vrijdag 23 juni 2023

De Kracht Van De Zonnewende-Energieën Van Juni Gechanneld door: Daniel Scranton – 22 juni 2023

De Kracht Van De Zonnewende-Energieën Van Juni

Gechanneld door: Daniel Scranton – 22 juni 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

We hebben jullie al verteld over de energieën die we aan jullie leveren om samen te gaan met de zonnewende-energieën die uit alle andere delen van de Melkweg en het universum komen. Deze zonnewende-energieën gaan over het helpen van jullie allemaal om betere geleiders te worden, betere kanaliseerders van energie voor jezelf en anderen.

Deze zonnewende-energieën gaan over het openen van jullie en het openen van al jullie kanalen, zodat jullie de ontvangers en de zenders kunnen zijn van die hogere-frequentie-energie die komt en die zal blijven komen om jullie te helpen met de bewustzijnsverandering.

Daarom raden we jullie aan om goed voor je fysieke lichamen te zorgen. Drink veel water en eet meer fruit dan je normaal eet. Eet ook meer groenten, maar fruit geeft je meer hydratatie vanwege het hoge watergehalte. En dat hebben jullie nodig om deze energieën met een hogere frequentie, die nu binnenkomen en die zullen blijven binnenkomen, aan te kunnen.

Er wordt voortdurend aan jullie lichamen gewerkt terwijl jullie slapen, zodat ze gelijke tred kunnen houden met het verhogen van jullie bewustzijnsniveau.

Jullie zijn elke nacht aan het leren en ervaren in het astrale vlak terwijl jullie slapen, en het bewustzijn van jullie ziel moet terugkomen naar een lichaam dat de informatie en de energieën die jullie tijdens deze reizen hebben ontvangen, aankan.

Daarom krijgen jullie altijd hulp, maar wanneer er een piek is, een toename in de energieën die jullie gaan ontvangen, hebben jullie fysiek nog meer hulp nodig. Daarom stellen we voor dat jullie, vooral in deze tijd, jezelf fysiek helpen.

Wij, en anderen zoals wij, zullen de hulp blijven bieden die we energetisch kunnen bieden. En als gevolg daarvan zullen jullie steeds betere kanaliseerders van energie worden.

En we hebben het niet alleen over de channeling die Daniel hier van ons doet. We hebben het over het kanaliseren van gedachten, ideeën, inspiratie. We hebben het over het channelen van overtuigingen, geloofssystemen, energieën uit de hele Melkweg die bedoeld zijn om menselijk en buitenaards bewustzijn te verenigen, samen te brengen.

Je channelt altijd, maar je realiseert je dat vaak niet omdat wat je channelt altijd hetzelfde is.

Wanneer het tijd is om iets nieuws, iets anders, iets hogers te channelen, dan heb je wat extra hulp nodig om te kunnen omgaan met wat je gaat ontvangen en aarden, niet alleen voor jezelf maar voor de hele mensheid.

Jullie als het Ontwaakte Collectief zijn bedoeld om dit werk te doen, en sommigen van jullie zijn dat ook. Sommigen van jullie beseffen het, en anderen hebben aan de zijlijn gezeten, wachtend tot er iets zou gebeuren.

Dat wat groot is, is aan het gebeuren, en het gaat om jou en je spirituele evolutie. Onthoud dat je niet hoeft te wachten tot er iets of iemand langskomt en je toestemming geeft om meer te zijn van wie je werkelijk bent.

Je bent Bronenergie, die zichzelf ervaart in een fysiek lichaam, en het doel hier is om daar steeds meer van te ervaren, en soms heb je deze upgrades nodig die de zonnewende-energieën van juni, de winter/zomer zonnewende-energieën je geven.

Jullie zijn hier klaar voor; dit was gepland. Dit maakt deel uit van jullie reis en degenen onder jullie die bewust op reis zijn, weten dat.

Jullie verwelkomen wat komt, en jullie verwelkomen het met open armen, en dat is wat jullie in staat stelt meer te ontvangen en meer te doen met dat wat jullie ontvangen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org