dinsdag 20 juni 2023

Anderen Liefhebben Op Hun Eigen Gekozen Pad Is De Energie Instellen Die Je In Je Wereld Wilt. ~ 20 juni 2023 ~ Shanta Gabriël


 

De Gabriël Boodschappen

Anderen Liefhebben Op Hun Eigen Gekozen Pad Is De Energie Instellen Die Je In Je Wereld Wilt.

Gechanneld door: Shanta Gabriel – 18 Juni 2023

Dierbare,

Wanneer je van anderen houdt en hen toestaat hun eigen gekozen pad te volgen, ontwaakt de energie van mededogen en acceptatie in jou. Deze energie vult je hart en doordringt je wereld. Hierdoor kun je dezelfde energie van anderen ontvangen, wat je een gevoel van vrijheid kan geven om alles te zijn wat je kunt zijn.

Soms kan het gekozen pad van anderen destructief voor je lijken en is het niet de energie die je verkiest om mee om te gaan. In deze situaties is vaak het meest liefdevolle wat je kunt doen hen toestaan hun gekozen pad te volgen, en je moet jezelf toestemming geven om het pad te volgen dat in jouw hoogste goed is. Dit kan zelfs betekenen dat je ze nooit meer ziet.

Stel de energie in die je in je wereld wilt door je bewustzijn te laten ontwaken voor al het goede dat voor jou beschikbaar is. Het is een kwestie van keuze. Stem je af op alleen datgene wat je in je leven wilt hebben. Laat de behoefte om gelijk te hebben los. Sluit je geest af voor de negatieve gedachten die je geluk bedreigen.

Maak van moment tot moment de keuze om in het Licht van Zuivere Liefde te leven. Als je dat doet, ben je een ware brug van de Hemel naar de Aarde.

Door de keuze voor Liefde te maken, kun je in de wereld zijn, maar niet van de wereld. Wanneer je de keuze maakt om anderen lief te hebben zoals ze zijn, maak je de weg vrij voor een massaal ontwaken van Liefde op de planeet zodat iedereen vrij kan zijn. 

Ontvang Liefde, geef Liefde en wees Liefde. Met deze liefdevolle energie als intentie, herinner je je Boodschap van Aartsengel Gabriël voor vandaag: 

Anderen liefhebben op hun eigen gekozen pad is de energie instellen die je in je wereld wilt.

Shanta Gabriel voor

Aartsengel Gabriël

ShantaGabriel.com

Vertaling: wakkeremensen.org