dinsdag 9 mei 2023

Kryon: Wie je werkelijk bent ~ Lee Carroll


Kryon: Wie je werkelijk bent

Gegroet, dierbaren, ik ben Kryon van magnetische dienst. Sommigen van jullie hadden een andere stem verwacht, nietwaar? Die op de pagina misschien, die natuurlijk van jou is! Hoevelen van jullie begrijpen en realiseren zich dat als je de boodschappen van Kryon leest, je hardop leest met je Hoger Zelf om de nadruk te leggen? Het Hogere Zelf van ieder mens weet wat ik weet. Het zijn jullie Hogere Zelven die we jullie hebben gevraagd om vanavond bij elkaar te komen en met mij te channelen.
Als je de woorden van Kryon leest, lees je niets nieuws. Niets is nieuw en toch is alles te ontdekken voor mensen zonder volledige kennis. Als je de woorden van Kryon leest, lees je de waarheid zoals gegeven door iemand die een relatie met jou heeft waar ik het vanavond over ga hebben. Ik noem het de verborgen relatie . Het is een relatie die zo sterk is dat je Hoger Zelf daadwerkelijk met mij mee kan channelen omdat het weet wat ik ga zeggen. Als je de boeken leest, lees je mee met je Hogere Zelf. Dat is de stem die je hoort. Het is een goddelijke stem; het is mooi, en het is van jou.
Dus, voor degenen onder jullie in de zaal, jullie kunnen even wennen aan deze stem... de menselijke stem die de Magnetische Meester van de Grote Centrale Zon vertegenwoordigt. "Kryon, wat is precies de grote centrale zon?" Nou, ik zal het je vertellen. Het antwoord is ja." Dat is alles wat ik je kan vertellen. De Grote Centrale Zon is helemaal geen plaats. Het is een metafoor, en het is het enige dat we kunnen beschrijven dat de centrale kern van de liefde van God zou zijn. Je weet het heel goed. Het is geen plaats van herkomst, maar eerder een voorwaarde. Sterker nog, het beschrijft de relatie tussen ons. Oh, er is zoveel dat verborgen is voor je onmiddellijke bewustzijn terwijl je hier bent! Zelfs verborgen voor degenen die de deur zouden openen en de Akasha van de Aarde zouden onthullen, en die dan in staat zouden zijn om in je DNA te kijken en al je vorige levens te zien. Zelfs zo iemand zou niet weten wat ik je vandaag ga vertellen. Want wat ik je ga vertellen staat niet in je Akashakroniek. Het is niet in de aarde en Gaia heeft het ook niet. Het zit niet eens in je DNA.
Je DNA en de Akasha van de planeet, die energie die je letterlijk naar de ascentiestatus laat gaan, gaat alleen terug tot het vroegste wat er voor je gebeurde op Gaia. Dat is veel! Maar dat is waar het stopt. Je DNA en de Akashakroniek kunnen je alleen informatie geven over engelen-menselijke uitdrukkingen in het verleden. We hebben je zo vaak verteld wie je bent, en we gaan het je vanavond opnieuw vertellen, maar op een andere manier... een verbeterde manier. U ziet, er is veel meer dan u denkt.
De entourage die op deze plek aankomt, zal je verrassen. Het is niet wie je denkt dat het is. Je ziet dit niet. Het is de voor de hand liggende entourage van Kryon, wat dat ook voor jou betekent. Het zijn degenen die je voeten komen wassen. Maar er zijn er nog veel meer. Sommigen van jullie zullen hiermee te maken hebben en sommigen van jullie niet. Dierbaar menselijk wezen, al degenen die je hebt liefgehad en verloren op deze planeet, in dit leven, zijn nu in de kamer. Er zijn kinderen in de kamer en je weet over wie ik het heb, nietwaar? Broers en zussen en mama's en papa's; neven en nichten en tantes. De kamer is gevuld met Menselijke Familie die sommigen van jullie in de grond hebben gestopt en waar ze afscheid van hebben genomen. Ze zijn hier.
Sommigen zullen misschien zeggen: “Nou, waarom zou dat zijn? Waarom zouden ze alleen vandaag komen opdagen? En ik zal het je vertellen. Ze "verschijnen" vandaag niet zomaar. Lief mens, zovelen zijn de hele tijd bij je geweest, maar je wilt ze niet zien. Ze zijn verticaal en je ziet horizontaal [een verwijzing naar het onderzoek naar perceptie dat eerder op de dag is gegeven]. Ze zijn niet in jouw perceptie. Je geloofssysteem ondersteunt de informatie niet dat deze overleden dierbaren nog steeds bij je zijn en deel uitmaken van je gidsstructuur, en je hele leven bij je zullen zijn. Wist je dat? Het maakt deel uit van het systeem... een goed verborgen.
Wist je dat er een overeenkomst is tussen wat je zielen zou noemen ? Oh, je bent zo lineair en zo uniek! Je kijkt in de spiegel en er is één mens. Er is één Hoger Zelf. Er is één ziel en dat is wat je lijkt mee te dragen. Wat een begrip! Nou, het is fout. Er is hier veel meer te zien . Je bent op veel plaatsen tegelijk. Als ik het onderwerp zelfs maar aansnijd, zult u het niet begrijpen. Het is op dit punt dat het menselijk intellect wordt beledigd en roept: “Vertel het ons toch. We zijn intelligent genoeg om alles te begrijpen.” Het gaat niet om intelligentie, lieverds, maar eerder om je getrainde perceptie in een dimensie die beperkt is. Zelfs de meest intelligente mens kan geen commentaar geven op iets dat hij niet ziet of waarneemt.
Wist je dat er meerderen van jullie zijn aan de andere kant van de sluier? Veelvouden van jou! Het zijn energieke ... maar toch veelvouden. Dacht je dat je al je kracht had genomen, engel, toen je hier kwam? Nee. Het zou niet in je lichaam passen. Dus, wat heb je achtergelaten? Hoe denk je dat co-creatie in zijn werk gaat? Laat me je dat nog eens vragen. Als je samen iets voor jezelf creëert en je bent in een samenleving met andere mensen, hoe zit het dan met de andere mensen? Heb je je gewoon met je eigen bedoeling een weg door de puzzel geschoten, recht in hun leven? Zo ja, had u toestemming? Zo nee, waar is de integriteit van co-creatie? Heb je daar ooit aan gedacht? Toen u vroeg om uit een situatie te worden verwijderd of in een nieuwe baan te worden geplaatst, hoe zit het met degenen die werden getroffen door deze gebeurtenis van jou? Ben je er gewoon overheen gerold? Ik heb nieuws. Elke keer dat je co-creëert, vervul je de co-creatie van iemand anders. Elke keer dat je met succes co-creëert, is er een enorme, complexe planning aan de gang. Wist je dat? Het is een systeem, weet je?
Het Hogere Zelf – een deel van jou aan de andere kant van de sluier – doet werk waar je geen idee van hebt. Noem het een geweldige planningssessie die de hele tijd doorgaat terwijl je bidt, terwijl je beweegt, terwijl je licht zendt. Maar de sessie omvat ook vele anderen. Het gaat om de Hogere Zelven van degenen met wie je contact hebt, en zij werken samen om te creëren wat jij probeert te doen op de planeet, omdat het hen ook verbetert. Het is erg ingewikkeld. Wanneer en als je intentie, je creatie, zich eindelijk manifesteert, is het een win-win-oplossing voor jullie allemaal, bereikt met toestemming en gepastheid. Hoe denk je dat dit werkt? Onverklaarbaar en moeilijk voor te stellen, nietwaar?
Ik heb je net verteld dat je geliefde die is overleden een gids is, een van de velen. En jij? Zou het kunnen zijn, zoals mijn partner zegt, dat je op dit moment de gids van iemand anders bent? Als je in een vorig leven bent overleden, kan het dan zijn dat een deel van jou hier is gebleven om bij anderen te zijn? Het antwoord is ja." Misschien zijn ze nog steeds hier en in leven? Wat dacht je van die puzzel! Denk er aan. Je reïncarneerde en hier ben je, maar je zou ook nog steeds met een andere mens als hun gids kunnen zijn. Hoe is dat om meervoudig te zijn? Dat betekent dat je op twee plaatsen tegelijk bent. Hoe voelt dat? Het is waar, weet je, en als je erover nadenkt, verklaart het veel.
Heb je je ooit afgevraagd waarom je, wanneer je op de planeet komt, psychologische eigenschappen hebt die niet kunnen worden verklaard? Angsten, herinneringen, dingen die je wel of niet zult doen, plaatsen waar je heen wilt, allemaal doen zich voor alsof je eerder hebt geleefd. Er is een verbinding met Gaia en andere mensen. Er is een echte relatie in alles die zich verbergt. Je bent hier op de planeet als de gids van iemand anders! Niet allemaal, aangezien deze informatie zeer specifiek is. Het hangt ervan af hoe oud je bent. Hoe jonger je bent, hoe meer het kan zijn, om voor de hand liggende redenen. Het is gecompliceerd, maar er is meer aan de hand dan je weet, en een nog groter item, een relatie , daar weet je niets van, dat zal ik zo onthullen.
Maar eerst wil ik een van mijn favoriete dingen doen. Graag neem ik je mee terug naar de geboortewind en vraag ik je om dit voor het eerst samen met mij te visualiseren op een 4D-manier. Ik wil je hier een beschrijving van geven, zodat je weet waar ik het over heb, en zodat je het je met mij kunt voorstellen, want ik was daar bij je. Ik ben nog steeds! Ik ga je iets over Kryon vertellen dat je nog niet wist. Wie denk je dat ik echt ben? Engel? Ja. Jij ook. Leverancier van Magnetics van de planeet? Ja. Jij ook. Weet je hoe groot de entourage was die me hielp de roosters op deze planeet te plaatsen? Er waren meer dan een biljoen van jullie. Elke persoon die op deze planeet rondloopt en geboren zal worden in de hele toekomst van de aarde, heeft geholpen om de rasters van de planeet te bepalen. Jij was erbij en hielp mee om het op gang te brengen. Deel van de relatie is dat je de energie van de planeet op je nam. Toen gingen de meesten van jullie ergens anders heen, en daar ga ik het straks ook over hebben.
De geboortewind is de beschrijving van de tijd en plaats in 4D waar je op deze planeet arriveert vanuit een vorig leven, of je nu op aarde bent of niet. First-timers komen binnen en oude zielen komen binnen. Stel je voor, als je zou willen, iets ter grootte van een stadion. Ik geef je alleen deze metafoor omdat dit gedeeltelijk in 4D is en gedeeltelijk in meervoudige D. Je kunt het licht niet horen zoals ik dat kan, maar je kunt er delen van zien. Zie dit object ter grootte van een stadion als een gigantische afgrond. Je bent in een andere dimensie en je staat op het punt om in 4D te komen [het dimensionale attribuut van het aardvlak], en je valt schijnbaar in die afgrond. Maar er is een wind die als een cycloon uit die afgrond stroomt. Het is een stille, die in opwaartse richting waait. Het is veelkleurig en mooi; het schittert; het heeft lichten die overal heen gaan, maar het giet van beneden naar boven. Als je tegen die wind zou kunnen leunen, zou het je energetische gewicht ondersteunen en ondersteunen totdat je jezelf letterlijk van de rand verwijdert. Dan zou je, op het juiste moment, vallen in wat we de kanaal van geboorte . Het volgende dat je zou weten, zou de hand van de dokter zijn, en je zou je stem voor het eerst horen in het nieuwe leven genaamd Aarde.
Denk hier niet te veel over na, want de onvermijdelijke lineaire vraag zal zich voordoen: “wiens ziel was er in de foetus terwijl hij groeide? Als ik bij de geboorte van een mens binnenkom, waar begint het leven van een mens dan echt?” Ik heb je al eerder verteld - misschien een onderwerp voor later - dat het menselijk leven eigenlijk begint met toestemming om het te creëren, door zowel de ouders als het kind. Het is een spirituele gebeurtenis, en geen fysieke. Het wordt alleen gemanifesteerd door de biologie van de twee geslachten. De tijd die een ziel in de baarmoeder doorbrengt is niet zo belangrijk als jij het gemaakt hebt, want de eigenlijke engelenreis van een mens begint bij de daadwerkelijke geboorte. Het 'levensproces' wordt door God echter van begin tot eind als kostbaar beschouwd... van geestelijke toestemming tot het sterfbed. De mensheid wil het in compartimenten verdelen en spirituele aspecten toewijzen aan de afzonderlijke onderdelen, in plaats van aan het hele spirituele proces.
Het is de geboortewind die ik even wil onderzoeken. Het is een portaal en ik ben er altijd. Ik ben daar nu. Ik ben elke dag met duizenden die een besluit nemen en het proces beginnen om terug te keren naar deze aarde. Stukken van God zijn ze, ze onderzoeken wat ze doen, coördineren met alle werkers, die meerdere delen van zichzelf (moeilijk te beschrijven) voordat ze het grootste deel van zichzelf scheiden en de aarde binnenkomen. Ik was erbij toen je binnenkwam. Daar heb ik het zo over. Ik ben er nu. Ik praat met elk van hen terwijl ik deze communicatie doe. “Kryon, hoe kun je dat doen? Je bent hier aan het channelen.” Oh, als je dat raar vindt, zal ik je iets anders geven om over na te denken. Ik sta ook in de Eregalerij! Ik groet iedereen van wie ik afscheid heb genomen, in de wind van de geboorte! Voor mij zijn ze in een oogwenk terug! En we vieren alles wat er is gebeurd. Moeilijk te geloven, is het niet? Het is een systeem, weet je? Het is groter dan je denkt. Wacht tot je weet wie je bent. De reden dat je het moeilijk hebt met mijn entiteit die op veel plaatsen tegelijk is, is vanwege je klok. Het staat maar één ding tegelijk toe. Ik heb geen klok, en jij ook niet als je hier bent.
Wie ben je?
Dus hier ben je op deze planeet. Biologische wezens zijn het engelachtige deel van wie ze waren voordat ze kwamen niet helemaal en totaal vergeten. Sommigen van jullie zijn voldoende afgestemd om daadwerkelijk delen van de Akasha te lezen. En deze plaat zal je vertellen over wie je bent geweest en enkele van de vorige levens die je hebt meegemaakt. Deze plaat geeft je een indicatie van enkele van de redenen waarom je je deze keer zo voelt. Het verklaart veel over je huidige leven als je weet wie je vroeger was. Maar wie ben je echt? Ik zal het je vertellen. Ik heb je al een aantal van deze dingen eerder verteld, maar ik ga het je nog een keer vertellen.
Het eerste is dat je een deel van God bent en dat betekent dat je er altijd was en altijd zult zijn – gisteren, vandaag en voor altijd. Wanneer je uit 4D stapt en de tijd verdwijnt, is dat voor jou heel begrijpelijk en het is een normale staat van zijn. Er is geen begin en geen einde. Het is in een cirkel. Laat me je een voorbeeld geven van hoe ik de dingen zie. Wat ga je morgen doen? Dat weet je niet, want het is jouw toekomst. Er kan van alles gebeuren omdat het in de toekomst is. Je kunt het niet weten aangezien het niet is gebeurd. Wanneer morgen aanbreekt, is het het heden en zul je het manifesteren. In zekere zin heb je zojuist de toekomst gemanifesteerd (zoals je die de dag ervoor zag). Als morgen voorbij is, is het verleden. Het enige dat nodig was, was één dag voordat de toekomst onbekend, bekend en verleden tijd was. Het een wordt het ander. Op welk punt gaat het over van de onbekende toekomst naar het bekende verleden ? Het antwoord is "wanneer je het leeft." Nou, naar mijn mening heb je het al geleefd! Ik zie ze allemaal als één. Tegen jou zeg ik: "Leef het dagelijks." Daarom creëer je altijd de toekomst.
“Wacht even Kryon. Hoe kan je dat zeggen? U vertelde ons dat u ook niet weet wat er gaat gebeuren, aangezien we vrije keuze hebben.” Juist. Ik weet niet wat je gaat doen, maar ik ken alle mogelijkheden die mogelijk zijn van wat je zou kunnen doen, en ze liggen voor me uit als een kaart. Elk potentieel ding dat je zou kunnen doen, is daar. Welk spoor je gaat inslaan is onbekend en zal zich manifesteren met je vrije keuze, maar ik zie alle mogelijkheden. Daarom weet ik al een van de dingen die je gaat doen. Dit is het "nu" en het is heel moeilijk uit te leggen wanneer je op een lineaire tijdlijn bestaat.
"Het slaat nergens op", zou je kunnen zeggen. Dat doet het als je er niet bent, lieverds. We zien de mogelijkheden van de planeet, en hebben dat altijd gedaan. Waarom denk je dat er vanuit ons standpunt zoveel opwinding is? Het is omdat we het potentieel van de aarde zien – alle mogelijkheden samen – en we zien waar je het heen wilt. En je neemt het midden in het nieuwe Jeruzalem ! Je gaat de grot binnen die zo donker is, en er staat een grote verandering voor je, maar toch ga je met zoveel moed naar binnen! En je vraagt ​​je af waarom we van je houden zoals we doen?
Toen je klaar was met de geboortewind , vroegen we je of je dit echt nog een keer wilde doen en je zei " ja ", en toen deed je het! Wie ben je echt? Oud? Jullie zijn allemaal voorbij het oude. Jullie hebben allemaal geen begin, maar sommigen van jullie zijn oeroud op deze planeet. Sommigen van jullie zijn hier al 50.000 jaar. Voor jou is dat een lange tijd. Het is niet echt. Als je bedenkt hoe laat het was toen je de roosters met mij instelde, is 50.000 jaar slechts een fractie van een seconde op de wereldklok. 50.000 jaar geleden waren sommigen van jullie Lemurisch, sommigen Sumerisch, sommigen werden later Egyptisch. Je kiest enkele van de meest geavanceerde samenlevingen die ooit op deze aarde hebben bestaan, niet bepaald door machines maar door bewustzijn. Zie je, dat is jouw perceptie. Het is eigenlijk een culturele steunpilaar! Jij denkt, "hoe hightech het is, hoe beter de machines moeten zijn .” Dat is zo grappig!
High Tech: Laat me beschrijven wat high tech echt betekent. Hightech is topwetenschap die intuïtief bekend is bij de mens en elke dag wordt beoefend omdat hij de dimensionale perceptie beheerst. Beter dan dat wordt het niet. Hij heeft geen computers nodig. Hoe kwam het dat zowel de Lemuriërs als de Sumeriërs alles wisten over het zonnestelsel? Hoe kun je aan astrologie doen zonder de planeten te kennen, en toch is het de oudste wetenschap op aarde! Hoe zou je zonder telescopen iets over astronomie kunnen weten? Hoe kon je iets weten over de bewegingen van de planeten, maar deze kennis was al lang bekend voordat telescopen bestonden. Denk daar eens over na. Er is hier meer dan op het eerste gezicht lijkt [Kryon-humor].
Dat is wie je bent. Jij bent oud. Sommigen van jullie zijn inheems in dit gebied. Dit is wat ik bedoel. Jij was de eerste die hier voet op aarde zette. Wil je dat ik dat bewijs? Ik kan het niet, maar jij wel, naar je eigen bewustzijn. Als je denkt dat je een van degenen bent die verbonden zijn met de aarde, iemand die echt weerklinkt in het land en de dieren die hier zijn, daag ik je uit om naar het museum te gaan en het aardewerk te bekijken dat je hebt gemaakt! Je zult er naar klinken. Dat heb ik al eerder gezegd. Dat is wie je bent, oude ziel.
Nieuwe zielen komen naar de aarde
“Nou, Kryon, er klopt iets niet. Je zegt dat we rondkomen en we gaan rond, maar de aarde heeft vandaag meer mensen, twee keer zoveel dan toen ik werd geboren . Het is niet logisch dat steeds dezelfde entiteiten komen en gaan. Er moeten steeds nieuwe bijkomen.” Hoe opmerkzaam. Dus wil je weten waar je vandaan komt? Sommigen van jullie zullen dit antwoord niet leuk vinden, maar ik zal het je vertellen. Even geduld met mijn lange antwoord. Als je aan de andere kant van de sluier bent, mens... hoe zeg ik dit? Er is zoveel opwinding, als ik het woord mag gebruiken; er is zoveel energie, als ik het woord mag gebruiken; er is zoveel enthousiasme, als ik dat woord mag gebruiken, rond wie je werkelijk bent.
Lichtwerker, als ik je vraag: "Wie ben jij?" je zou zeggen: "Ik ben moe." Dat is het antwoord dat we de hele tijd krijgen. Het beantwoordt de vraag helemaal niet, maar het is waar je het meest aan denkt. En hoe gaat het vandaag, vragen we vaak? "Ik ben moe" is het antwoord . Je bent moe als je wakker wordt en je bent moe als je gaat slapen, en dat komt omdat zovelen van jullie het zware werk doen. Zo moe ben je dat je het gevoel hebt dat je geestelijk uitgewrongen bent.
Hoeveel van jullie zijn ervan overtuigd dat dit de laatste keer is dat je hier bent? [Vele handen gaan omhoog] Nou, raad eens? Je hebt het fout! “Kryon, dat wil ik niet horen. Ik heb mijn deel gedaan en hier ben ik. Dit is erg vermoeiend... komen en werken aan Gaia. Ik wil dit niet nog een keer doen. Ik heb wat rust verdiend.” Maar als ik je in de Eregalerij zie, kun je bijna niet wachten om terug te keren naar de geboortewind ! Dat is wat je de laatste keer zei, ook tijdens de laatste incarnatie! Dat is wat de mens in de biologie ervaart, lieverd. Je bent zo moe omdat je spirituele energie uitstraalt die de planeet daadwerkelijk aan het veranderen is. Je komt aan de andere kant van de sluier, op aarde, en het komt niet eens bij je op over je echte relatie en ik zal je vertellen waarom, want jullie zijn hierin specialisten .
Ik heb de vraag niet beantwoord, of wel? Waar kom je vandaan? Er komen voortdurend nieuwe zielen binnen. Waar komen ze vandaan? Dit is het deel dat sommigen van jullie niet leuk zullen vinden. Je komt uit dezelfde soort test in een andere dimensie, uit andere plaatsen en situaties die niet de aarde worden genoemd, maar er erg op lijken. Deze test gaat altijd door, en dat is niet wat je wilde horen. Het vindt plaats in multidimensionale universums en er zijn meer dan één van deze tests tegelijk. Er is er misschien maar één in dit universum, maar er gebeuren er andere in alternatieve universums en dit is wat je doet ... komen en gaan van deze tests als specialisten.
Er is een naam voor uw specialiteit die ik u niet kan geven omdat die alleen waarneembaar is aan mijn kant van de sluier. Het is een naam die je zo goed kent, en het is op je geplakt omdat het is wat je doet . U bent dus van een andere testplaats gekomen, of de test daar nu volledig was of niet. Wanneer je aankomt, kies je ervoor om als nieuweling in deze Earth-test te komen. Het is nauwelijks de eerste keer voor jou. Je doet het op de een of andere manier al voordat er een begin was! Dat zou je iets kunnen vertellen als je er niet over hebt nagedacht. Er is een groter plaatje aan de hand. Er is een systeem. Denk hier eens over na: als er een systeem is dat meerdere tests omvat, en je hebt dit voor altijd gedaan, dan moet dat betekenen dat er een scheppingsmotor aan de gang is vanwege je bestaan ​​op deze planeet. Heb je je ooit afgevraagd over de werkelijke schepping? Zou je deel kunnen uitmaken van iets veel groters? En als je dat denkt, is het antwoord 'ja'. Er is een veel groter plaatje dat je kent als je er niet bent.
Ik ken jullie allemaal heel goed... jullie allemaal. Er is hier geen enkele entiteit die de naam van uw specialiteit niet herkent. "Nou, Kryon, deze informatie maakt me moe als ik eraan denk." En dat is de menselijke reactie die we zouden verwachten, lieverd. Ik zal je vertellen wat onze reactie is als we erover nadenken. Het is heerlijk; het is spectaculair. Jouw specialiteit is bekend bij alle engelen. Je draagt ​​de kleuren en de insignes van waar je bent geweest en wat je hebt gedaan, overal waar je gaat. Dit verandert met elk leven. Over levens gesproken, ze zijn snel, weet je? Je komt en gaat heel snel… heel snel. Dat is wie je bent – ​​specialisten in universele creatie.
Soorten komen en gaan
Het is interessant hoe dit voor jou werkt. Velen van jullie hebben deze dingen gezien, maar weten het niet. De eerste timer . Een first-timer is iemand die voor het eerst in zijn cyclus naar de aarde komt. Hij komt uit andere biologieën, andere universa, andere aardes, (als je dat wilt zeggen) maar niet precies. Deze test die jullie Aarde noemen, is geen duplicaat van iets dat eerder is gebeurd of momenteel gebeurt. Het gaat niet om alternatieve zelven. Nee. Deze test is uniek en alle testplekken zijn uniek. Ze gaan allemaal over vrije keuze en wat het specifiek creëert binnen de grenzen van een enkel universum. We kennen jullie mogelijkheden, maar echt, wat jullie feitelijk kunnen doen, wordt bereikt door vrije keuze.
De first-timer: je kunt ze zien - onschuldig zijn ze - volledige onschuld en toch verwoest door de mensheid in het algemeen. De first-timer is degene die meteen de natuur in gaat omdat ze mensen niet kunnen uitstaan. "Dit werkt niet voor mij", zeggen ze. In een normaal gesprek spreken ze "A" en krijgen ze "B" terug. In hun perceptie is conversatie erg moeilijk. Ze kijken je vaak niet in de ogen of reageren niet zoals je verwacht. Ze begrijpen ook niet waarom mensen drama draaien. "Waarom zouden mensen dat doen?" ze zeggen. "Ik hou niet van deze plek", zeggen ze. "Ik zal met de dieren praten." Dat is een first-timer - erg in de war over de feitelijke relatie tussen mens en mens. Ze moeten hierover leren, en dat doen ze altijd.
Een first-timer is er een die net een beetje niet synchroon loopt. Sommigen zeggen dat ze een beetje bizar zijn, en dat is gewoon omdat ze zo verbijsterd zijn over de aarde en de mensheid. Je hebt ze gezien. Je weet wie ze zijn, en het zijn zachtaardige en dierbare... dierbare zielen. Maar ze lijken zo niet op hun plaats in de samenleving, zo eerlijk, leren hoe het allemaal werkt.
Dan is er het tegenovergestelde - de oude zielen . Sommigen van jullie zijn 50.000 jaar oud en niets verbaast je. Je bent "er geweest en je hebt dat gedaan." Je hebt vele malen alle rollen binnen beide geslachten gespeeld en je doet gewoon een andere... en je bent moe. Je bent zo moe! Maar voor degenen die ervan overtuigd zijn dat dit de laatste keer is en dat je niet terugkomt, heb ik nieuws: ja, dat ben je! O ja, dat ben je. [Kryon-glimlach]
Dan is er de pretendent . De pretendent, nou, hij is echt een nieuweling. Maar hij krijgt snel en gemakkelijk de spiritualiteitsmicrobe . Is dat tenslotte niet de kern van jullie allemaal? De pretendent gaat naar wat jullie allemaal gemeen hebben, iets wat hij begrijpt, en verbergt zich erin, alsof hij een oude ziel is. Jij zou het ook niet weten, behalve dat één ding hem verraadt. Heb je ooit de uitdrukking "te spiritueel om enig aards goed te zijn" gehoord? Als dat zo is, is hij of zij waarschijnlijk een pretendent. Het zijn drijvers – drijvers van de werkelijkheid. Ze willen niets met de echte wereld te maken hebben. Dit zijn degenen die je in de communes zult vinden. "Er moet een betere manier zijn" ze zeggen. Dus omringen ze zich met spiritualiteit en proberen ze hun eigen realiteit vorm te geven. Ze willen ook opstijgen en "hier weggaan". Ze zouden graag willen zijn zoals de profeet Elia... geestelijk genoeg worden en gewoon verdwijnen! Dat is hun doel. Ze willen eruit zodat ze niet meer met mensen te maken hebben, of in ieder geval degenen die niet denken zoals zij. Ze zijn net zo waardevol als de nieuweling, maar op een andere manier, want ze kunnen echt zien dat goddelijkheid echt is. Ze proberen tegen de geboortewind in te kruipen om het te vinden. Maar ze zien de mensheid, of de test die voor je ligt, nooit als heilig.
“Nou, Kryon, als dit zo is, wat is dan het doel van de mensheid in het algemeen? Ik begrijp dat we de schepping helpen, maar wanneer zijn we klaar?” Inderdaad! Ik dacht dat je het nooit zou vragen! [Kryon-glimlach] Het doel? Ik weet niet zeker of je deze uitleg ook leuk zult vinden. Het doel is om "het te doen totdat je klaar bent." Op dit moment ben je echt moe. Maar dierbare, vraag de soldaat die elke dag vecht: "Ben je moe?" Je weet het antwoord al. Oh, maar het is zo groots, wat je op dit moment doet! Kon je het systeem maar zien . Als je de relatie maar kon zien ! Je doet dit misschien voor altijd. Nog moe?
Eerdere niet-menselijke uitdrukkingen op aarde
Oh, er is hier zoveel liefde! Het systeem voorziet daarin. Weet je waarom je dit doet? Omdat je verliefd bent op het systeem. Het systeem ben jij en het is ook God (volgens jou), en het is ook de natuur (volgens jou). Je bent verliefd op Gaia! Wat een mooie energie. Hoeveel van jullie waren zich ervan bewust dat jullie vorige levens hebben gehad zonder mens te zijn? Ahh. Nu worden we spookachtig. Durf jij het te bedenken? Een leven zonder mens te zijn - hoe zou dat kunnen? Wat dacht je van een leven lang binnen Gaia? Hoe zit het met een echt deel van de aarde zijn voor ongeveer honderd jaar, en dan terugkomen? Wat dacht je ervan om deel uit te maken van de rotsen, de planten of de bomen? Hoe zit het met deel uitmaken van het leven in de lucht – interdimensionaal leven in de lucht? Wist je dat dit de manier is? Als je dit begrijpt, vertellen we je iets anders. Jullie niet-menselijke levens zijn niet opgenomen in de menselijke Akashakroniek. Er zijn van die spirituele lezers die zouden kunnen zeggen: 'Ik heb je Akasha-kroniek gelezen en het lijkt alsof je honderden jaren verdween, iets anders deed en toen terugkwam. Ik kan niet zeggen waar je was of wat je deed." Ik zal je vertellen waar je was – je was in de aarde in een energetische vorm! Uw "lezers" kunnen alleen lezen wat binnen het bereik van uw menselijkheid ligt, want dat is alles wat er voor hen te zien is.
Als je geen energieafdruk hebt om te lezen in je interdimensionale DNA, kan geen enkele lezer of ziener zien "waar" je bent, of "waar je was". Daarom is de veronderstelling lineair: als je niet als mens naar de aarde bent teruggekomen, dan rust je zeker ergens aan de andere kant van de sluier, om je voor te bereiden op de volgende incarnatie. Dan stellen sommigen van jullie zich je ziel-zelf voor in engelachtige schommelstoelen ergens, engelachtig voedsel etend [waarschijnlijk chocolade] op een uitgebreide universele vakantie - de hele dag door de hemel rollend ! [Kryon glimlach] Oh lieverd, luister: het is een veel groter systeem dan je weet. Je lineariteit geeft je zulke nette en eenvoudige antwoorden op zulke complexe gebeurtenissen.
Hoe is zoiets mogelijk, vragen sommigen zich af. Om je een idee te geven, wil ik je vragen: waarom heeft de energie van Gaia bewustzijn? Het antwoord is omdat het deel uitmaakt van wie je bent! Voelt het vreemd genoeg als "thuis" voor jou? Het zou moeten. Het is een goddelijke energie en nu gaan we echt naar buiten voor sommigen van jullie, neem ik aan. [Kryon weet wie er in het publiek zit en er zijn sommigen die geen spirituele geest hebben, maar toch aanwezig zijn.] Je doel is om door vrije keuze de vibratie van deze planeet te veranderen en deze zo hoog mogelijk te maken. jij kan. Omdat aan het einde van de test (wanneer je ervoor kiest dat het voorbij is), de energie wordt gemeten en toegepast op iets anders in het universum dat je nu niet begrijpt. Vervolgens verschuift het universum dienovereenkomstig, in feite met behulp van de meting die u hebt gemaakt.
Het is de motor van de schepping zelf. Het is wat ervoor zorgt dat dingen werken. Het is voor de rest van ons net zo belangrijk als voedsel voor jou hier op deze planeet. Waar je interdimensionaal en universeel aan deelneemt, is diepgaand. Het is belangrijk en je weet er niets van terwijl je hier bent. Dat kan niet, want waar zou de test van energie zijn? Maar er is een doel voor alles... en je vraagt ​​je af waarom we van je houden zoals we doen?
Ik ben bijna klaar. Nu wil ik je meenemen naar de geboortewind . Ik wil je deze keer meenemen naar je eigen ervaring om de aarde binnen te gaan. Ik was er gewoon, weet je? Dat was jij ook. Tijd is zo'n bedrieger. Pas op hoge leeftijd begin je de grap van lineaire tijd te beseffen, wanneer je alles in een fractie van een seconde kunt terugkijken en je begint te beseffen dat je het in slechts een moment hebt geleefd. Tijd is een constructie die het mogelijk maakt het systeem in eenvoud op te stellen, terwijl het complex wordt uitgevoerd.
Mijn partner stelde je eerder deze vraag: “Heb je erover nagedacht waarom je ooit zou hebben besloten om hier nu te zijn? Jullie staan ​​aan de kern van het grote probleem op aarde. Je bent hier tijdens de vernieuwing van de energie van de planeet, waar de test zwaar wordt.” Nu zal ik je iets verrassends vertellen: een van de gemakkelijkste dingen die je had kunnen doen, is door de Armageddon te zijn gegaan. Er is niks aan; je gaat gewoon dood. Dat heb je al vaker gedaan. Bijna iedereen hier is levend verbrand. Hoe zit het met die? Het is bijna een voorwaarde om spiritueel wakker te worden, zoals blijkt uit je religieuze geschiedenis. Wist je dat? Het zou gemakkelijk voor je zijn geweest om dat te doen. Je hebt ervaring om dat te doen, en het is in een oogwenk voorbij… gewoon een verschuiving van energie. Maar dat deed je niet.
In plaats daarvan zei je: 'Laten we het grote probleem gaan oplossen. Laten we iets gaan doen waarvoor we hebben getraind en getraind. Laten we de zachtmoedigen zijn die de aarde beërven. Laten we de werkelijke vibratie van de aarde veranderen. Laten we de strijd van alle veldslagen voeren, die elke dag in de loopgraven van onze eigen culturele uitwisselingen moet worden gestreden. Laten we gaan en het harde werk beginnen.
Bij de geboortewind hield ik je engelachtige hand vast en keek je aan met mijn energetische blik - je was half engel en half mens. Je stond met één voet in 4D en de andere in wat we multiple-D zouden noemen. Het is zo anders dan je zou denken. Ik herinnerde je eraan dat dit een stap is die je nog nooit eerder hebt gezet. Ik herinnerde je eraan dat je op het punt stond terug te gaan naar de planeet van vrije keuze zonder enige kennis van je grootsheid of je doel of van de relatie . Ieder van jullie in de kamer die dit leest, is geboren in een tijd waarin de aardse profetie anders was dan nu. En ik zei tegen je: “Meen je het? Waarom nog een keer gaan? Waarom nu?" Ik wist het antwoord, maar ik wilde gewoon de strijders van het licht horen dat je bent, claim het nogmaals. Kunnen engelen naar elkaar glimlachen? Oh ja! Ze doen het met lichtenergie naar elkaar toe, op een prachtige manier vermengd met schitterende kleuren. En jullie zeiden tegen mij, ieder van jullie: “Ik weet wat ik doe. Ik heb een lange tijd besteed aan het helpen van de aarde om naar deze plek te komen, en nu ga ik opnieuw en maak ik een verschil.” En nu zit je hier omdat je deed wat je van plan was.
Ik weet niet wat dat voor u betekent als u vanavond opstaat en weggaat en naar uw voertuigen loopt, of uw boek neerlegt en een maaltijd bereidt. Ik weet niet of dat iets voor je betekent. Ik zal je echter vertellen wat het voor mij betekent, grote. Jij hebt het universum veranderd! Dat is wat er op aarde is gebeurd... en je weet het niet eens. Zelfs sommigen die hier zitten, geloven het niet eens. Ongeduldig zijn ze, terwijl we deze communicatie afsluiten. Ze hebben honger en willen dat ik stop. Dus ik zeg tegen hen, is het niet interessant dat geen van de tijd specifieke profetieën van de Armageddon plaatsvonden? Is het niet interessant dat je in de geschriften van de 400 jaar oude priester niets kunt vinden van wat er vandaag de dag gebeurt? [Nostradamus] Is het niet interessant dat je in plaats daarvan gebeurtenissen hebt en zult hebben die de wereldgeschiedenis zullen veranderen, maar wat leek niet op het “radarscherm” van de beste spirituele lezers van vroeger? Dit zijn gebeurtenissen die nooit werden voorspeld, en nu zijn zelfs de "spelers" van de oude profetieën uit jullie realiteit verdwenen. Zou dat voor jou kunnen betekenen dat er in plaats daarvan iets anders aan de hand is? Ik zal je vertellen, twijfelaar, wat het grootste probleem is: het is dat toen ik je voor het laatst zag, jij een van degenen was die me vertelde dat je naar de aarde zou gaan om de energie te veranderen... en vandaag ben je met anderen die geloven dat ze hebben. Wat een toeval! [Kryon-glimlach] Ik zal je nog iets anders vertellen, twijfelaar: je bent net zo geliefd door God als ieder ander mens op deze planeet, en je zult niet worden beoordeeld op basis van je ongeloof. Je houdt in feite een plek vrij voor degenen naast wie je zit, waardoor ze licht kunnen sturen waar het nodig is. Daarom, misschien... heel misschien, doe je precies het werk waarvoor je gekomen bent, maar je doet het nu allemaal af als dwaasheid. Zo werken dingen vaak. Je bent net zo kostbaar voor mij als wie dan ook.
De relatie"
Tot slot zeg ik je dat deze relatie waarvan je niets weet, een diepgaande is. Als je deze plek verlaat en ik zie je in de Eregalerij, ontstaat er magie. Er vindt een interdimensionale verschuiving plaats en de hele energie van je wezen keert terug naar wie je bent en voegt zich bij mij. Luister en lees de woorden... "Doet mee." Omdat ik een deel van jou ben! Ik weet niet of je dat wilde horen of niet. Er is een relatie tussen ons twee, die veel verder gaat dan broer en zus, of engelachtige partners, want dit zijn lineaire en eenvoudige aardse termen. Nee. In plaats daarvan is het een stukje van God dat je wordt. Heb je deze... onze relatie ooit gevoeld?
We hebben je verteld over de soep analogie voor. Het is de beste metafoor die we hebben voor iets dat je niet volledig begrijpt. Je kijkt naar een kom soep en je ziet soep. Je ziet de moleculen er niet in. Je ziet de smaakstoffen er niet in; je ziet het zout en de peper of de ingrediënten niet. Als je over God praat, stel je je God gewoon voor... een enkelvoudige energie die liefde voor jou vertegenwoordigt, of misschien autoriteit? Er is geen belediging in wat ik hierna zeg, alleen de realiteit. Uw perceptie van wat God werkelijk is, heeft een vergelijking met wat uw huisdier over u moet denken! Uw huisdier lijkt oppervlakkig en ziet 'het grote plaatje' niet. Dat kan niet, want het heeft een beperkt intellect. Jouw beperking is hetzelfde. Je wilt denken dat je een groot intellect hebt. Maar je intellect wordt echt beperkt door je dimensionale perceptie. Het is zo ontworpen.
De waarheid is dat als je God zou kunnen onderzoeken, en in staat zou zijn om "buiten de gebaande paden" te denken waarin je je bevindt, je je naam daar zou vinden! En ik ben daar bij jou… en dat geldt ook voor de meesters die op aarde rondliepen, je vrienden en alle Ouden. De relatie is dat ik jou ben, en jij bent ik als je er niet bent. We zijn één soep en combineren op een manier die voor niemand van jullie uit te leggen is. Dat is waarom, wanneer je deze woorden op de pagina leest, je iets zou kunnen voelen, omdat het deel uitmaakt van "jij" die feitelijk de boodschap geeft. Sommige delen van jou, die nu niet "bij jou" zijn, geven deze boodschap! Omdat ze nog steeds een deel van mij zijn. Hoe voel je je daarover?
Er komt meer bij kijken dan je denkt om het stukje goddelijkheid te zijn dat je bent. God zegene u allen voor uw werk! Oh, de ongelovige is nog steeds hier. Ik ken jou. Er is niets dat zegt dat door deze bijeenkomst bij te wonen, je vreemd zult worden. Wees alsjeblieft niet bang voor de liefde van God. Misschien denk je dat je dit leven gaat uitzitten en gewoon een losstaand bestaan ​​hebt van al dit spirituele gepraat? Oké, wat bracht je hier dan? Denk er over na. Het is echt een soort humoristisch.
En daarom wassen we je voeten, mens... elke voet die hier is. Op de een of andere manier tast je in het duister, maar met een enorme schijnwerper die wacht om zich te ontwikkelen wanneer jij dat wilt. En dat is wie je bent. Het zou een goed moment zijn voor genezing, weet je? Ah, komt daar iemand voor?
[Pauze]
Nu zou een goed moment zijn. Lezer, "luistert u?" [Kryon glimlach] Nu zou een goed moment zijn. Claim die verbinding op je eigen manier. Open de deur als je alleen bent. Zeg met zuivere intentie: "Lieve geest, lieve bron van liefde, lieve God... vertel me wat ik moet weten." Wil je naar de volgende stap of niet? Sommige wel en sommige niet. Er is helemaal geen oordeel ... alleen eer voor de reis.
Een deel van de familie, dat ben je. Een deel van God, dat ben jij. Ga anders weg dan dat je gekomen bent. Sommigen van jullie zullen vannacht niet de slaap hebben die je zou willen. Er zijn zaden geplant van kennis en doel, waardoor je kunt nadenken over het ondenkbare. Misschien heb je een beslissing genomen? Misschien gaat het om je biologie, of om je eigenwaarde? Tijd voor de dienst, nietwaar? Daarom ben je hier. Ik beloof je dat als je die verschuiving maakt, ik er zal zijn om je hand vast te houden en je er doorheen te helpen. Niet als een engel, maar als een deel van je eigen goddelijkheid. Ik daag je uit: ga voor de spiegel staan ​​en open je ogen en kijk naar jezelf en zeg: "Ik ben die ik ben", wat betekent dat ik God ben. Ga dan vanaf daar. En dat is de waarheid. We zouden u deze dingen niet brengen als ze niet zo waren. Grootser dan je denkt, is het plan hier. Mooier dan jullie je kunnen voorstellen, werkers van het licht, jullie allemaal. Jullie allemaal.
En zo is het.
Kryon