portalen van de Aarde die eindelijk worden hersteld, en dat zal doorgaan met de 8/8 Poort in augustus.

Een planetair werk dat vele welwillende wezens, zoals de Aurora’s of Arcturianen, al lange tijd vervullen, zodat we de kans krijgen om vrijheid en de mogelijkheid van planetaire emancipatie te herwinnen.

In juni hebben we ons voorbereid om onze lichamen en de planeet te ondersteunen in deze nieuwe golf, zodat we de komende plasma-emanaties kunnen belichamen, en dat is erg belangrijk voor degenen die hun lichtlichaam bouwen. Ten eerste moeten we sterk, flexibel en met voldoende levenskracht zijn om deze energieën te geleiden. Deze periode van rust en verjonging is voor ons van het grootste belang om door te kunnen gaan met de vele activeringen die we de komende maanden zullen hebben.

De zonnewende is een geweldige bron van plasma die samen met andere energieën, zoals die afkomstig zijn van de hulp van de aurora’s en andere interdimensionale portalen, ons zal dienen om door te gaan met het stabiliseren van ons lichaam, evenals de vele structuren en portalen van de aarde die hebben onze hulp nodig om door te gaan met het verankeren van meer liefde, herstel en genezing.

De wateren van de Aarde worden op dit moment ook opnieuw gekalibreerd en gezuiverd. Ze mogen niet worden vergeten, want ze zijn essentieel om de planeet, andere vormen van bewustzijn en ons in leven te houden, en helaas een van de meest geschaad, gedurende eonen. Er is een grote vooruitgang geboekt in de wateren van de Aarde op een paar van de locaties van de Aarde die moeten worden ondersteund.

Van onze Aurora-gidsen mocht ik er maar één delen, aangezien het rasterwerk extreem beschermd zal zijn vanwege de vele manipulaties die worden uitgeoefend, namelijk het Aralmeer in Kazachstan. Eens een van de grootste meren, nu gekrompen door toedoen van de mens. Deze locatie is een sleutel die de Aurora’s rehabiliteren, omdat het een belangrijke toegang biedt om de matrix te verlaten, en vooral een van de belangrijkste plaatsen om het lichtlichaam van de Aarde te stabiliseren, want zoals wij, de Aarde, als een levend organisme heeft ook zijn eigen Merkabah en energetisch systeem.

Er zijn veel andere locaties om mee te werken, die je zult ontvangen als het je missie is om met de stoffen of portalen van de Aarde te werken, en vele andere manieren om dit te doen, aangezien we allemaal uniek zijn, die zullen helpen bij het herstellen van de beschadigde aardse ruimtes die nog steeds genezing nodig hebben. Iedereen die betrokken is bij planetaire genezing kent de vele organische stoffen en poorten van de aarde. Voorzichtig zijn is echter cruciaal om te voorkomen dat de vele tactieken ons herstelwerk belemmeren.

Je hoeft geen planetaire genezer te zijn om je liefde en vrede naar deze locaties te sturen, degenen die je begeleiden of de vele vormen van bewustzijn die ook onze hulp nodig hebben. Terwijl we blijven samenwerken met de verschillende welwillende energieën en planetaire emanaties die naar de Aarde komen, zullen er meer toegangspunten voor ons zijn om onszelf als zielen te kunnen bevrijden, en om de Aarde te helpen haar oorspronkelijke essentie en soevereiniteit terug te vinden.

Nu meer dan ooit zal het verenigen als Eén bepalend zijn voor het herstel van de vele beschadigde Aarde-portalen en Wateren die hun zuiverheid moeten herwinnen, moeten worden geregistreerd en vrijgemaakt van alle manipulatie door de mens, vooral degenen die oorlogsherinneringen hebben, nucleaire experimenten, enz. omdat deze schade pas na eeuwen zal verdwijnen.

Ascensie is de bewuste rehabilitatie van ons hele lichaam, omdat het de vereniging met ons Verlichte Zelf mogelijk maakt. Het vindt eerst binnenin plaats, en alleen wanneer we met onszelf werken, onze zielherinneringen, persoonlijke missie en een hoger begrip herwinnen, kunnen we doorgaan met het helpen van de Aarde om ook haar eigen verloren essentie terug te vinden.

Pas wanneer we de vele menselijke illusies loslaten die we al eeuwenlang hebben belichaamd, kunnen we een glimp opvangen van hoe het voelt om weer Eén te worden met Alles, want dit gevoel bevestigt dat we er klaar voor zijn, want we hebben eindelijk verbinding met Alles in de Schepping, voel iedereen, elk schepsel en elke ruimte ook als een deel van ons.

Dank jullie voor jullie hulp bij alles wat jullie doen, Dierbaren.

Heb een liefdevolle zonnewende.

Binnen oneindige liefde,

Natalia Alba

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org