dinsdag 9 mei 2023

Kosmische Frequentie Nieuws 8 mei 2023 – CME's! CME's! CME's! – Door Dr. Schavi M. Ali


Kosmische Frequentie Nieuws 8 mei 2023 – CME's! CME's! CME's!
– Door Dr. Schavi M. Ali

Op zondag 7-5-2023 om ongeveer "18:34 uur" (EDT) schoot een CME weg van onze zon die vierkant naar de aarde is gericht met een verwachte aankomsttijd op woensdag 10 mei, volgens " Nasa".
Dit komt omdat eerder onderzoek heeft aangetoond dat het ongeveer drie dagen duurt voordat een CME onze planeet raakt zodra deze van onze zon is gelanceerd.
Recente gegevens geven echter aan dat een CME veel sneller kan arriveren dan verwacht, en dit is het geval met analyses van de "National Oceanic and Atmospheric Administration" (NOAA) op basis van zonnewindsnelheden die CME-trajecten beïnvloeden.
Dienovereenkomstig wordt voorspeld dat de CME die gisteren onze zon verliet vandaag, maandag 8 mei, omstreeks "14:00 uur" (EDT) zal aankomen.
Zonnewinden die het naar voren duwen, zijn momenteel op "505" km / s om 8:39 AM (EDT) - veel meer dan normale windsnelheden van 300 tot 400 km / s.
Deze CME is er weer een die zich aansluit bij de parade van CME's die sinds 3 mei dagelijks gestaag uit onze zon zijn ontploft.
Zoals eerder vermeld, veroorzaken deze plasmadeeltjes van straling die de een na de ander komen, voortdurende activeringen op onze planeet.
Interessant is dat zonnevlammen kunnen worden beoordeeld als middelsterke "C-Klasse" of sterke "M-Klasse" -niveaus, maar CME's kunnen nog steeds ontzagwekkend krachtig zijn in hun resultaten, ongeacht de fakkelwaarden.
De fakkels zijn dus waarschijnlijk sterker dan ze vandaag worden beoordeeld (wat tot nu toe "C-Klasse" is) - wat inderdaad de periodieke rapporten zijn van andere wereldwetenschappers.
Een andere factor bij planetaire activeringen is de constante omhulling van de magnetosfeer in deeltjesplasma van buiten dit zonnestelsel, waardoor ze naar de verre kant van onze planeet komen in plaats van naar de naar de zon gerichte kant, zoals ook al eerder is besproken.
Deze herhaling benadrukt hoe belangrijk het is om te begrijpen hoe kosmische gebeurtenissen - met name hun krachtige elektromagnetische frequenties - de aarde en de mensheid, dieren, planten en de technologische apparaten van de mensheid beïnvloeden.
Een andere belangrijke hervertelling (aangezien Mercurius nog steeds retrograde is, wat mogelijkheden biedt voor herziening) is dat er twee situaties tegelijkertijd plaatsvinden: er vindt een reiniging van dit rijk plaats en er vinden ook grotere aanbiedingen van verlichting plaats.
Er gaat dus afval naar buiten, maar er komt constant LICHT binnen. De CME's helpen bij dit proces omdat ze deel uitmaken van het "Concert of LIGHT".
Het "concert" creëert "Lichtactiveringservaringen" - de reiniging om ruimte te maken voor LICHT.
Er komt meer reiniging aan, maar ook meer LICHT. SOURCE dirigeert het orkest en heeft in feite de muziek geschreven.