woensdag 10 mei 2023

Tijden van verandering ~ Steve Rother en de groep


Tijden van verandering
Ik ben zo vereerd om in uw aanwezigheid te zijn. Zie je, er zijn overal meester-genezers die dit bekijken. Velen van jullie hebben enorm geleden om hier te zijn, om je energie te dragen, om die energie in de wereld om je heen te laten vibreren en om je licht te aarden. We zeggen jullie dat er veel manieren zijn om dat te doen, maar soms kan het omgaan met de lichamelijkheid een van de meest uitdagende van allemaal zijn. We eren je voor je werk. Weet dat er veel aspecten van genezing zijn waar je nog niet naar hebt gekeken. Een daarvan is de seksuele energie waarmee we later zullen werken. Een ding dat op dit moment absoluut cruciaal is, is dat dit tijden van verandering zijn.

Stappen in Verandering
Het is tijd om deel uit te maken van de verandering. Je kunt zien wat er gebeurt als iemand door enkele van deze verschuivingen gaat, het wordt op verschillende gebieden gevoeld. Soms is het rond je omgeving of je fysieke lichaam. Andere keren is het de energie die je hebt opgezet om je werk te doen. Maar er is op dit moment verandering op komst op veel verschillende niveaus en dit is een kans om daar deel van uit te maken. Wat we jullie allemaal vragen te doen, en we weten dat het niet gemakkelijk is, is om uit het slachtofferschap ervan te stappen. Stap uit het feit dat je constant op zoek bent naar manieren om jezelf te genezen, want je kunt die genezing daadwerkelijk doorzetten om aan anderen aan te bieden. Wanneer je helende energie door je eigen lichamelijkheid brengt, zelfs als het helend is met woorden, muziek of op een andere manier, zet je je eigen energie in afstemming met je gezondheid.

Nieuwe generatie 5D-mensen
Het is niet gemakkelijk om mens te zijn. De geest moet zich binden aan dit dichte fysieke lichaam en door de verschillende niveaus stappen. Nu komt er een nieuwe generatie aan en je zult zien dat ze in minder dan vijf jaar volwassen worden. Je zult merken dat veel van de dingen die je hebt onderwezen, die aan dovemansoren lijken te zijn gericht, in werkelijkheid zijn geplant als zaadjes van licht. Ja, er gaan dingen veranderen. Zelfs de aarde zelf is begonnen te verschuiven, waardoor die innerlijke kern wordt vertraagd en alles samen stopt om haar energie te resetten. De aarde bevindt zich op een fysiek vlak en bestaat in die dimensie, wat je ook de kans geeft om je energie te resetten. Stap daar dus in en maak deel uit van die verandering. Anticipeer erop, onderzoek het en ontdek wat voor jou werkt. Ieder van jullie heeft nieuwe kansen, dus durf de verandering te zijn die je zoekt.

Moeder Aarde verandert. Op dit moment verplaatst ze haar energie om ruimte op de planeet te maken voor de nieuwe 5D-mensen. Ze zullen in staat zijn om door de multidimensionale niveaus te reiken en zich te herenigen met delen van jezelf die je lang geleden bent kwijtgeraakt. De meesten van jullie zijn zich niet eens bewust van de andere dimensies van jezelf. Maar als je ze allemaal combineert, ben je de perfecte geest die je altijd al van jezelf hebt geweten. Wanneer je het fysieke lichaam achter je laat en alle 11 dimensies naar Huis gaan, verenig je je in de perfecte geest en word je daar een deel van. Eigenlijk zijn er velen die dat zelfs nu nog doen terwijl ze nog in het fysieke zijn. Daarom wilden we jullie de informatie brengen in het Crossing the Veil- boek, zodat mensen zich bewust kunnen worden van wat er gebeurt en een deel van de angst eromheen kunnen verliezen.

Wanneer een persoon met angst de sluier overschrijdt, moeten ze uiteindelijk die tijd en energie aan de andere kant terugverdienen. Het gaat niet per se om het recupereren van tijd, maar eerder om de energetica die je in staat stelt om dwars over de sluier te stappen en in het licht te dansen. Ja, de meesten van jullie blijven. Je reset je energie, zelfs als je op dit moment met levensbedreigende problemen te maken hebt. En er komen veel tools naar voren, sommige zullen zelfs worden ingevoerd door deze nieuwe generatie 5G-mensen. Ja, je hebt deze deur opengehouden. De meesten van jullie zijn keer op keer genezers geweest, die de zaden van de nieuwe Aarde en de energetica plantten. Sommigen van jullie hebben hiervoor zelfs een fysieke of emotionele prijs betaald. Je moest energetisch moeilijkheden doormaken om je eigen energie meerdere keren te resetten.

Nieuwe stemmen
Wat we jullie nu vragen te doen, is luisteren, want er zijn nieuwe stemmen op aarde. Er zijn ook nieuwe stemmen aan de andere kant van de sluier waar we verblijven. Ze proberen de hele tijd tot je door te dringen, maar je bent gewend om maar op één niveau af te stemmen. Vergroot je bereik, kijk naar het grotere aspect en durf erover te spreken als je het vindt. Je hoort zelfs je eigen kanalen en nieuwe informatie op verschillende manieren doorkomen. Hoe kunt u deel uitmaken van deze verandering? Het is heel eenvoudig, stel uw intentie vast. Stel je focus om deel uit te maken van de verandering, deel uit te maken van de nieuwe Aarde, en kijk dan wat er gebeurt. Dingen beginnen stukje bij beetje te veranderen. Ja, je zult zelfs merken dat je eigen fysieke lichaam tot op zekere hoogte verjongt.

Sommigen van jullie hebben al met deze informatie gewerkt of ze zelfs onderwezen. Maar nu is het tijd dat u er ook de vruchten van plukt. Jullie hebben nu nieuwe kansen om licht te verzamelen op Aarde met deze nieuwe generatie. Het begint overal om je heen plaats te vinden, en hoewel het vrij nieuw is, zul je het vinden. Geniet van de reis, dierbaren, en weet dat jullie op het juiste moment op de juiste plaats zijn. Adem in je wezen en weet dat het licht overal om je heen is. Je hebt al een spoor van licht op deze planeet achtergelaten en nu is het tijd voor jou om de resultaten van dat licht te ontvangen. De nieuwe generatie wezens komt nu naar deze planeet en staat op het punt hun plaats in te nemen.

Ze zijn hier nu in de vroege volwassenheid, maar het is nog maar het begin van deze verandering. De aarde zelf maakt zich op voor enorme veranderingen. Zal het de mensheid beïnvloeden? Absoluut. Het geeft je eigenlijk een nieuwe plek om een ​​nieuw spel te maken. Wat als je opnieuw zou beginnen met het spel van planeet Aarde? Hoe zou dat voor jou werken? Dit is het moment om die dromen te hebben, om die energieën vast te leggen en je intentie om daar deel van uit te maken. Het is een geweldige tijd om hier op planeet Aarde te zijn. Dierbaren, jullie zijn magische scheppende wezens die doen alsof ze afgescheiden en eindig zijn.

Terwijl jullie in werkelijkheid oneindige wezens zijn die een ervaring hebben in een kleine dimensie van tijd-ruimte. Bewaar die energie in je hart. Zoals we al vaak hebben gezegd, heb zoveel mogelijk lief in elke mogelijke richting. En als je uitdagingen hebt met de lichamelijkheid, houd dan van de lichamelijkheid. Houd van jullie lichamen en hun uitdagingen, want ze hebben jullie naar hogere vibraties gebracht en jullie geleerd hoe je je kunt openen. Empaten krijgen nu een nieuwe rol. Jullie zijn de magische wezens die besloten hebben hier te zijn in deze tijd van verandering. Dit zijn niet de gemakkelijkste contracten die je hebt gemaakt, maar we maken ons geen zorgen. Zie je, de grootste engelen die ooit hebben geleefd zijn hier op de planeet. We spreken nu tot u.

Neem je kracht
Houd je kracht vast en weet dat het van jou is, zelfs over de lichamelijkheid heen. Ja, je kunt in harmonie werken met veel van de nieuwe energie. Als deze nieuwe wezens zich openen en naar voren beginnen te stappen in de zaden van licht die je hebt geplant, zul je je gevalideerd voelen. Je zult je op nieuwe manieren begrepen voelen, want genezing is hier op aarde. Het is met de grootste eer, dierbaren, dat we jullie vragen elkaar met respect te behandelen. Maak ruimte voor deze nieuwe mensen. Weet dat jullie de voorlopers zijn van de nieuwe Aarde. Begrijp dat je hier nooit alleen bent. Voed elkaar bij elke gelegenheid en speel goed samen terwijl je dit nieuwe spel maakt.

Espavo, lieverds. Ik ben Observer... en ik kijk graag.
De groep