zaterdag 13 mei 2023

Kosmos & Ascensie Update ~ Marjolein Ingrid Souloursang

Kosmos & Ascensie Update
""Vluchten kan niet meer, het licht zal in elke cel doordringen. Liefde zal geopenbaard worden, hoe hard je ook nog vecht om je ego in stand te houden. Houd vertrouwen in het proces, je wordt gedragen, geef je maar zachtjes en liefdevol over, laat je maar vallen in het onbekende"

Het is iets rustiger qua stormkracht en extreme zonnewindsnelheden, wel is een nieuwe zonnevlekkengroep actief en zijn de SR pieken FULL RAY met hoge UV straling.

Des te hoger we stijgen des te sterker de chaos en verwarring rondom chakra 5 en 7= vele gedachtenvormen die collectief losgeweekt worden uit de diepe bindweefsellagen en als een magneet nu onderhuids worden getrokken ter transformatie= extreme negatieve en doodse gedachten stromen kenmerken deze activaties= ter zuivering en kenmerkt de afbrokkelingsfase van het 3D tijdperk.

Sterk voelbare naweeën en bijkom dag na de immense heftigheid van de afgelopen dagen het geeft drukpijnen op het skelet, we worden letterlijk stevig en centraal in onze fysieke "woning" gedrukt o.i.v de enorme lichtkrachtgolven.

Zonnewindsnelheid
: 468,9 km/sec
dichtheid: 4,81 protonen/cm3
X-ray zonnevlammen
6-uur max: C3 0239 UT Mei13
24-uur: C9 0045 UT Mei1

We kunnen er niet OMHEEN, maar gaan er dwars DOORHEEN! Vluchten kan niet meer, het immense licht doordringt iedere cel!
De Nervus Vagus[ zilveren levenskoord, parasympatisch] staat onder grote druk tijdens deze krachtige transformatieprocessen.
We kunnen er niet meer omheen; de veranderingen zetten flink door en iedere dag versterken ze ons bewustzijn. Alles wordt in het licht gezet, niets blijft verborgen.

Het geeft enorme groeispurten alsof we razendsnel door onze jeugd, puberteit en volwassenheid, vele levens en generaties heen razen en al die herinneringen aan die levens opgeschoond worden om vervolgens vanuit je cel geheugen in je bewustzijnsveld geslingerd te worden, incl. de hele verhaallijnen; je levensverhaal, je wordt een open en transparant boek. Je wordt in je oerkracht gezet!

Het binnenstromende licht duwt ons in onze oorspronkelijke vorm=blauwdruk=lichtlichaam=skelet= je oorspronkelijke bouw=energie/stroom lichaam, verbonden aan chakra 5.
Zelf zie ik nu ook een skelet via mijn 3 oog alsof ik röntgen ogen heb gekregen!

Chakra 5 wordt geactiveerd= nek, schouders, bovenrug, hoge pieptonen, muziek innerlijk horen, suizende oren, armen, handen, gezicht, hoofdgebied vol gedachten hologrammen; letterlijk verbonden aan de hersenstam= symbolisch de stamboom. De stam waar je geboren werd incl. de overlevingsmechanismen van je stamouders.

Deze sterke kracht kan heel veel ontwakings-pijnen bij ons geven door regeneratie, zuivering en herstel van je organen.
Aanhechtingspunten worden opgerekt=bandenpijn en pijnen aan al die plekken waar je spieren zich aan de botten hechten.
Alles kan je pijn doen , diep door zuchten of puffen als bij een bevalling, het zijn de barensweeën waar we nu massaal doorheen gaan die als een tsunami over ons heen komen, we worden opnieuw geboren in het kristallijnen veld van licht en liefde = warmte= circulatie=stofwisseling= yin en yang =schildklier=chakra 5!

Detox symptomen tijdens ascensie; de fysieke gewaarwordingen en ervaringen, die meestal verband houden met het ontgiftingsproces en de hernieuwde afstemming van je stoffelijk lichaam ten gevolge van de aanpassingen van het DNA aan hogere frequenties.
Zoals beven, shaken of trillen, onregelmatige hartslag of hartkloppingen, zoemen in de oren, lichtflitsen in het gebied van het derde oog of pulserende lichtflitsen, kortademigheid, vervroegde menopauze, intense vermoeidheid, verhitting van het fysieke lichaam, onhandigheid, spijsverteringsklachten, krampen, griepachtige verschijnselen, hormonen van slag, hoestbuien, slijm en snotterig, huiduitslag, pijn in spieren en gewrichten, met name in de knieën en heupen, hoofdpijn, vooral aan de basis van de schedel en pijn in nek en schouders, brandende en schrijnende voeten, gloeiend hete naalden die in je huid prikken, zweten, darmrommelingen.

Het lichaam moet jaren van ‘giftig’ afval loslaten, of dat nu fysiek, emotioneel of mentaal is. Het is de ultieme staat van onthechting.
Het proces van ontgifting vormt ook een zware belasting voor de uitscheidende organen, voor de lever en de nieren. Vandaar dat velen kunnen merken dat je wallen onder de ogen hebt, het bewijs van overbelaste nieren, en dat je problemen met de spijsvertering hebt zoals brandend maagzuur en winderigheid, het bewijs van een overbelaste lever.

Daarom is het belangrijk om heel veel zuiver water drinken en zo gezond mogelijk te eten.

Duizeligheid en zweverig gevoel;
Dat komt doordat je op “hogere” bewustzijnsniveaus zit. Je moet er aan wennen op die niveaus te zitten en tegelijkertijd geaard te blijven. Deze gewaarwordingen nemen ook vaak toe tijdens zonnevlammen en volle maan.

Grotere eetlust en gewichtstoename oa meer vocht vasthouden want het licht heeft vocht nodig om zich aan te binden

Dit komt omdat het lichaam enorme hoeveelheden energie nodig heeft om dit proces aan te drijven en omdat er heel veel gassen vrijkomen die een opgeblazen gevoel geven[ opgeblazen ego]. Dit verdwijnt vanzelf na het detoxen.
De pijnappelklier (=epifyse) wordt weer afgestemd op de Goddelijke aard en werkt als een kompas.

Dit kan pijn veroorzaken midden in je hoofd.

Wazig gezichtvermogen tgv verhoogde nier uitscheiding

Zere, branderige, ogen komen ook nogal eens voor.
Dit kan opgewekt worden door een grotere afscheiding van afvalstoffen door de nieren.
Even van je padje af en gelijk uit balans
Overgave dus en slow down!

TIP; www.naturalupgrade.nl biedt een fantastische energetische ondersteuning tijdens ascensie en voor hsp-ers waardoor je dicht bij jezelf blijft en met gelijk goede aarding incl. aurazuivering
***Een losse pols vanuit een zonnig Groningen
***Ik blijf in mijn tempel in de ZEN levenstijl beetje dobberend op mijn levensbootje en bijkomen van de wilde transformerende rit

Marjolein Ingrid Soulpursang